Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering. Kvaliteten er altid i top og er mit go to sted når jeg skal handle ind til nye broderingsprojekter! Priserne er mere end... Näytä lisää

Jeg bruger altid Broderist når jeg mangler broderigarn eller tilbehør. Super service - jeg er fuldt ud tilfreds. Det er også hyggeligt at afsendelses-kuverterne er super cute, og man får et hyggeligt... Näytä lisää

Bevares, det er ikke første gang jeg efterlader 5 stjerner her hos Trine, men hun kan simpelthen heller ikke roses nok! Hver gang der tikker en sms ind om at der nu kan hentes en pakke i pakke... Näytä lisää

…så skal du bare handle hos Broderisten. Stort udvalg af broderitilbehør og altid med en personlig hilsen i pakken: Denne gang bag på en hedengangen opskrift på “Hongkong-mørbrad med ris” med tilhøren... Näytä lisää

1. Käsityöliike
  2. Käsityökauppa
  3. Käsityökoulu
  4. Ompelukurssi

Sy skævt sammen med Broderist! Broderi-workshops med fokus på crazy korssting, fedt samvær og ro i skallen. Det er også her du finder fede og helt anderledes broderimønstre.

5,0

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Bare køb jeres broderisager hos…

Bare køb jeres broderisager hos Broderisten - I vil ikke fortryde det 🌸

26. heinäkuuta 2024

Kære Helle
Af hjertet tak for den dejlige anbefaling og de fem flotte stjerner! Sætter kæmpe pris på det hele :)

Trine

Meget fin og hurtig service

Meget fin og hurtig service, dejligt

26. heinäkuuta 2024

Kære Annette
Tusind tak for de fem fede stjerner! Hvor er jeg glad for at du har haft en god oplevelse i Broderist-kiosken :)

Hurtig levering

Hurtig levering. Fint pakket ind med "personligt" kort.

25. heinäkuuta 2024

Kære Birgitte
Tusind tak for den dejlige anbefaling og de fem flotte stjerner :)

Rigtig god kundeservice

Broderisten forstår sig på god kundeservice. Jeg skrev vedr. en reklamation på en notesbog. Der var ingen problemer med at få løst den udfordring med søde ord med på vejen.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos broderist.com

24. heinäkuuta 2024

Kære Kathrine
årh hvor er du sød at smide sådan en anbefaling afsted! Tusind tak for den :)
Jeg sender roserne videre til chefen for kundeservice ;)

Meget tilfreds

Meget tilfreds 👍

1. heinäkuuta 2024

Kære Johanne
hvor er jeg glad for at du er meget tilfreds!! Tusind tak for både stjerner og anbefaling :)

Rimelig hurtig levering

Rimelig hurtig levering, fine varer

28. kesäkuuta 2024

Kære Susanne
Tak for din fine anbefaling :) Jeg kan se at din bestilling tikkede ind kl. 7:11 og at jeg indleverede din pakke kl. 13.00 samme dag, så det kan vist ikke gøres meget hurtigere herfra :) Det ser ud til at DAO leverede pakken hos dig 3 dage senere og det er vist indenfor det lovede :) Dejligt at du er tilfreds med varerne!

En personlig hilsen

Hurtig levering og rigtig fint "startersæt" personlig hilsen og fint pakket ind.

Kære Pia
Tusind tak for de fem flotte stjerner og den fine anbefaling :)

Egern i seler.

Let, overskuelig og brugervenlig hjemmeside.
Hurtig levering.
Udstyr til mange broderitimer.
+ gratis gaver og flot indpakning.
Skal bestemt handle igen.

2. heinäkuuta 2024

Kære Pia
Arhmen hvor er jeg glad for at høre at du er godt tilfreds :)
Tusind tak for at tage dig tid til at smide flotte stjerner og dejlig anbefaling afsted!
Håber du får en masse dejlige broderitimer!

Broderist.com har sagerne

Broderist.com har sagerne, hvad enten du er begynder eller dreven broderist. Fantastisk service

2. heinäkuuta 2024

Kære Kirstina
Tusind tak for den dejlige anbefaling og de fem fede stjerner!
Trine

Kort leveringstid og som altid…

Kort leveringstid og som altid hyggeligt med håndskrevet kort sammen med ordren 😊

1. heinäkuuta 2024

Kære Annette
tusind tak for de fem flotte stjerner! Hvor er jeg glad for at du er tilfreds med Broderist-kiosken :)

Trine

Fantastisk hurtig og god service

Fantastisk hurtig og god service - elsker mine broderi kits! :-)

28. kesäkuuta 2024

Kære Louise
Tusind tak for den flotte anbefaling!! Den er jeg satme glad for :)

Super god oplevelse!

Super god oplevelse at handle hos Broderisten 🙂👍

Kære Michael
Af hjertet tak for de fem flotte stjerner! Hvor er jeg glad for at du er tilfreds :)

Altid super service

Altid super service , samt hurtig afsendelse . Altid med en lille håndskrevet hilsen i.. Kan varmt anbefale Broderist.com

Kære Mette
af hjertet tak for de fem fede stjerner og den flotte anbefaling! Det er sgu lige til at blive helt happy af :)

Alt perfekt

Alt perfekt.

Intet mere, intet mindre.

Kære Stephanie
Arhmen det er jo fantastisk!! Kæmpe tak!!

Fantastisk personlig service 🤩

Jeg har sjældent oplevet så personlig og kærlig service 😍 En personlig hilsen med mit navn- det er der ikke mange firmaer der tager sig tid til.
Rigtig hurtig forsendelse og en masse ekstra lir. Jeg elsker det 😘 Det gør købs oplevelsen endnu bedre. Det er ikke sidste gang jeg køber noget hos Trine.
Og min nye badass bog til mine egne kreationer er fantastisk. Lige hvad jeg stod og manglede. TAK 🎉

19. kesäkuuta 2024

Kære Christina
aaarhmen altså...! Man skulle fandme tro jeg havde betalt dig for den særligt flotte anbefaling ;) Af hjertet skal du have - det gør mig bare ræddi ræddi glad!!

Fin service

Hurtig leveringstid.

3. kesäkuuta 2024

Kære Lisbeth
Tusind tak for de fem flotte stjerner! Hvor er jeg glad for at du er tilfreds med Broderist-kiosken :)

Trine

Det gik hurtigt med de bestilte varer

Det gik hurtigt med de bestilte varer, alt var som bestilt, og så lå det en dejlig personlig besked fra Broderisten, det var da lige til at blive glad af, TAK for det
Kh. Ulla

3. kesäkuuta 2024

Kære Fru Leonhardt
hvor er det da dejligt at høre at du er godt tilfreds med Broderist-kiosken :)
Mange tak for de fem flotte stjerner!!

Trine

Broderisten er hurtig til at få sendt…

Broderisten er hurtig til at få sendt vare af sted og med en sød hilsen i pakken kan det kun blive en god dag

27. toukokuuta 2024

Kære Marianne
af hjertet tak for de fem flotte stjerner og den flotte anbefaling! Nu kan det kun blive en god dag!