Fotocamera K&L 4K gekocht bij 2ekansje. Was goedverpakt. Camera is compakt en ligt fijn in de hand. Het te fotograveren onderwerp is goed en scherp te zien op het beeldscherm van de camera. Ga verder... Näytä lisää
Bestelde loopband kon niet geleverd worden. Kreeg het voorstel om nog even te wachten en dan zou ik een nieuwer model kunnen krijgen. Hiermee akkoord gegaan, als bedankje korting gekregen. Heel fijn c... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Brightmania maakte geen bezwaar toen ik een toestel dat ik voor m'n moeder had gekocht, ook na de retourtermijn wilde terugzenden. Het was een prima toestel, maar mams wilde m niet.. tja. Werkelij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
KL-camera.nl, een toonaangevende Nederlandse onderneming die uitblinkt in het aanbieden van duurzame en hoogwaardige producten sinds de oprichting in 2019. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid hebben zij het vertrouwen gewonnen van tienduizenden klanten per jaar, een prestatie waar ze bijzonder trots op zijn. De missie is om niet alleen te voldoen aan de behoeften van de klanten maar ook om een positieve impact op het milieu te maken. Dit doen ze door zorgvuldig hen producten te selecteren en duurzame merken te creëren. Een van onze meest prominente merken is K&L, een merk dat synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. Ontdek het verschil dat Brightmania.nl kan maken in uw leven. Bezoek hen vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Uw tevredenheid geniet de hoogste prioriteit.
Coolsingel 104, 3011 AG, Rotterdam, Hollanti
- klantenservice@klcamera.nl
- brightmania.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Communicatie
Ze reageren snel op mijn mails, zijn vriendelijk en komen met een passende oplossing.

Vastaus yritykseltä K&L
Super blij met deze camera.
Super blij met deze camera.
Wij gaan op reis voor 4 weken, en zochten een compacte camera die makkelijk in gebruik is. We willen niet meer foto's maken met onze telefoon. In de fysieke winkels is echt niks of nauwelijks iets nog te vinden vwb compacte kleine simpele camera's. Na wat zoeken op internet kwamen we bij Brightmanie.nl uit via Bol.com. Die verkopen de K&L digitale camera met een selfiefunctie en een 64GB geheugenkaartje erbij. Helemaal top!!! Camera was binnen 2 dagen binnen. Na uitpakken kwamen we erachter dat er geen Nederlandse handleiding bij zat. Contact gezocht met Brightmania en ik had niet goed in de mail gekeken dat zie die al digitaal hadden toegestuurd. Voor de zekerheid hebben ze die nogmaals doorgestuurd. Dat vind ik een topservice naar de klant. Op de camera zelf zit ook Nederlandse software en die stond standaard al ingeschakeld. Makkelijker kan het bijna niet. Na wat proberen en een paar foto's en filmpjes gemaakt te hebben, zijn we tevreden tot nu toe. Onze reis is pas in december en dan gaat de camera pas echt in gebruik. Oh ja....fijn zo'n groot geheugenkaartje van 64GB want je maakt zo een paar duizend foto's op een lange reis.

Vastaus yritykseltä K&L
Ik heb een camera aangeschaft
Ik heb een camera aangeschaft. Wat een geweldig product! Ben er echt super blij mee. Daarbij een service waar je in de huidige tijd alleen maar van kunt dromen. Echt top!
Deze onderneming gun ik echt het allermooiste toe.
René van de Bilt
Utrecht

Plasma aansteker via Bol gekocht
Plasma aansteker via Bol gekocht, echter na een paar dagen stuk, bedrijf heeft zelf contact opgenomen en heb ik binnen een paar dagen kosteloos een nieuwe versie ontvangen, kijk, dat is service die je vaker zou willen zien..

Vastaus yritykseltä K&L
Ik heb een K&L camera gekocht
Ik heb een K&L camera gekocht, deze is makkelijk in gebruik, licht in de hand en maakt mooie foto’s. Zeer tevreden mee. Er zat geen Nederlandse beschrijving bij, terwijl het Nederlandse software is dat vond ik een beetje jammer. Heb toen gemaild met Brightmania en kreeg per mail de Nederlandse beschrijving toegestuurd. Top Brightmania heel blij mee. Geweldige service. Thanks. 😊

Tevreden klant
Zeer goed product voor kinderen, de behuizing voelt dan ook niet al te stevig aan. De lens zelf kan niet inzoomen maar de inzoom functie doet het wel gewoon. Snelle levering.
Probleem super goed opgelost ,de…
Probleem super goed opgelost ,de volgende dag al opgepakt en afgehandeld. Nieuw product ontvangen.

Vastaus yritykseltä K&L
Klacht zeer goed en snel opgelost
Klacht zeer goed en snel opgelost, prima service

Onberispelijke service
Het bedrijf heeft een fantastische service geleverd. Ik kon een cadeautje krijgen als ik een positieve recensie op de site waar ik het aankocht schreef. Ik deed dit, maar helaas kwam mijn positieve recensie er niet op te staan. Maar het bedrijf hield zich aan zijn woord. Ik heb toch een fantastisch werkende slimme stekker ontvangen. De communicatie verliep zeer aangenaam en ik kreeg zelfs per mail de Nederlandstalige handleiding toe. Betere service kan je je als klant niet inbeelden! Dikke dank je wel!

Vastaus yritykseltä K&L
Ik had een computermuis besteld en die…
Ik had een computermuis besteld en die werkte niet naar behoren. De omruiling voor een nieuwe computermuis verliep vlot en correct.

Vastaus yritykseltä K&L
Twee maanden geleden hebben we via Bol een K&L stormparaplu besteld. Deze werd binnen een dag of twee geleverd. Eergisteren ging de paraplu ineens niet meer dicht en bleek defect. Direct contact opgenomen met Brightmania en dezelfde dag nog het bericht gekregen dat ze de paraplu kostenloos gaan vervangen. Daarom 5 sterren voor deze webshop.

Goed geholopen
Heel mooi product en erg goed ingepakt! Levering is ook bijzonder snel, dat doen ze dus heel goed. Contact ging ook soepel, ik had namelijk een vraag over het product.

Klasse service!!
Ik had een elektrische kaarsen aansteker gekocht, Op de een of andere manier was deze ineens stuk, hij vonkte niet meer. Contact opgenomen met Brightmania, vlak voor het weekend. Binnen 48 uur was alles geregeld en ik kreeg vandaag een nieuw exemplaar terug. Klasse, een service die je maar weinig tegenkomt, ook als ging het dit keer om een relatief klein bedrag. Uitermate tevreden.