Bouwbink.nl Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Telefonisch niet bereikbaar. Product wat ik besteld had hadden ze niet, dus ik geef aan mn order dan te willen annuleren. Vervolgens krijg ik een mail met dat het product morgen bij hun geleverd w... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Producten besteld via bol.com bij deze aanbieder. Via bol.com indicatie en dergelijke gekregen, twee dagen levertijd. Na een week maar contact opgenomen om duidelijkheid te krijgen. Dit eerst via bol.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

hele vriendelijke klantenservice, Kelly heeft mij goed geholpen. Kreeg geen mail van de bestelling in mijn box, even gebeld 5 minuten later was het opgelost.

Saanut 2/5 tähteä

1. Afleveradres omgewisseld met facturatieadres. 2. Afmetingen waren niet juist met specificaties website.( jammer maar ik hou de set toch). 3. Dag later geleverd dan beloofd. 4. Gelogen dat he... Näytä lisää

1. Rautakauppa
  2. Rakennustarvikeliike
  3. Rakennustarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Bouwbink komt de nieuwe generatie bouwvakkers en fanatieke klussers tegemoet. In deze drukke tijd moet je niet je je kostbare klustijd willen verspillen met tripjes naar de bouwmarkt of vakhandel. Je wilt gewoon altijd en overal snel én eenvoudig online bestellen. Je geen zorgen maken over de prijs. Je kiest standaard voor kwaliteit. En je wilt gemakkelijk kunnen vinden wat je nodig hebt.

Välttävä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede communicatie en komen hun…

Zeer goede communicatie en komen hun afspraken na.

1. elokuuta 2019

Beste Said,

Wist je dat Bouwbink recent is overgenomen?
Het assortiment op onze website is vernieuwd en onze service is aanzienlijk verbeterd. Neem gerust eens een kijkje op: www.bouwbink.nl en wie weet tot ziens in onze webshop.

30. heinäkuuta 2019

Beste Marcel,

Snelle en volledige levering

Snelle en volledige levering. En de goede merken en ook nog de goedkoopste prima website en loop je makkelijk doorheen.

30. heinäkuuta 2019

Beste Bas,

Saanut 2/5 tähteä

Geen reactie reactie op mijn vragen....

Na een bestelling 2 e-mails gestuurd, op beide geen reactie gehad.
Mijn eerste vraag op de aflever dag te wijzigen, de tweede vraag om een afgetekende vrachtbrief toe te sturen.

25. heinäkuuta 2019

Beste Albert-Jan,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden was over je bestelling destijds.

Saanut 4/5 tähteä

Snel geleverd wat ik had besteld

25. heinäkuuta 2019

Beste Rob,

Saanut 4/5 tähteä

De aankoop is overzichtelijk en…

De aankoop is overzichtelijk en makkelijk te vinden.

17. heinäkuuta 2019

Snel geleverd

25. kesäkuuta 2019

Beste Erik,

Ontevreden

1. Afleveradres omgewisseld met facturatieadres.
3. Dag later geleverd dan beloofd.
4. Gelogen dat het pakket bij DPD was blijven liggen, terwijl de verzenddatum een dag eerder was(staat altijd op de sticker dus kan je beter niet om liegen).
5. Je krijgt geen track n tracenummer.
6. Op de vraag voor track n tracenummer kreeg ik ook geen antwoord.

Ik bestel voortaan elders, daar heb ik meer geld voor over.

24. kesäkuuta 2019

Beste Arno,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden was over je bestelling destijds.

Saanut 1/5 tähteä

Niet op voorraad

Een nieuwe trend waar ook deze webshop aan meedoet: “Door een fout in het systeem is dit product niet op voorraad.” Of ik twee weken wil wachten. Liever niet natuurlijk. Ondertussen krijg je wel meteen 6 nieuwsbrieven etc.

18. kesäkuuta 2019

Goedemiddag Luc,

Nogmaals onze excuus voor de fout in ons systeem. Ondertussen is het betaalde bedrag teruggestort en hebben wij per e-mail contact met u opgenomen en een passende oplossing aangeboden.

Het Bouwbink team

Snelle service, goede prijs

Als je bestelt bij Bouwbink, is je prijs zeker te weten goed. En de volgende dag al in huis.

17. kesäkuuta 2019

Beste klant,

Saanut 4/5 tähteä

Prima kwaliteit en snelle levering en…

Prima kwaliteit en snelle levering en uitvoering

11. kesäkuuta 2019

Beste klant,

Saanut 5/5 tähteä

vlotte levering en vlotte service !

Veel gereedschap gekocht voor het technieklokaal op school!!Snelle levering met vlotte service!!

11. kesäkuuta 2019

Beste Albert,

Helemaal super

Overzichtelijk assortiment, snelle levering en prima, persoonlijk contact! Aanrader!!

4. kesäkuuta 2019

Beste Carlo,

Een echte Bouwbink!

Gebruiksvriendelijke website. Voldoende keus van A-merken tegen een goede prijs!

3. kesäkuuta 2019

Goedemiddag Siem,

Fijn dat je onze website en assortiment waardeert! Hopelijk snel tot ziens op Bouwbink.nl!

Groeten het Bouwbink team

Saanut 4/5 tähteä

Snel geholpen en snel geleverd

Snel geholpen en snel geleverd voor een goeie prijs!! +1 tevreden klant.

3. kesäkuuta 2019

Beste Richard,

het Bouwbink team

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin