Autokonzept Biludlejning Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Anden gang jeg lejer bil igennem Autokonzept. Fantastisk service som sædvanligt! Første gang jeg hentede bil fra Bilhuset Fuglebjerg Trekanten 1-3. Thomas fra bilhuset Fuglebjerg leverede den bed... Näytä lisää

Alt er godt. Det gik fuldstændigt som håbet og forventet. Den lille Smart ForTwo pendlede fint 142 km. om dagen, i 20 dage, til Næstved. En god velfungerende og velholdt lille dieselbil, der... Näytä lisää

Har endnu en gang lejet bil hos Vrå Auto Tech/Autokonzept. Det har som flere gange før været en fornøjelse at leje bil hos Martin - Vrå Auto Tech. Nem afhentning - bil altid ren og klar + ligeså nem a... Näytä lisää

1. Autovuokraamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Autokonzept Biiludlejning får du fair dagspriser og ingen skjulte ekstra omkostninger. Vi håber, at du har haft en god lejeoplevelse og vil bruge lidt tid på at bedømme os.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alt er godt

Alt er godt.
Det gik fuldstændigt som håbet og forventet.
Den lille Smart ForTwo pendlede fint 142 km. om dagen, i 20 dage, til Næstved.
En god velfungerende og velholdt lille dieselbil, der kørte 22,6 km/l i snit, inkl. brug af oliefyr :-)
Jeg er meget tilfreds, såå
Tak for lån/leje.
Og selvfølgelig mit depositum retur :-)

Lokation: Snedkervej 10, Taastrup

14. helmikuuta 2024

Hej,

Tak for de fem stjerner og den gode anmeldelse! :-)

God service

Thomas har leveret god service til prisen. Kan klart anbefales.

6. maaliskuuta 2024

Hej Martin,

Vi er glade for at du har haft en god billeje og at servicen har været i top.

Mvh Mikkel :-)

Har endnu en gang lejet bil hos Vrå…

Har endnu en gang lejet bil hos Vrå Auto Tech/Autokonzept. Det har som flere gange før været en fornøjelse at leje bil hos Martin - Vrå Auto Tech. Nem afhentning - bil altid ren og klar + ligeså nem aflevering.

6. maaliskuuta 2024

Hej Allan,
Tak for de fem stjerner. Vi sætter stor pris på den flotte anmeldelse! :-)

Det er tredje gang

Det er tredje gang, jeg lejer bilen hos AutoKoncept i Sæby. Allan er meget professionel og hjælpsom. Jeg lejer i mindst en måned, da jeg endnu ikke er klar til at købe. Den månedlige lejepris er også god.
Jeg ville bare ønske, at jeg kunne hente den fra Aalborg Lufthavn og returnere til Aalborg Lufthavn. Det vil hjælpe mig i stedet for at prøve at vende tilbage til lufthavnen med bus eller finde nogen at køre. Det er pinligt for mig at spørge venner.

10. helmikuuta 2024

Hej,

Allan er en god ambassadør for hvordan man levere god service og kvalitetsbiler til vores kunder. Derfor er vi både glade for de fem stjerner og de tre gange du har lejet bil hos os. 😊⭐

Mvh Mikkel

Man aflevere bilen før tid

Man aflevere bilen før tid, pga en lampe lyser, samt mislyde fra baghjul, får man fortalt man venter med at afslutte til tiden, da det kan blive dyre at aflevere før, dog er dagspris det samme når man lejer samme antal dage, der er over 300 km tilbage, alligevel modtager man besked på overkørte km. Og så at de holder depositum tilbage i 30 dage, de skal betales tilbage når bil er leveret samt checket.

8. tammikuuta 2024

Hej Michael,

Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft. Dog mener vi at bookingen er blevet behandlet rigtigt.

Ift. depositum, så står det i vores handelsbetingelser, som man accepterer ved booking af bil.

Nemt og billigt

2. tammikuuta 2024

Hej Jesper,

Tak for de fem flotte stjerner. Nemt og billigt er de to ord, der beskriver Autokonzept Biludlejning bedst.

Altid en skøn fornøjelse

Altid en skøn fornøjelse, at leje bil hos Autokonzept Randers. Vi skulle bruge en ekstra bil i juledagene til julerejsen til familien, så vi kunne komme på familie juleferie. Som altid var der bare skøn service og han mødte ind d. 24. Kun for at overdrage bilen til os/mig. Super god Skoda Fabia at låne!!

26. joulukuuta 2023

Fantastisk service igen igen

Anden gang jeg lejer bil igennem Autokonzept.
Fantastisk service som sædvanligt!
Første gang jeg hentede bil fra Bilhuset Fuglebjerg Trekanten 1-3.
Thomas fra bilhuset Fuglebjerg leverede den bedste service, den bus jeg skulle leje havde nogle problemer. Så jeg får udleveret en endnu nyere og bedre bil uden mer betaling. Super flink og hurtig og effektiv betjening. Bilen kører som en drøm, havde jeg råd købte jeg sådan en bil, i am in love with that car. Og nem aflevering. Mvh Simon fra Gelsted, 4160 Herlufmagle

1. joulukuuta 2023

Godt, hurtigt og ukompliceret

Jeg lånte en kassevogn for at køre en større mængde affald til genbrugspladsen. Bestilling, afhentning og aflevering -- og kassevognen selv, en Jumper -- fungerede godt, hurtigt og ukompliceret.

8. marraskuuta 2023

Hej Fritz,

Tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at alt gik som det skulle. :-)

super nemt og billigt

super nemt og billigt, fin kundeservice og fin ren bil. Ikke sidste gang jeg lejer bil der👍👍

10. marraskuuta 2023

Hej Stella,

Tak for den gode anmeldelse og de fem flotte stjerner.
Vi ser frem til at servicere dig næste gang du skal bruge en lejebil.

Mvh Mikkel :-)

Fantastisk service og en fin bil meget…

Fantastisk service og en fin bil meget fleksibel med afhentning!
Jeg kommer til at bruge dem igen når jeg skal leje bil igen

7. lokakuuta 2023

Hej Carsten,

Vi glæder os allerede til at servicere dig igen.
Tak for den fornemme anmeldelse. :-)

Super dejlig service

Super dejlig service. Fragtet bilen hen hvor den skulle bruges. Ikke sidste gang jeg benytter mig af dette firma

23. lokakuuta 2023

Hej Maria,

Tak for de fire stjerne. Dem sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til servicere dig næste gang du skal leje en bil. :-)

God service og fornuftige priser

God service, information og en fornuftig pris. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29. lokakuuta 2023

Hej Majbritt,

Tak for den gode anmeldelse. Den sætter v meget stor pris på. :-)

God service og fornuftige priser

God service, information og en fornuftig pris. 🌟🌟🌟🌟🌟

27. lokakuuta 2023

Hej Martin,

Tak for de fem stjerner og den gode anmeldelse. :-)

👍Alt ok.

Tak for lån. 🙂
Som altid 100 % i orden aftale.
Vi ses igen igen 🙂

26. lokakuuta 2023

Hej Kurt,

Tak fordi har valgt at leje bil hos os. Vi glæder os til at se dig igen.

Very trustful company

Very trustful company! Highly recommend! Many thanks to Linda!!!

23. lokakuuta 2023

Hey Aliona,

We aprreciate the good review.
Thank you very much. :-)