Wat ik positief vind is dat ze in Europa geprobeerd zijn en het plastic verbruik verminderd. Maar ze lossen niet goed op in water van 30 graden. Ik probeer kleine wasjes te draaien maar dit heeft niet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben verschoten van enkele negatieve reacties hier. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Ik heb ook een slechte batch aangekregen. Er bleven resten zeep op mijn was achter. Ik heb dit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik gebruik Briters met veel plezier én een goed gevoel. Het is ideaal om meerdere pakken in één keer te bestellen: het bespaart tijd, planning en neemt verrassend weinig ruimte in de kast in.... Näytä lisää
De website is niet helder. Vaak krijg je op het einde een korting of producten goedkoper. Ook merk ik de laatste tijd dat de strips niet goed oplossen als je op lagere temperatuur wast. Dan zit er ha... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Warmoesstraat 155, 1012JC, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
De was is schoon en ruikt lekker. Zwaar vervuilde was is lastiger schoon te krijgen. Daar heb je een vlekkenmiddel bij nodig.
De bezorging is goed.
Ik heb op 8 oktober 2025 een bestelling gedaan, maar nog niets ontvangen. Britters is telefonisch niet bereikbaar en ook via Vloak wordt niet gereageerd op mijn vraag over de bestelling.
Veerle
Briters heeft contact opgenomen en gezorgd dat de bestelling alsnog is bezorgd (met korting). Dank!

Vastaus yritykseltä Briters
Ik had mijn twijfels over de zeep filtjes. Ik heb ze toch besteld en uitgeprobeerd. Het maakt je kleding schoon. Ruikt niet intens en jou wasmachine mag niet overvol zijn. Maar het doet het goed. Persoonlijk vindt ik dat het een goede alternatief is.
Begin september het vloeibaar vaatwasmiddel besteld. 6,75 euro. Uitgeprobeerd maar is geen succes. Wij gebruiken de vaatwasser maximaal 3x per week dus kans op aankoeken etensresten. Het wordt met dit middel NIET schoon! Er blijft nog vanalles in de pannen zitten waardoor je alsnog met de hand moet afwassen. Geen goed produkt. Spijt van aankoop.
De wasdoekjes daarentegen werken uitstekend !

Vastaus yritykseltä Briters
De was strips van Briters bevallen me prima. De geur (fresh linen) is zacht. Ik gebruik wel op een volle wasmachine twee strips. Dan is alles voor mijn gevoel zeker lekker schoon en fris.
Briters bestellen is heel simpel. Het aantal aanvinken, betalen en hoppa je bestelling is snel in huis. Kans dat je ook nog korting krijgt of gratis Briters erbij krijgt.
Enne....met Briters wassen wordt het schoon en 't scheelt ook nog eens een berg centen. Last but not least: de natuur wordt ermee geholpen. De plastic soep/berg wordt door het gebruik van Briters een stuk minder.
De strips lossen niet goed op , er zit na elke was wel een soort van lijmprop op het wasgoed of in de trommel, ook is het wasresultaat minder schoon dan dat ik verwacht had

Vastaus yritykseltä Briters
Perfect voor het milieu, wast perfect schoon, en ruikt heerlijk. Missie compleet toch?
Ik heb vaak volle draaien was, dan doe ik er 3 wasstrips bij. De was is schoon, dus dat lukt. Het is wel geurloos; een iets sterkere frisse geur erbij zou fijn zijn.
Snelle levering. Prima product. Neem de strips altijd mee als we weken op vakantie zijn. Echt ideaal! Dank voor de gratis bus. Fijne opbergmogelijkheid.
Ik heb een week geleden wasstrips besteld bij Briters, maar tot nu toe nog steeds niets ontvangen. Ik heb al drie keer contact opgenomen met de klantenservice, maar krijg totaal geen reactie. Heel teleurstellend – dit is niet de service die je verwacht. Hopelijk lossen ze het nog op, maar voorlopig zeker geen aanrader.

Vastaus yritykseltä Briters
Vlotte levering en kunnen bestellen in grote hoeveelheden.
Het belangrijkste is ook voor ons om zo weinig mogelijk afval hebt en geen vloeistof vervoerd die veel volume vraagt.
Handig in gebruik, ruikt lekker en wast schoon en ook belangrijk neemt niet veel plek in.
Ben blij na vele verzoeken van mijn dochter er toe overgegaan!
Helaas ben ik niet tevreden over de wasstrips. Als je de verpakking opendoet ruikt het heerlijk maar de was ruikt nergens naar. Ik heb daarom extra wasverzachter gekocht (wat ik voorheen niet gebruikte) om de was lekker te laten ruiken. Dat lijkt me niet de bedoeling.

Vastaus yritykseltä Briters
Ik had de was strips ‘ ‘s avonds besteld en ze werden de volgende ochtend bezorgd.
Ook een goede aanbieding.
Ik had de vlekverwijderaar erbij genomen en deze werkt heel goed. Ook het opbergblik is fijn
De was ruikt lekker fris en is schoon. Zeer goede klantenservice. Hebben zo nu en dan ook leuke aanbiedingen. Top gewoon
Snelle levering. Netjes verpakt. Strips werken goed, lossen goed op en ruiken heerlijk.
Snelle levering, fijn product met frisse geur. Tot nu toe ben ik heel tevreden.