Kundenfreundlichkeit sieht anders aus!!! Hatte einen Wassersprudler gekauft. Leider kam dieser in einem fragwürdigen Zustand an. Beim auspacken waren Gebrauchsspuren sichtbar. Da dieser auch nicht... Näytä lisää

Vi havde et problem med vores bubliq maskine, men efter kort snak med kundeservice fik vi tilsendt et nyt hoved til maskinen uden omkostninger. Det ankom allerede efter få dage, så nu virker maskinen... Näytä lisää

Havde mistet mit kulsyrelåg og kontaktede kundeservice om man kunne købe et nyt, fik hutig svar med link og bestilte fluks. Til min glædelig overraskelse fik jeg det leveret personlig samme dag. Fanta... Näytä lisää

Tjoho hvilken fantastisk oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Endelige noget der ikke smager syntetisk, men ægte 🍋🍊🥇. Det var en rigtig dejlig oplevelse af noget der smager nyplukkede 🍋🍊🥇 Derfor kommer h... Näytä lisää

1. Keittiötarvikkeet
  2. Baari

bubliq redefines carbonation through functional innovation and minimalist design, offering a sustainable way to enjoy sparkling water at home.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Lækkert produkt og rigtig hurtig…

Lækkert produkt og rigtig hurtig levering! Skønt at handle med jer. 😊

6. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Mange tak for anmeldelsen, Malene! Det glæder os meget, at du er tilfreds med din oplevelse :)

Alt ok.

Flot maskine. Hurtig levering.

4. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Tak for anmeldelsen, Charlotte. Godt at høre du er tilfreds med din bubliq drink carbonbator.

Super

Super god service og hurtigt personlig levering. Super godt produkt!

29. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for, at vores kulsyremaskine falder i din smag :-)

Lækkert design

Lækkert design - enkelt, stilren og fylder meget lidt på bordet.
Rigtig smart system med ombytning af patroner - som gør maskinen både økonomisk og passer på klimaet.

25. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Mette! Enkelt og stilrent design har været vores mission fra start, så vi er glade for at læse, vi har ramt plet :-)

Super god maskine

Super god maskine. Kom hurtigt og god kundeservice inden køb hvor jeg skrev med en fra firmaet. Som alle nye maskiner skal vi lige lære den at kende, men indtil videre er der allerede mange liter danskvand lavet og det er kun en uge siden vi fik den!
Lækker maskine! Tak

18. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Tusind tak for den fine anmeldelse, Linea! Det glæder os og læse at vores kundeservice kunne assistere dig i forbindelse med dit køb.

Hurtig levering

Hurtig levering, lækkert design, optager ikke så meget bord plads.
Elsker den <3

Skøn service :D

12. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord, Kirsten. Skønt at læse, at du deler samme forkærlighed for maskinen, som os :-)

Helt fantastisk produkt og kundeservice

Helt fantastisk produkt og en kundeservice over al forventning!!
Bestilte og modtog den inden for 1 tim af en af medarbejderne - uventet, men helt fantastisk!

11. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Tusind tak for den fine anmeldelse, Annemette! Levering samme dag er en service vi tilbyder i København - det glæder os meget og læse, at det er værdsat :-)

Virkelig flot og praktisk design

Virkelig flot og praktisk design. Blev leveret en time efter jeg havde bestilt.
Meget nem at betjene i forhold til andre danskvand maskiner. Meget hygiejnisk og nem at rengøre.
Køb den! Du vil tilmed støtte verdens have og en iværksætter virksomhed.

16. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Mange tak for den flotte anmeldelse, Andrea! Designet og brugervenligheden har været centralt i udviklingen, så det glæder os meget, når vores kunder fremhæver det :-)

Ikke pengene værd.

De 4 stålsugerør, som der ellers blev reklameret med hørte med maskinen, var ikke med. Og det er ikke meget kulsure/brus, der bliver tilført. Lidt lige en sodavand/danskvand efter den er blevet godt rystet.

12. huhtikuuta 2020

Hej Katja,
Tak for din anmeldelse. Vi er dog kede af at læse, at det kun blev til 2 stjerner. Vi har brugt lang tid på at udvikle den ultimative sodavandsmaskine der både kombinerer stilrent design, stor funktionalitet og høj ydeevne.

bubliq ApS har ikke reklameret med at der fulgte sugerør med til maskinen. Vi beklager, hvis en af vores samarbejdspartnere, har givet dig indtryk af, at der fulgte sugerør med. Det har dog altid været et tilkøb.

På bubliq drink carbonator styrer du selv mængden af brus. Vi oplever rigtig mange glade kunder, som netop fremhæver dette som en stor fordel. Hvis ikke du allerede har set den, vil vi anbefale dig at se videoen om hvordan du sætter kulsyre til vand. Den kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=7kLLpD-NTn8 . Du kan også læse vores guide til hvordan du sætter kulsyre til dine drikke her:

Hvis du sætter kulsyre til andre væsker end vand, kan vi dog ikke garantere, at disse væsker vil optage kulsyre lige så godt. Væskens sammensætning har stor indvirkning på evnen til at optage kulsyre. Vand har de bedste betingelser for optagelse af kulsyre.

Hvis du stadig oplever problemer med for lavt indhold af kulsyre, er du meget velkommen til at skrive til info@bubliq.com. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

God dag.

Mvh.
Victor fra bubliq

Intet mindre end fantastisk!

Intet mindre end fantastisk!

Smart, funktionel og mulighed for at "tilpasse" graden af brus - lige som man lyster - med få tryk. Nemmere bliver det ikke.

Dertil super god service.

Uundværlig i mit køkken :-)

7. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Caroline! Vi har gået meget op i at skabe en brugervenlig maskine, så vi er glade for at det er værdsat :-)

Fantastisk design

Fantastisk design på både maskinen og flaskerne. .....Sodastream kan godt pakke sammen...

7. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä bubliq

Mange tak for din fine anmeldelse, Christian! Vi har arbejdet hårdt på at skabe en stilren maskine, så vi er glade for du synes om designet :-)

Fedt design

Fedt design og smart med kulsyrerøret i låget i stedet for på maskinen. Blev leveret dagen efter. 5/5.

22. maaliskuuta 2020