Briters Arvostelua

1 771
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

ik ben heel tevreden.. zit alleen met een vraag over in de mail gekregen kortingen.. vandaag een van Lotte van Briters..20% korting.. en gisteren een van Willem van Briters met 25% korting . alleb... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Product (wasstrips) lost niet op. Klantenservice erg moeilijk bereikbaar, alleen per mail. Mailverkeer verloopt erg moeizaam. Dus nu maar laten zitten. Ik gooi het gewoon weg en koop wel ander merk.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben verschoten van enkele negatieve reacties hier. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Ik heb ook een slechte batch aangekregen. Er bleven resten zeep op mijn was achter. Ik heb dit... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik Briters met veel plezier én een goed gevoel. Het is ideaal om meerdere pakken in één keer te bestellen: het bespaart tijd, planning en neemt verrassend weinig ruimte in de kast in.... Näytä lisää

Tietoja yrityksestä Briters

Yrityksen kirjoittama

Wasstrips, wat zijn het eigenlijk en hoe werken ze precies? Wij leggen je uit wat Briters wasstrips zijn.

Maak samen met ons de switch naar de nieuwe manier van wassen. Door deze speciaal ontwikkelde techniek hoeven we geen poeder of vloeibaar wasmiddel meer te gebruiken en hebben we veel minder nodig dan voorheen. Dit komt doordat de wasmiddelstrips van Briters ultra geconcentreerde zijn.

Dit zorgt niet alleen voor veel minder vervoer, en daardoor ook veel minder CO2 uitstoot, maar ook voor veel minder plastic in ons afvalwatersysteem. In veel wasmiddelen die vandaag de dag nog steeds verkocht mogen worden zitten namelijk microplastics verwerkt. Deze piepkleine deeltjes worden niet tegengehouden door het zuiveringssysteem en komen uiteindelijk gewoon terecht in moeder natuur.

Bij Briters willen we dé nieuwe standaard worden als het gaat om wasmiddelstrips. Door flink te investeren in de ontwikkeling en productie van ons product kunnen we uiteindelijk de kosten lager maken voor iedereen en dit direct doorbereken naar de consument. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen over te kunnen laten stappen naar Briters. Alleen samen kunnen we dit voor elkaar krijgen, help jij ook mee de overstap te maken?

Als enige op de markt verkopen wij onze wasmiddelstrips per 100 stuks waardoor we veel minder bezorgmomenten hebben en meer in één keer af kunnen leveren, het past eenvoudig door de brievenbus waardoor je niet perse thuis hoeft te zijn voor de levering.

Help ook mee aan een duurzame toekomst en stap over op de nieuwe manier van wassen met de wasmiddelstrips van Briters.

Naast de Briters wasstrips kan je bij Briters ook terecht voor andere plasticvrije producten. Als eerste heb je daar het handige bewaarblik van Briters. Hierin kan je tot wel 200 wasstrips opslaan. Hierdoor zullen ze langer houdbaar zijn en mooier opgeborgen. Het is niet alleen handig maar ziet er ook nog eens erg leuk uit.

Wil je ook je tandenpoetsen zonder hierbij plastic afval te hebben? Dan kan je vanaf nu ook gebruik maken van onze volledig plasticvrije tooth tabs van Briters. Deze speciaal ontwikkelde tablets doe je in je mond, bijt erop en poets je vervolgens je tanden met een natte tandenborstel. De rest blijf zoals het was, simpel en eenvoudig poetsen.

Een andere gewoonte die we vrijwel allemaal hebben is het wassen van onze haren. Ook voor deze plastic flessen shampoo hebben we een alternatief voor gevonden. Het zijn namelijk onze shampoobars, ook deze zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en worden in Nederland geproduceerd. In één verpakking zitten maar liefst 3 shampoobars, dit staat gelijk aan 9 flessen shampoo en het is praktisch even groot als 1 verpakking van 3 bars.

De komende tijd is Briters ook te zien op televisie bij RTL 4 bij Life is Beautiful. Bekijk alle afleveringen op zondag rond 12 uur en bekijk alle specials op onze eigen blogpost.

Hyvä

(1 771)

239 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lekkere geur

Zodra je de verpakking open maakt komt de lekkere geur gelijk naar buiten. Het wasgoed is schoon en ruikt niet meer muf zoals die ik hiervoor had. En uitgerekend is deze heel goedkoop.

4. syyskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Geen stinkende wasmachine en zeepresten sinds gebruik wasstrips

Snelle Levering per brievenbuspakketje. Duurzame verpakking. Het advies was 1 wasstrip per wasbeurt in 7kg of 9 kg wastrommel, bij vuile was 2 wasstrips. Ik heb gemerkt dat de was in mijn 7 kg wastrommel pas schoon wordt en fris ruikt bij 3 wasstrips. Ik gebruik soms ook nog een paar druppels wasparfum. Helaas wordt de witte was zelfs bij 3 wasstrips niet echt schoon. Misschien is het wel schoon, maar de onderkant van witte sokken ziet er niet wit uit, daar gebruik ik wit waspoeder voor.
De wasmachine stinkt niet meer sinds ik de wasstrips gebruik en er zitten ook geen zeepresten meer op en tussen de rubbers. Het aantal verpakkingen, zoals wasmiddelzakken-flessen is drastisch verminderd. Ik bewaar de strips in een blik die ik erbij kon kopen. Heel handig. Kortom: best tevreden voor een eco wasmiddel, behalve dan voor de witte was.

14. syyskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Prima, maar wast niet geheel schoon bij meer vlekken!

De wasstrips ruiken fijn. Naderhand mis ik wel een geurtje bij de was. Ook merk ik dat, ondanks een net nieuwe wasmachine én het gebruik van Shout, de was niet optimaal schoon wordt bij wat meer vlekken. De trommel zit niet te vol, velletjes onderin (ik gebruik er al 2). Als ze op zijn, stap ik dus denk ik toch over op een ander merk.

30. elokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Wast prima schoon

Wast prima schoon. Ruikt lekker fris zonder te overheersen. Bij echte vlekken gebruik ik wel iets extra's. Anders 5 sterren. Verder neemt het lekker weinig ruimte in. Ik bewaar het in een Briters blik en stop daar dan wel wat 'zoutzakjes' bij zodat de velletjes niet aan elkaar gaan plakken.

28. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin