Ni har det bästa, snabbaste, trevligaste kundbemötande av alla företag jag någonsin handlat av. Ni svarar alltid inom ett dygn oavsett dag på året, grymt imponerande. Hybrid Traveller:n funkar helt... Näytä lisää

Hybrid traveller router 5G fungerar utmärkt. Oladdade SIM-kort dyra. Behöver man bara routern en kortare tid går inte SIM- kortet att aktivera igen om det inte förlängs, måste använda ett nytt nästa g... Näytä lisää
Vi i PQ Tech benytter 4G/5G ruter til kommunikasjon med avanserte målesystmer blant annet ombord på t-bane og tog. Vi har gjennom lengre tid vurdert flere forskjellige typer og leverandører og fant ti... Näytä lisää
Using the data over several months is convenient for visiting a holiday home. Technically it works out of the box and a new purchase starts when needed without interruption. An improvement could be... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Wifi.se Sverige AB
Yrityksen kirjoittama
Välkommen till WIFI.SE – din pålitliga mobiloperatör för mobilt bredband och innovativa datalösningar i Sverige och Europa. Vi erbjuder flexibla lösningar som passar dagens digitala och rörliga livsstil, oavsett om du är hemma, på vägarna eller ute i Europa.
På WIFI.SE brinner vi för att hålla både privatpersoner och företag uppkopplade, var de än befinner sig. Våra tjänster är skapade för alla – från resenärer och digitala nomader till entreprenörer, familjer och äventyrslystna kunder som vill ha stabilt internet överallt.
Utforska vårt breda sortiment av produkter som ger stark och stabil uppkoppling, även på avlägsna platser. Perfekt för husvagnar, husbilar, lastbilar, sommarstugor och mobila kontor.
- Europa SIM – smidig roaming i hela Europa
- SIM för Sverige – snabb och stabil uppkoppling på hemmaplan
- 5G-routrar – kraftfull prestanda och enkel installation
- Antenner & tillbehör – extra räckvidd och bättre signal
- Adapters för Apple TV, Google Chromecast & Android TV – möjliggör drift av din enhet med 12 V, perfekt för mobila miljöer
Hos WIFI.SE står enkelhet, trygghet och kundnöjdhet i fokus. Via vår smidiga webbplattform kan du enkelt jämföra, välja och beställa den lösning som passar just dina behov – snabbt och säkert.
Välkommen att kontakta oss om du har frågor.
Vi hjälper dig
gärna att hitta den bästa uppkopplingen för ditt nästa äventyr!
Artillerigatan 6, 114 51, Stockholm, Ruotsi
- 08-20 21 05
- info@wifi.se
- wifi.se
On vastannut 42 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Ni verkar kunna det här med routrar
Ni verkar ha all kunskap so m krävs av en router och hur den skall funka i en husbil
Bra prylar och kort.
Bra uppkoppling säker funktion bra…
Bra uppkoppling säker funktion bra service samt enkel påfyllning. Som sagt allt är toppen tycker jag.
Allt enkelt att fylla på med surf fast…
Allt enkelt att fylla på med surf fast en aningens dyrt kan jag tycka men men
Alltid snabb service så när detta är slut blir det mer surfmängd
Fantastisk täckning bästa vi köpt till…
Fantastisk täckning bästa vi köpt till husbilen superlätt att ladda på med ny surf
Bra men dyrt
Helt suverän kundtjänst och suveräna…
Helt suverän kundtjänst och suveräna produkter
Fantastisk support via mail då jag hade…
Fantastisk support via mail då jag hade lite strul med mitt nya sim kort.
Tack vare den fina supporten så funkar mitt mobila bredband alldeles utmärkt i våran husbil
Bra service
Alltid bra uppkoppling, är det något krångel så får man snabbt ett svar och problemet löser sig.
Ligger på camping i Karlskrona fungerar…
Ligger på camping i Karlskrona fungerar perfekt. Bengt
Trist att ni ändrat Spanien special…
Trist att ni ändrat Spanien special från 200 GB Spanien/200 GB Europa till 300/100.

Vastaus yritykseltä Wifi.se Sverige AB
Det fungerar jättebra.