Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering. Kvaliteten er altid i top og er mit go to sted når jeg skal handle ind til nye broderingsprojekter! Priserne er mere end... Näytä lisää

Jeg bruger altid Broderist når jeg mangler broderigarn eller tilbehør. Super service - jeg er fuldt ud tilfreds. Det er også hyggeligt at afsendelses-kuverterne er super cute, og man får et hyggeligt... Näytä lisää

Bevares, det er ikke første gang jeg efterlader 5 stjerner her hos Trine, men hun kan simpelthen heller ikke roses nok! Hver gang der tikker en sms ind om at der nu kan hentes en pakke i pakke... Näytä lisää

…så skal du bare handle hos Broderisten. Stort udvalg af broderitilbehør og altid med en personlig hilsen i pakken: Denne gang bag på en hedengangen opskrift på “Hongkong-mørbrad med ris” med tilhøren... Näytä lisää

1. Käsityöliike
  2. Käsityökauppa
  3. Käsityökoulu
  4. Ompelukurssi

Sy skævt sammen med Broderist! Broderi-workshops med fokus på crazy korssting, fedt samvær og ro i skallen. Det er også her du finder fede og helt anderledes broderimønstre.

5,0

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

hurtig levering

hurtig levering, god kvalitet

1. syyskuuta 2025

Kære Freja
Mange tak for stjerneregnen :)

Hilsen Trine

Sort æske.

Det er en rigtig flot æske. Jeg broderer sammen med nogle piger. Jeg vil tage den med, og vise dem den. Jeg tror, de også vil kunne li’ den.

30. elokuuta 2025

Kære Anny
Tusind tak for de fem fine stjerner! Hvor er jeg glad for at du kan lide min nye broderiæske!

Trine

Det er altid en god oplevelse at handle…

Det er altid en god oplevelse at handle med Broderisten. Sprogbrug i øjenhøjde og en fornemmelse af fis og ballade. Det er en balanceakt, som kun lykkes, hvis man hat et stærkt anker i sin faglighed. Det her lyder alt for alvorligt, så jeg vil bare sige: det bedste sted at handle 👏💪🏻🍾

Kære Anne
Jeg kan da ikke sige dig hvor glad jeg er for din fantastiske anbefaling!!!
Af hjertet TAK for den :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
Mega hyggelig hilsen med købet
God kvalitet

27. heinäkuuta 2025

Kære Linda
Tusind tak for stjerneregn og dejlig anbefaling!

Fint udvalg

Fint udvalg.
Dejlig uselvhøjtidelig og krøllet hjerne bag ideerne

Vastaus yritykseltä Broderist.com

Tusind tak for alle stjernerne og den dejlige anbefaling :)

Hurtigt og personligt

Hurtig levering levering og sød hilsen fra broderisten. Rigtig god oplevelse.

Kære Vibeke
Hvor er jeg bare mega glad for din dejlige anbefaling og de fem flotte stjerner!
Tusind tak for det :)

Super god kundeservice

Som altid flot pakket ind.
Leveringstid som forventet.
Super service.

Kære Pia
Af hjertet tak for alle stjernerne! Hvor er det fedt at du er godt tilfreds :)

Glad og tilfreds

Hurtig levering. Er vild med at der er lidt "sjovt" når man modtager sin pakke.

27. heinäkuuta 2025

Kære Susanne
Tusind tak for den dejlige anbefaling og de fem flotte stjerner!! Sætter stor pris på at du tog dig tid til at drysse dem udover mig :)

Bedste oplevelse.

Har aldrig prøvet at grine hele vejen gennem købsprocessen. Og så modtager man den sjoveste pakke. Prøv det. Kæmpe optur

Kære Lotte
Man skulle satme tro jeg havde betalt dig for den anbefaling ;)
TUSIND tak for fa'en!!!!

Trine

Fantastisk med en flot sommerpakke og…

Fantastisk med en flot sommerpakke og den blev leveret allerede dagen efter.
Kan anbefales.

Kære Pia
ÅÅÅRH hvor godt!! Mange tak for din skønne anbefaling! Den sætter jeg kæmpe pris på :)

Fuld tilfreds

Fine produkter, prima service i form af hurtig levering og virkelig fin indpakning.

Kære Jenny
Rigtigt mange slags tak for din dejlige anbefaling!! Jeg bliver sgu helt glad!!!

Trine

Lynhurtig ekspedition og fin personlig…

Lynhurtig ekspedition og fin personlig hilsen med.

30. kesäkuuta 2025

Kære Rikke
Tusind tak for den dejlige anbefaling og de fem fede stjerner! SKØNT at du er godt tilfreds med Broderist kiosken :)

Trine

Sjov hilsen på madopskriftskort fra 70'erne :-)

Hurtig levering og rigtig fin service. Jeg kunne særligt godt lide den håndskrevne hilsen på et madopskriftskort fra 70'er. Love it :-)!

27. kesäkuuta 2025

Kære Anna-Katrine
Tusind tak for den fede anbefaling! Skøøønt at du kunne lide min særligt flotte 70'er hilsen ;)