Brink Transport ApS Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Idag smed en brink chauffør affald ud på kørebanen, Middelfartvej i Odense, og det var ikke kun madaffald. Dette imens han kørte. Simpelthen svineri. En anden gang kørte en chauffør alt for tæt på i Å... Näytä lisää

1 stjerne Jeg kan desværre ikke anbefale Brink Transport. Jeg har modtaget en faktura, selvom arbejdet ikke blev udført ordentligt. Det er meget skuffende at blive opkrævet fuld betaling f... Näytä lisää

Ringede ang. nogle spørgsmål vedrørende leveringstidspunkt og fik en yderst professionel hjælp af meget venlig person. Kom igennem i løbet af 1 minut. De ringede 15 minutter før afleveringen som aft... Näytä lisää

1. Kuljetuspalvelu

Vi er ikke mindst, ikke størst – bare bedst! Hos Brink Transport er du sikret den optimale løsning, som er skræddersyet til at gøre din hverdag nemmere. Når det gælder løsninger inden for transport i hele Danmark, samme dags levering i zone 1, Nat transport med levering senest kl.07:00, næste morgen. Kurer transport over hele Europa, Import /eksport klarer vi også. Kort sagt, du kan klare dig med en transportør. Brink Transport yder en professionel kundeservice. Har du brug for andre logistiske løsninger, så som outsourcing af lager, står vi gerne til din disposition!

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 27 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

52 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Helt horribel tidsestimering som i…

Helt horribel tidsestimering som i levere. Hvordan kan det gå fra at være forventet 9:30 om morgenen, til så at hoppe og danse mellem 15.30 og 10.30, for så at blive leveret 13:47.
Da jeres chauffør ringer på døren står der endda forventet ankomst 14:45.

Håbløs proces med forældede systemer.

12. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din anmeldelse. Leveringstidspunkt er kun et estimat, der kan være forsinkelser i form af trafikale problemer, sygdom, ulykke eller netværksproblemer. Men man er altid velkommen til at kontakte os på telefon 74835012 for at få oplyst cirka leveringstid. Vi ønsker dig en god dag. Venlig Hilsen Brink Transport

God oplevelse.

Jeg kan se at andre har haft mindre gode oplevelser, men min var helt perfekt. Modtog en mail om at min pakke ville komme i tidsrummet 8-17. Det blev præciseret i løbet af morgenen til 10.30, og løbende justeret, og jeg tror at pakken var her 10.40. Chaufføren var sød at ringe også. Det er enormt positivt overhovedet at få et estimat, ikke noget jeg oplever med hverken GLS, Bring, PostNord og hvem ellers leverer mine pakker. Jeg bruger gerne Brink igen!

31. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for din positive feedback og viderebringer ros til chaufføren. Vi ønsker dig en god dag. Venlig Hilsen Brink Transport

Tak for en super fin levering af varen…

Tak for en super fin levering af varen som var i fin stand, ordre nr. 19436 onsdag d.29/5-24. Chaufføren ringede os op da han ankom med varen, og vi ikke var hjemme, så vi kunne cleare at han på den rette adresse og aftale placering af varen👌😊

29. toukokuuta 2024

Advarsel

Ordrenummer 2167156
Efter svar.

Vi går ned på en stjerne, da man ikke kan give mindre.
Det er løgn at der var trafikale udfordringer. Bilen køre lige forbi flere gange, og tog andre steder. De skriver intet! Om kantstenslevering ved bestilling. Jeg har bestilt til levering. Det kunne de ikke honorere. Med deres udenomssnak, må jeg jo bare anbefale at man går helt uden om disse.

Jeg er lidt overrasket over niveauet her.

Lover dag til dag levering. Og estimerer dag mellem 8 og 17. Så langt så godt.
Om morgenen kommer beskeden med eta først Ca halv 10. Fint. Jeg blir hjemme så, og kan smutte på job lidt senere... Tiden ændrer sig dog løbende. Og klokken lidt i 12 kontakter jeg brink transport. Først blir jeg stillet igennem til en telefon ingen tager. Men anden gang for jeg en flink mand i røret der kontakter chaufføren.
Pakken kommer Ca hlav et. Men chaufføren ringer (jeg bor på fjerde) gider ikke engang ulejlige sig med at finde adressen og ringe på. Og skal bestemt ikke på trapper... Så jeg må finde ham på gaden, igang med at rode den bunke med pakker der er bag i lastbilen igennem.

Måske er firmaet kun indrettet til levering på erhvervsadresser. I stueplante. Og det er jo fair nok.

Men skal du bruge leveringstidspunkt, eller boks, så skal du altså vælge en anden mulighed.

27. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Leveringstiden er kun et cirka tidspunkt, da den kan ændre sig grundet trafikale udfordringer. Chaufføren skal naturligvis ringe på døren, dette plejer de også at gøre. At han ringer til dig er for at sikre sig at der er nogen til at tage imod pakken. Chaufføren foretager kantstenslevering da det er det der er bestil hos afsender af pakken. Hvis Vi skal leverer til 4 sal, er det en anden leveringsmetode. Det er desværre imellem afsender og modtager af pakken. Vi beklager ulejligheden og ønsker dig en god dag. Venlig Hilsen Brink Transport

Jeg har ikke fået leveret pakker fra…

Jeg har ikke fået leveret pakker fra brink, det har min genbo derimod, jeg sidder i min stue og kan se leveringen og da chaufføren kører igen, det virkede ikke som om han havde styr på det da han bakkede da han bremsede flere gange trods der er plads nok mellem nabo og mig, da han drejer rundt får han ødelagt mit hegn, jeg kontakter brink,(Simon, viborg) med billeder af hegn og vejen hvor man tydeligt kan se lastbilens dæk aftryk, både på asfalt og grusvejen, billeder blev taget kort tid efter brink leveringen, jeg har flere gange forsøgt at skrive til brink, dog uden held, det næste jeg foretager mig er nok en politianmeldelse for hærværk, så må politiet tage stilling
Mit råd til folk der får leveret pakker fra brink må være
ADVAR DIN NABO 🙃

13. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Vi beklager naturligvis din oplevelse med os. Har Du evt. ordrenummeret på forsendelsen, så Vi kan tage fat på vognmanden, og i sammen kan aftale at få erstattet hegnet der er ødelagt? Venlig hilsen Brink Transport

Manglende levering

Ordre 2140019
Jeg skulle modtage 3 pakker i går, men fik kun to. Chaufføren siger, han var ked af det, den manglende pakke kommer nok i dag mellem 12-14. Ringede til kontor i dag kl. 09.00. Ja ja, pakken kommer i dag, der var intet mere på lager. Intet sker, jeg ringer til deres kontor kl. 14, taler med en anden medarbejder. Han undersøger, men lige nu ved ingen hvor den sidste pakke er, ingen tilbagemelding. Jeg ringer igen her kl. 15. Medarbejderen som ville ringe tilbage er gået hjem og nr 3 jeg taler med i dag er lige kommet ind i sagen og kan først vende tilbage i morgen tidligt. Hvor svært kan det være at finde en stor pakke ??? Den kan jo ikke bare være forsvundet ! Hele chaufførens bil var så uordentligt i går, han havde ingen overblik, pakker som var i stykker og nu er der ingen pool til fødselsdag. Fejl sker, som man kan se her på Trustpilot en del hos jer. Men der var ingen service. TAK Brink Transport og så undrer I jer over man bliver rasende i telefonen. Jeg endte med og købe hos Jem og Fix.

15. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Jeg kan desværre se den 3. pakke har været bortkommet, og der var oprettet en reklamation på den. Desværre sker det indimellem at en pakke mangler, men vi bestræber os på at løse det på bedste vis med afsender af pakken. Vi beklager naturligvis at Du ikke er blevet ringet op som lovet, det bør ikke ske. Vi ønsker dig en god dag og beklager den dårlige oplevelse med os. Venlig Hilsen Brink Transport

Overholder ikke aftaler

Dagen inden levering modtager jeg en mail om at min pakke (en halvdyr cykel) vil blive leveret dagen efter mellem kl. 06-11. Min kone sidder hjemme og venter .... der kommer ingen cykel!

Ringer til Brink der forsøger at tørre leveringstidspunktet af på forhandleren (forhandleren fortæller at de intet har med det at gøre) Får oplyst den kommer kl 17.

Der er udtrykkeligt påpeget overfor Brink at cyklen skal sættes bag garagen og ikke bare i indkørslen pga faren for tyveri. Dette står også på leveringssedlen der er klistret på papkassen.

Gæt hvor cyklen leveres? Ja, i indkørslen.

Ingen opringning inden eller chaufføren ringer på døren (vi har udendørs overvågning) Cyklen sættes uden at forsøge at komme i kontakt med os.

Det betød så 1 times køretur for at "fjerne" cyklen fra indkørslen.

Virkeligt flot Brink Transport!! NOT!!

………….

Kommentar til svaret:

Hhhhhhmmm, med mindre jeres chauffører er usynlige har han med 100% garanti IKKE ringet på! Vi har nemlig kameraovervågning på hoveddøren, han var aldrig i nærheden - det har jeg såmænd også sendt til jer i en mail, som I aldrig har gidet svare på !
Sikkert fordi I ved I er blevet taget i en løgn 😡

14. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Leveringstidspunktet er et cirka estimat for leveringen.Varen er først ankommet på terminalen 08:30 hvor chaufføren har forladt terminalen. Der er kommet en ekstra bil ud med cyklen således den kunne leveres på dagen og om eftermiddagen kl. 16:47 hvor der eventuelt var nogle hjemme. Chaufføren har ringet på døren. Dog berettiger det ham ikke til at stille cyklen i indkørslen. Dette har Vi taget med chaufføren. Vi beklager naturligvis situationen. Venlig Hilsen Brink Transport.

Har fået leveret en del pakker…

Har fået leveret en del pakker efterhånden med brink transport og altid været glad og tilfreds med deres service.

Pakken er enten leveret samme dag som bestilling eller dagen efter alt afh. af hvornår på dagen ordren er lagt.

Muligheden for at tjekke GPS lokation af bilen er genial. Det giver bedre mulighed for at planlægge dagen hvis man gerne vil være tilstede når pakken leveres.

3. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din anmeldelse på trustpilot. Vi er glade for at kunne tilfredsstille Vores kunder med hurtig levering. Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Dårlig levering. Dårlig kundeservice
Taler grimt

2. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Vi er kede af hvis Du har oplevet dårlig service. Har Du evt. et ordrenummer, så Vi kan se hvem Du har talt med?

Kvalitetsforbedring siden februar 2024

Leveringen var helt i orden den 25. april - en klar kvalitetsforbedring siden februar, hvor der var gået helt kaos i håndteringen.

25. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Vi er glade for at hører at der er forbedringer på kvaliteten af Vores service.

Dårlig levering

Dårlig levering. Jeg har lige modtaget min pakke. Jeg synes det er for dårligt, når man betaler for at få den leveret op til hoveddøren på 3 sal, at fragtmanden så vælger at sætte den nede i opgangen og bare vælger at gå uden videre besked..
Jeg har skrevet den skal leveres ved hoveddøren og ikke opgang døren

16. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Vi leverer desværre kun til 3. sal, hvis det er det leveringen er booket med. Noget tyder på at det kun er booket med kantstenslevering. Har Du evt. et ordrenummer, så jeg kan slå sendingen op. På forhånd tak! Venlig Hilsen Brink Transport

Fik en SUPER god og flot service af…

Fik en SUPER god og flot service af chafør Hickam på rute 70 Derfor 5 stjerner. Mvh Claus Persson

8. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Vi er glade for at kunne videregive denne ros til chaufføren. Tak for den flotte "score" ros vil blive videregivet til chaufføren.

Dårlig levering

Jeg har skrevet den skal leveres ved hoveddøren og ikke opgang døren og vi var hjemme da vi modtog pakken.
Så der er jo ingen grund til at vælge jer igen en anden gang

11. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Den forsendelsesmetode der er booket fra afsender er kun levering til kantsten. Vi beklager naturligvis de gener det måtte give, men chaufføren har handlet korrekt. Det er desværre afsender af varen i skal have fat på.

Ikke overholdt aftale

Kunne ikke få oplyst et tidspunkt eller få leveret til pakkeboks.
Aftalte at pakken blev leveret til min arbejdsplads - alligevel blev den lagt udenfor på hjemadressen.
Ordrenummer 2057290

4. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Har du et ordrenummer, så vil jeg gerne se hvad der er sket, så vi evt. kan tage en snak med chaufføren?

1. gangs bruger hos Brink Transport, til transport af stykgods. Venlig hjælp fra kontoret og problemfri afhentning og levering v. modtager.

5. maaliskuuta 2024

Holdet bag Brink er altid hjælpsomme

Holdet bag Brink er altid hjælpsomme , punktlige og venlige. Vi benytter deres servicer dagligt og har aldrig været utilfreds.

28. helmikuuta 2024

Hej Pouria,

Tak for din henvendelse.
Vi er glade for at hører at det altid er en succes at handle med os og sætter stor pris på den fine udtalelse. Vi sætter en ære i at servicere Vores kunder efter bedste evne.
God weekend.

Jeg har betalt for levering til døren

Jeg har betalt for levering til døren. Han ringede nede på gaden og jeg åbnede. Han skulle vente til elevatoren kom ned og aflevere pakken til min dør. Han har i stedet for efterladt pakken nede under 45 postkasser i et højhus!

Det er en dårlig service, der er mange der bor i højhuset her og nogen kunne stjæle den før jeg nåede at hente. I øvrigt er der ikke blevet lavet aftaler at pakken stilles nogle steder, jeg har betalt for levering til døren.

28. helmikuuta 2024

Helt igennem dårlig levering

Helt igennem dårlig levering. Jeg havde bestilt malerlærreder, som absolut ikke skulle leveres udenfor. Jeg skriver derfor til leveringen at de skal gå ned af kældertrappen, hvor pakkerne kan stilles i køkkenet eller frokoststuen.
Men hvor stiller de den..... udenfor huset ude på parkeringspladsen!!!!! Hvis jeg ikke havde været i huset, eller at det havde regnet endnu mere, så var lærreder og blindrammer ødelagte.
Fuldstændig inkompetent fragtfirma.

15. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Tak for din henvendelse. Jeg beklager naturligvis din oplevelse med os, selvfølgelig skal Vi ikke stille varer ude i regnvejr. Dog står der i Vores leveringsbetingelser at det er kantstenslevering, vi bærer ikke ind. Dette skulle afsender af varen have informeret Dig om. Har Du evt. et ordre nummer på forsendelsen?

Glemt både at ringe og tænke

Jeg giver 3 stjerner for det forventelige.
Kunne jeg give 1,5 ville det nok være passende, 2 er simpelthen for meget, 1 er for lidt for Brink Transport ramte, trods alt den rigtige adresse.

Havde en aftale med afsender af en kasse på 285Kg om at skrive chaufføren skulle ringe for ankomst.

Så det skrevet på fragtbrevet, både mit telefon nummer og telefonnummer på modtager.

Der bliver ikke ringet, og kassen bliver afsat direkte foran stor port, så de blokeres fuldstændig, og ind og udkørsel fra deres grund og hus er komplet umuligt.
Modtager er rasende! og med god grund.
Kassen vejer 285kg. og er umulig at flytte, og skal desuden fragtes 100m på underlag af småsten og is. Det havde været noget nemmere hvis chaufføren havde leveret på gårdspladsen, som forventet og som ville have været anvist i telefonen.
Desuden står kassen direkte ud til meget befærdet vej, fuldstændigt disponeret for tyveri.

Jeg viste min chef billedet, hans kommentar var "Hvad er det???" " Det er ikke dig vel???"
Det kan man sgu da ikke, de havde fået en regning på en kranbil med det samme! (Så nu får jeg nok ham der kom med en mini læsser til at skrive en hilsen på de 1500 det ville have kostet i følge min egen chef) ( Der har et vognmandsfirma)

Og i () bemærket, der er plads nok, jeg bakkede en 24 pallers 2 akslet lastbil ind gennem den låge der blev blokeret for kort tid siden.

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige eller mene, der er i hvert fald en der har glemt at tænke og et firma der ikke reagerer, så får jeg valget af fragt leveran dør bliver det ikke Brink en anden gang, for det var så dumt og ringe der mangler ord.

Som svar på BrinkSvar. Jeg har sendt billeder og adressen på mail til Viborg afdelingen. Det er fint det er kantstens levering, men at sætte 280kg direkte foran en stor låge så biler ikke kan komme frem eller tilbage er så dumt det er ubeskriveligt.
Min chef ville have sendt en regning på 1500 omgående hvis det var ham der havde fået leveret sådan, og var "lykkelig" for det ikke var hans folk der havde præsteret det.

10. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Hej, Tak for din anmeldelse. Har Du evt. et ordre nummer på sagen? Vi skal gøre opmærksom på at Vi kun leverer til kantsten, dette står også beskrevet i Vores leveringsbetingelser. Vi lover ikke at ringe før vi ankommer, man må gerne skrive det på i leveringsinstruktionerne, men det er aldrig noget vi kan garantere. De kører med rigtige mange forsendelser, så De kan ikke ringe til hver stop inden levering.

Grundet snestormen var vores pakke…

Grundet snestormen var vores pakke forståeligt nok et nogle dage længere undervejs. Da jeg en fredag eftermiddag kontaktede Brink Transport, talte jeg med en enormt flink og meget serviceminded Simon. Vi havde brug for indholdet i pakken lørdag morgen, og han arrangerede, at pakken blev bragt fra Nørresundby til Viborg, for så at blive bragt ud til os i Støvring natten mellem fredag og lørdag. Jeg har aldrig oplevet så flot service fra et fragtfirma før - og så endda i en periode hvor fragtfirmaerne er presset pga. vejret. Kæmpe ros til Brink Fragtfirma - service langt over norm!!

5. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS

Hej Janne, Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at det kunne lykkedes selv i et ufremkommeligt vejnet. Vi takker Dig for den flotte anmeldelse og "ROS" er givet videre til den respektive medarbejder.

Venlig Hilsen Brink Transport.