Min søster og jeg skulle på vår årlig tur til Danmark for å kjøpe garn og for å få inspirasjon. Vi hadde gledet oss til et besøk hos AKW, men de skulle på garnfestivel og hadde derfor stengt. Vi besti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hyggelig samtale på mail og super hurtig - Bettina farvede garn spesielt til mig og sendte til mig i Norge. Highly recommended!
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
A Knitters World sælger håndfarvet garn i luksus klassen og som er specielt velegnet for folk, der måtte have diverse allergier. Det er garn som yak, camel, silke, cashmere mm. Vi går meget op i at servicere vores kunder på bedste vis og står altid klar til at hjælpe med diverse spørgsmål.
Bødkervej 2B, 9690, FJERRITSLEV, Tanska
- 51505721
- aknittersworld@gmail.com
- aknittersworld.dk
Fantastisk flot garn.
Great wool, great service
The yarn is wonderful, the shipping was very fast, thanks so much!
Eksklusiv kvalitet.
Eksklusiv kvalitet kombineret med en gnidningsfri købsoplevelse. Hurtig levering og æstetisk indpakning fuldender et særdeles professionelt helhedsindtryk.
Hyggelig samtale på mail og super…
Highly recommended!
Stor fornøjelse og altid kvalitet i top
Online garen kopen? Wel bij AKnittersworld!
Online garen kopen? Wel bij AKnittersworld. Het garen is top. De website geeft goede info en foto’s. Je kunt ook mailen. Wanneer een kleur weer op voorraad komt. Of voor advies, welk garen voor jouw project geschikt is. Bettina zegt ook wat níet werkt en waarom. Wil je toch iets terugsturen of ruilen? Dat gaat simpel. Zo is succes verzekerd.
Høj kvalitet af garn og super service…
Høj kvalitet af garn og super service ifm køb.
Hurtig betjening
Imødekommenhed og hurtig ekspedition, super vejledning i forhold til strikkeprøve
Lækkert garn, top service og sikker levering
Det modtagne garn er altid både lækkert og sikkert pakket ind til transporten. Bettina er hurtig til at svare på henvendelser, hvad enten det er som del af varebestillingen eller via mail/SMS. Absolut en af mine ynglingsleverandører af garn.
Tak for handlen👍
Garn i bedste kvalitet
Garn i bedste kvalitet.
Lækkert garn i et stort udvalg, med mange farver. Virkelig god service og hjælpsomhed.
Helt vildt lækkert garn❤️
Nemt at komme i kontakt med…
Nemt at komme i kontakt med kundeservice, fik svar med det samme 😊.
Fik tilsendt det mest lækre Yak garn.....så tilfreds 👍😊
Det mest dejlige og lækre garn i skøn…
Det mest dejlige og lækre garn i skøn indfarvning. Kan kun varmt anbefales 🌸
Hurtig levering og varen altid som forventet.
Varen er altid som forventet af høj kvalitet i smukke farver.
Hjemmesiden er let at bruge med fin orientering om de forskellige garntyper.
Super god vejledning og hjælp
Super god vejledning og hjælp.
Hurtig levering. Virkelig lækker kvalitet
I love the high quality of the…
I love the high quality of the yarns.all was packed with love and the delivery was very quick. AKW will be one of my favourite yarn shops for the future.