Hurtig ekspedition, korrekt vare. Vældig fin slimfit skjorte til en fornuftig pris.
Bestilt sorte jeans Style NEAL 1502-106 Ser federe ud på billedet, ikke helt slim fit vil jeg sige. Modellen virker som om den er syet så bagdelen hænger længere nede end fordelen på buksen. Jeg... Näytä lisää
Havde egentlig Ikke forventet den store kundeservice ud fra læsning af de mange anmeldelserne, der sætter Brun & Stengade i halv dårligt lys. Under returning af ordre til firmaet, var min pakke kommet... Näytä lisää
Jeg må give min største anbefaling af Bruun og Stengade. Jeg bestilte i sidste uge en pullover, der desværre krympede efter én vask ved 30grader til trods for at det fremgår i vaskeanvisningen at d... Näytä lisää
Bruun & Stengade blev etableret i 2004 af Niels Bruun og Peter Stengade, med drømmen om at skabe herretøj til den selvbevidste dansker. De startede med at lave en kollektion bestående af klassiske skjorter, men nu efter mere end 15 år, har kollektionen vokset sig til at være et full concept som forhandles verden over. Alle kollektionerne følger nutidens trends, er stilrene og af høj kvalitet. Bruun & Stengade lever for at designe tøj, som føles godt og giver en det ekstra boost.
Sankt Annæs Plads 11 3.sal, 1250, København K, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Jättefin linneskjorta med bra passform och väldigt fin mörkbeige färg.
Köpte till min man och han blev mycket glad för den.
Snabb leverans.

Hurtig svar på en mail
Hurtig svar på levering
God kvalitet

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Kvaliteten og bestillingsprocessen for jakken var fremragende. Jeg er fan af mærket og blev ikke skuffet.

Meget hurtig levering.
Jeg er yderst tilfreds med to uld sweaters jeg har købt.
Meget fin kvalitet

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Bestilte en kardigan, som slet ikke levede op til forventningen. Måtte igennem en "sur" returproces, hvor jeg skal printe label (hvem har en printer) finde emballage, da emballagen produktet kom i, ikke kan genbruges. Alt det besvær til en pris af kr. 39,- som skal lægges oveni fragtprisen på yderligere 39,-
I kan gøre det så meget bedre, med QR kode og print af label i shop. Alle transportører tilbyder dette.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Deres produkter er fine, men kvaliteten af dem lever ikke op til prisen. har haft købt en trøje og nogle cowboybukser, men efter bare 2 år er de allerede slidte i form af huller. Så lever kvaliteten ikke op til de høje priser.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Bestilte en jakke og alt gik glat og fint. Bestilte så en mere, som blev bekræftet og som jeg gik og glædede mig til, men den blev så sidenhen aflyst pga. af en lagerfejl hos B&S. Ikke godt nok med sådan noget rod, så derfor 2 stjerner og afmelding af nyhedsbrev.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Jeg har i mange år handlet alt, og jeg mener ALT, hos B&S, og der har aldrig været nogle problemer.
Lige indtil i dag!
Ærmet på min strik var gået i syningen efter en enkelt vask …
Jeg skrev til B&S og reklameret over det.
Inden jeg havde blinket med øjnene, havde Cecilie fra kundeservice sendt mig en ny strik.
Og det gik vitterligt så hurtigt, for hun svarede først på mailen efterfølgende.
Mange tak for fantastisk service, Cecilie.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Synes deres tilbud er vildledende. Man får MAX hvad man betaler for i hvert fald. Har også oplevet at modtage tøj, der ikke ligner billederne på hjemmesiden. T shirts og andet føles meget billigt. De giver tit en rivende lyd, når jeg tager dem på. Kan ikke anbefales.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Fik min vare i rette tid og størrelsen på det bestilte produkt passede

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Varen kom 2 dage efter bestilling. Det kan man da ikke klage over :)

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Effektivt og god betjening modtog varerne hurtigt.

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Hurtig levering, har aldrig oplevet fejl levering, kvaliteten er helt i top. Klar anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Super tøj, super pris, hurtig betjening. Jeg tror bare fremover, at jeg køber alt mit tøj fra B&S (-:

Vastaus yritykseltä Bruun & Stengade
Min nye skjorte var kommet med huller i skuldrene pga. plastic clips. Spurgte om vi kunne gøre noget og Michelle tog godt imod min henvendelse og sørgede for at hjælpe mig videre, super 😃
Hurtig respons - det kunne andre virksomheder lære noget af fremfor en Bot