Wat ik positief vind is dat ze in Europa geprobeerd zijn en het plastic verbruik verminderd. Maar ze lossen niet goed op in water van 30 graden. Ik probeer kleine wasjes te draaien maar dit heeft niet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben verschoten van enkele negatieve reacties hier. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Ik heb ook een slechte batch aangekregen. Er bleven resten zeep op mijn was achter. Ik heb dit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik gebruik Briters met veel plezier én een goed gevoel. Het is ideaal om meerdere pakken in één keer te bestellen: het bespaart tijd, planning en neemt verrassend weinig ruimte in de kast in.... Näytä lisää
De website is niet helder. Vaak krijg je op het einde een korting of producten goedkoper. Ook merk ik de laatste tijd dat de strips niet goed oplossen als je op lagere temperatuur wast. Dan zit er ha... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Warmoesstraat 155, 1012JC, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Briters wasstrps zijn geweldige uitkomst minder afval en makkelijk in gebruik en ruikt de was weer heerlijk en wat ook belangrijk is dat je was ook schoon is.Voor mij niets anders meer geen geknoei meer en wasbolletjes die ook in de wasdroger verdwijnen ,ik ben er heel blij mee en ook milieu vriendelijk minder microplastic .
Ik gebruik briters wasstrips al ruim 2 jaar en ben heel tevreden met het eindresultaat. De was ruikt fris en is schoon. Alleen bij hardnekkige vlekken gebruik ik groene zeep waar ik de vlek mee in wrijf en daarna in de wasmachine doe met een briters wasstrip
In het begin was ik enthousiast over de was strips en minder troep voor het milieu. Maar de laatste tijd toch wel regelmatig dat er nog een restant soort lijmprop op de kleding achterblijft. Met warm water is deze prop wel te verwijderen maar dat het lijkt mij toch niet helemaal goed. Nu bij een ander bedrijf was strips besteld en hopelijk dat dit probleem over is. Daarom raad ik het niet aan.
De laatste wasstrips hebben we uiteindelijk weggegooid en zijn tevreden over de nieuwe wasstrips van een ander bedrijf!

Vastaus yritykseltä Briters
Ik gebruik al een poosje de wasstrips en ben tevreden, maar …. Voor vlekken moet je altijd de vlekkenspray gebruiken, anders wordt het niks en dat vind ik wel jammer. Sinds een paar weken gebruik ik een andere wasparfum aura seraphina, wat een verschrikkelijke geur laat deze achter bij de was. Ik heb de hele wasmachine schoon laten maken, omdat ik dacht dat het daar aan lag. De musk wasparfum had wel een goede geur, maar deze… aura seraphine echt verschrikkelijk!
Grtjs
Kroeskop
Ik vind de briters wasstrips top. Makkelijk in gebruik en een frisse geur. Ik gebruik nu zelfs geen wasverzachter meer.
Ik maak inmiddels al half jaar gebruik van dit merk en helaas zijn ze niet goed voor het verwijderen van vlekken. Modder vlekken, baby spuug vlekken, baby poep vlekken, saus vlekken het gaat er niet uit het wordt niet schoon zelfs met 3 was strips in de machine en extra vlekken programma. De was strips lossen ook soms niet goed op bij wasjes van 40 grade.
Had het gekregen van een vriend en dus ook besteld , ik zou het iedereen aanraden
Wasdoekjes zijn heel makkelijk in gebruiken. Als het doekje met water in aanraking komt schuimt het gelijk. Het maakt goed schoon en ruikt neutraal.
Goede wasstrips met lekkere geur. Heb weer voor een jaar in huis gehaald. Met het bewaarblik erbij, helemaal top!
Sinds kort gebruiken wij
Wat is gebleken, de was is schoon en ruikt fris. De rest, oa gebruiksgemak en eco-vriendeljk spreekt voor zich
Het is een goed product om mee te wassen ruiken ook fijn
De tandpilletjes zijn even wennen maar ik vindt ze super.
Fijn om te weten dat we hiermee de kwetsbare natuur sparen.
Blij met plasticvrij.
Briters is ook voordeliger dan sommige andere plasticvrije wasmiddelen. Alleen jammer dat er geen geurvrij wasmiddel te krijgen is, het parfum is erg sterk!
Na 9 maanden wassen met de Briters wasstrips valt ons op dat de sopdoekjes (microvezel) en de handdoeken slecht vocht kunnen opnemen. Alsof er een vette film in zit.
Na twee x wassen met gewone poeder wasmiddel is dit weer goed.
Via de krant een bestelling hier gedaan. Levertijd zou 3 dagen zijn. Met 1 dag een bevestiging met track en trace code: 00000 000 0000
Even afwachten dus. Maar steeds niets in m'n dhl app te vinden.
Gemaild: bedrijf zou terug mailen volgens medewerker van de krant maar het bleef stil, doodstil stil. 4 keer een mail maar géén antwoord.
Wat schetst mijn verbazing: gisteren dhl voor de deur met pakje.
En vandaag een mail met track en trace code.
Voor mij de eerste en laatste keer dat ik hier iets besteld.
Service is niets meer of minder dan: doe wat je belooft.
Edit
Er bleek een communicatie storing te zijn geweest tussen de aanbieder (nh dagblad) en Briters.
Heel vervelend allemaal maar netjes een mail hierover gehad en vandaag een mooie verrassing voor m'n deur.
Dank jullie wel daarvoor. Na mijn vakantie ga ik het uitproberen, de geur beloofd al heel veel goeds

Vastaus yritykseltä Briters
Mijn doekjes binnen gekregen voor de was,gelijk een nieuw produkt toegevoegd: geconcentreerd wasmiddel in fles,lekkend binnen gekomen, contact gehad met de tip om hem beter te sluiten/ verpakken( was niet uit op een vergoeding ofzo ) sturen ze me de bestelling na,wat een TOP service
Dankzij de promotieacties ben ik voor lange tijd zeker van een duurzame en propere was.
Ik heb vandaag twee verpakkingen en een restje weggegooid. In het begin lijkt het leuk, maar na een tijdje begon de bonte was kleur te verliezen. De randen van sommige broeken verbleekten. De stof werd hard. Toen ook de poetsvrouw begon te klagen dat haar werkdoeken onfris begonnen te ruiken was voor mij de maat vol. Heter wassen, meer wasmiddel gebruiken, minder was in de trommel mocht allemaal niet baten. Schluss ermee. Jammer.