Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering. Kvaliteten er altid i top og er mit go to sted når jeg skal handle ind til nye broderingsprojekter! Priserne er mere end... Näytä lisää

Jeg bruger altid Broderist når jeg mangler broderigarn eller tilbehør. Super service - jeg er fuldt ud tilfreds. Det er også hyggeligt at afsendelses-kuverterne er super cute, og man får et hyggeligt... Näytä lisää

Bevares, det er ikke første gang jeg efterlader 5 stjerner her hos Trine, men hun kan simpelthen heller ikke roses nok! Hver gang der tikker en sms ind om at der nu kan hentes en pakke i pakke... Näytä lisää

…så skal du bare handle hos Broderisten. Stort udvalg af broderitilbehør og altid med en personlig hilsen i pakken: Denne gang bag på en hedengangen opskrift på “Hongkong-mørbrad med ris” med tilhøren... Näytä lisää

1. Käsityöliike
  2. Käsityökauppa
  3. Käsityökoulu
  4. Ompelukurssi

Sy skævt sammen med Broderist! Broderi-workshops med fokus på crazy korssting, fedt samvær og ro i skallen. Det er også her du finder fede og helt anderledes broderimønstre.

5,0

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Super kvalitet

Super hurtig levering, kvaliteten er i top. Sødt personligt kort og en lille overraskelse. Whats not to like😉

30. tammikuuta 2024

Kære Katrine
aarhmen hvor er jeg dog glad for at få først en håndfuld flotte stjerner og dernæst en super anbefaling lige i smasken!! Kæmpe tak for det!

Trine

Er simpelthen VILD med Broderist.com!!

Er simpelthen VILD med Broderist.com!!! Super fantastisk god service og varer i høj kvalitet. Kunne man give flere “grønne stjerner” gav jeg dem gerne. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

29. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Broderist.com

AAAAARHMEN altså!!! KÆMPE mange gange tusind tak for den meget flotte anbefaling!!! Man skulle tro jeg havde betalt dig for den ;)

Kanon service

God service, og så endda med en personlig hilsen i pakken! Hurtig levering og gode varer!

29. tammikuuta 2024

Kære Susanne
Tusind mange gange tak for den fine anbefaling og de fem flotte stjerner!!
Hvor er jeg glad for at du er tilfreds med min lille Broderist-kiosk :)

Fuld tilfredshed

Jeg fik mine varer hurtigt og produktet svarer til det viste.

Kære Rikke
Hvor er jeg glad for at der er fuld tilfredshed hos dig :)
Hvis du har et tip til hvad der kunne udløse fem flotte stjerner, hører jeg meget gerne fra dig. Arbejder nemlig altid på at forbedre hvor det er muligt!

Trine

God og overskuelig hjemmeside og hurtig…

God og overskuelig hjemmeside og hurtig levering af de varer, jeg havde bestilt.

Kære Mette
tusind tak for de fem flotte stjerner! Hvor er jeg glad for at du havde en god oplevelse i Broderist-kiosken og brugte tid på at dele den :)

Hurtig levering

Hurtig levering. Der var en personlig hilsen og lidt vareprøver med, hvilket var en behagelig overraskelse.

Kære Gitte
Tusind tak for din meget fine anbefaling af min lille Broderist-kiosk! Hvor er jeg glad for at du havde en god oplevelse og valgte at bruge tid på at dele den :)

Trine

Hurtig forsendelse og lækkert pakkede…

Hurtig forsendelse og lækkert pakkede varer med en personlig hilsen :)

6. tammikuuta 2024

Kære Caroline
Af hjertet tak for de fem flotte stjerner og den dejlige anbefaling!

Trine

Super venlig og sød betjening

Super venlig og sød betjening, fede produkter

4. tammikuuta 2024

Kære Laura
Tusind tak for den fine anbefaling og de fem flotte stjerner :)
Sætter stor pris på det hele!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jammen altså, der er ikke et øje tørt ⭐️ Hurtig levering, fantastisk online butik 👌🏼

Kære Rikke
Nu sidder jeg jo også nærmest med fugtige øjne :) Tusind tak for den flotte anbefaling og de fem fede stjerner!

Nemt og hurtigt

Har bestilt broderimønstre til download flere gange. Nemmere kan det ikke gøres👍. Har også bestilt til fysisk levering og det er nemt og hurtigt😉

8. tammikuuta 2024

Kære Liselotte
Kæmpe tak for de fem flotte stjerner og den fine anbefaling :)
Hvor er jeg glad for at du er tilfreds!!

Trine

Jeg bestilte en sylup hos Broderist.com…

Jeg bestilte en sylup hos Broderist.com og fik den med en fin personlig hilsen et par dage efter. God oplevelse, nem hjemmeside at få information og bestille på. Kan klart anbefales.

6. tammikuuta 2024

Kære Signe
Tusind tak for den dejlige anbefaling! Hvor er jeg glad for at du er tilfreds og oveni hatten valgte at bruge din tid på at taste den :)

Trine

Der er bare altid god service hos…

Der er bare altid god service hos Broderisten😉

8. tammikuuta 2024

Kære Susanne
Søde kunder der vender tilbage, dét er bare det bedste!! Så tusind tak for det og din fine anbefaling :)

Virkelig god service

Virkelig god service. Fed humoristisk tilgang til tingene😉

2. tammikuuta 2024

Kære Vivi
Aarhmen altså!! Tusind tak for de fem fede stjerner og de søde ord!

Trine

Gode produkter af høj kvalitet

Gode produkter af høj kvalitet, leveret prompte, med en lille hilsen oveni.

4. tammikuuta 2024

Kære Heidi
Tusind tak for den flotte anbefaling og de fem fede stjerner!!
Er satme glad for det hele :)

Altid 5 stjerner herfra☺️

Har aldrig oplevet en bedre service end her. Bestiller man feks glimmergarn, der ikke lige er på lager, så bliver man kontaktet nærmest med det samme hun har modtaget ordren. Rigtig mange firmaer burde ha’ sådan en go’ kundeservice, og så er de ting hun har, i go’ kvalitet ☺️

2. tammikuuta 2024

Kære Malene
NU bliver det vist ikke bedre!! Tusind tak for din flotte anbefaling!! Hvor er jeg særligt glad for den :)