Mistet en del på en Head slalomsko. Testa ut Braasport sin chat/KI. Den fant riktig delenummer. Alpinansvarlig sjekket med sin kontakt hos Head og ca 3 dager etterpå kunne jeg hente delen.

Gode priser på nett og i butikk. Bestiller ofte på nett og henter i butikk eller på lager/showroom på Frysja. Svarer raskt på produktspørsmål. Rask levering eller henting - god fagkunnskap i buti... Näytä lisää

1. Juoksukauppa
  2. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  3. Kenkäkauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Norges nye sportsbutikk! Stort utvalg innen topptur, langrenn, friluft, løp og sykkel. Mennesker med lidenskap og lang erfaring hjelper deg å velge rett!

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Meget bra kundeoppfølging

Kjøpte et par flotte Volklski her for noen år siden, og trengte nylig en reservedel. Fikk, først via en meget god chatbot på nettsidene, kontakt med butikken - som fulgte opp og løste dette på en strålende, god måte.

19. joulukuuta 2025

Kjøper aldri noe her igjen

Kjøper aldri noe her igjen. Fikk ikke byttet jakke. Grunn var at jeg hadde tatt av lappene. Jakken var ubrukt. Jeg går heller til andre butikker som er litt mere service minded! Greit det ikke er lovbestemt rett. Men slik mister man også kunder.

8. marraskuuta 2024

Gode priser på nett og i butikk - rask levering

Gode priser på nett og i butikk.
Bestiller ofte på nett og henter i butikk eller på lager/showroom på Frysja.
Svarer raskt på produktspørsmål.
Rask levering eller henting - god fagkunnskap i butikk.
Godt utvalg av "proffe" produkter innen sykkel og hiking - langt bedre enn XXL.
Anbefales absolutt.

23. heinäkuuta 2024

Rask håndtering av bestilling!

Rask håndtering av bestilling! Generelt en meget god handleopplevelse. Handler gjerne igjen! (bestilte midjeveske)

(Gir 4 stjerner fordi man alltid bør ha noe å strekke seg etter ;) ...)

6. kesäkuuta 2024

God service og kompensasjon for dårlige bindinger

Kjøpte ski i slutten av sesongen 2023. På nettet. Brukte skiene for første gang vinteren 2024. Oppdaget at Rottefella manuelle bindinger var utrolig harde å åpne. Fikk god oppfølging fra Braasport. Det endte med at jeg fikk montert nye bindinger lokalt, og ble kompensert fra Braasport for en del av kostnaden med nye bindinger. Sendte de gamle tilbake og det var ganske riktig noe feil med de. Veldig bra service!

15. helmikuuta 2024

Leverer ikke på det de lover.

Skuffende opplegg. Valgte å kjøpe ski derfra fordi de annonserer at de er opptatt av å plukke rett ski til deg, og rådgir på andre muligheter. Krysset av for at jeg gjerne ville ringes dersom de mente at skiene jeg hadde kjøpt var feil. De ringte aldri. Endte opp med å få tilsendt ski ment for noen 30 (!) kilo lettere enn meg. Sendte mail umiddelbart og sa fra at det må ha skjedd en feil, sjefen svarte og beklaget og skulle ta tak i saken. Så hørte jeg ingenting, purret, da var han blitt syk og skulle ta tak i det når han var tilbake. Senere purringer har bare blitt ignorert. Useriøst og skuffende av en aktør som Braasport. Sitter nå noen tusenlapper fattigere og med ski som ikke fungerer for meg.

9. helmikuuta 2024

Kjøpte nye ski - For en kundeopplevelse

Kjøpte nye ski, skisko og staver fra Braasport. Leveringen kom på bare noe dager. Fikk kjempe service av nettbutikken via telefon, men det viste seg at jeg hadde fått feil staver som var litt rimligere enn de jeg hadde bestilt. Vi kan alle gjøre feil. Braasport sa da at de kunne refundere dette med en gang eller sende meg nye staver. Jeg sa jeg heller ønsket å bruke de pengene i butikken og beholde stavene jeg hadde fått. Ønsket meg en skibag som er noe dyrere enn det jeg hadde til gode av penger. Braasport konkulderte med at jeg slapp å betale mellomlegg og at jeg kunne få den baggen i posten. MEGET fornøyd med god service og veldig serviceinnstilte folk! Jeg har aldri gått inn på Trustpilot for å skrive anmeldelse, men her fortjenes det ros.

25. elokuuta 2023

Lynrask leveringstid

Ikke ofte jeg skriver anmeldelser, men WOW, er veldig imponert over hvor rask leveringstiden er! Har bestilt to ganger fra her, og får den alltid innen to dager etter jeg har bestilt! Skal fortsette å bestille herfra :)

24. heinäkuuta 2023

Må si jeg utrolig fornøyd med…

Må si jeg utrolig fornøyd med servicen her , når det gjelder hvor langt de strekker seg for kundene. Utrolig rask levering , selv med reklamasjon, og retur av sko som ikke passer . Vill anbefale alle og kjøpe sko og div her . Meget fornøyd .

14. maaliskuuta 2023

Been here 3 times in total in last 6…

Been here 3 times in total in last 6 months. Well stocked shop. Unfortunately the staff not so interested in the customers. Even if there are more staff than customers in the shop like my lastest ( and last) visit.

30. tammikuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili