Hurtig ekspedition, korrekt vare. Vældig fin slimfit skjorte til en fornuftig pris.
Bestilt sorte jeans Style NEAL 1502-106 Ser federe ud på billedet, ikke helt slim fit vil jeg sige. Modellen virker som om den er syet så bagdelen hænger længere nede end fordelen på buksen. Jeg... Näytä lisää
Havde egentlig Ikke forventet den store kundeservice ud fra læsning af de mange anmeldelserne, der sætter Brun & Stengade i halv dårligt lys. Under returning af ordre til firmaet, var min pakke kommet... Näytä lisää
Jeg må give min største anbefaling af Bruun og Stengade. Jeg bestilte i sidste uge en pullover, der desværre krympede efter én vask ved 30grader til trods for at det fremgår i vaskeanvisningen at d... Näytä lisää
Bruun & Stengade blev etableret i 2004 af Niels Bruun og Peter Stengade, med drømmen om at skabe herretøj til den selvbevidste dansker. De startede med at lave en kollektion bestående af klassiske skjorter, men nu efter mere end 15 år, har kollektionen vokset sig til at være et full concept som forhandles verden over. Alle kollektionerne følger nutidens trends, er stilrene og af høj kvalitet. Bruun & Stengade lever for at designe tøj, som føles godt og giver en det ekstra boost.
Sankt Annæs Plads 11 3.sal, 1250, København K, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Jeg købte er par herre skindhandsker på nettet. (bøffelskind mener jeg det er) god kvalitet, jeg er ganske godt tilfreds med dem. Hvorfor jeg kun giver 3 stjerner er fordi de ikke svarre på alle henvendelser på trustpilot

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Utrolig dårlig kvalitet på klærne.
Man forventer at en genser til 1000 nok holder i mer enn to vask. Den ble vasket som anvist og har nå mistet farge og fasong.
Legger Bruun & Stengade på min "Stay away" liste.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Dårlig pasform på en sweater.
Størrelse Large men var alt for lille

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Hurtig ekspedition/levering og skjorterne er utrolig bløde og behagelige at have på. Og kvaliteten er god 👌

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Fede produkter, lækker sortiment og egentlig bare SÅ meget min stil 🤩

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
God kvalitet og hurtig levering. Pasform er som forventet

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Den bestilte kjole passede desværre ikke, men det var let at returnere den og jeg havde hurtigt mine penge på kontoen.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Hurtig levering, god kundeservice og endnu bedre produkter.
Jeg havde købt 2 skjorter der var for store, hvor jeg efterfølgende havde brug for at returnere det. Kundeservice hjalp mig med det hele, hvorefter jeg besluttede mig for at købe nogle nye skjorter fra BS. Glad kunde herfra.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Skulle returnere varer og det fungerede helt perfekt!!

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Min oplevelse af køb af en jakke er, at ærmerne var 1 1/2 til 2 centimeter kortere end en forår-/ sommerjakke, som jeg tidligere har købt hos jer - begge i str. XL. Det betød alt for korte ærmer. Heldigvis kunne jeg tilbagelevere jakken og få prisen (ikke omkostninger ved levering) refunderet

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Jeg bestilte en kjole på hjemmesiden og den kom hurtigt. Den passede desværre ikke og blev sendt hurtigt retur. Dette er efterhånden længe siden, men jeg har intet hørt og heller ikke fået penge retur. Jeg har både sendt en mail til kundeservice og forsøgt at ringe, men den går på telefonsvarer hver gang….

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Hurtig levering, Størrelsen passer, produkterne er tip top og er super lækre. Køber gerne igen.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Hurtig levering, fin kvalitet til fornuftige priser, alt ok.