Kozijnenlimburg Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Rakennustarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Kozijnen Limburg is dé kozijnen specialist van Limburg. Wij garanderen niet alleen de beste kwaliteit, maar bieden u ook scherpe prijzen. Het leveren van maatwerk is onze specialiteit en we zorgen dat alles van A tot Z klopt. Wij zijn gevestigd in Roermond op een locatie gelegen nabij de A73, waardoor wij gemakkelijk voor u te bereiken zijn. Neem gerust een kijkje in onze showroom of kom zelf uw bestelling ophalen terwijl u wordt voorzien van de beste service en een heerlijke kop koffie! Toch liever de bestelling op locatie ontvangen? Uiteraard is ook dat geen probleem! Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kozijnen, deuren en schuifpuien. Neem gerust contact met ons op en wij maken een scherpe offerte op maat. Waarin wij ons onderscheiden? Wij leveren zowel aan particulieren als aan de klein tot middelgrote aannemerij, van renovatie tot nieuwbouw.

Keskitasoinen

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring absoluut geen…

Zeer slechte ervaring absoluut geen aanrader
Mijn ervaring met Kozijnen Limburg is ronduit teleurstellend. Vanaf het begin heb ik het gevoel gehad dat het belangrijkste doel was om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Zodra er betaald moet worden, is er volop aandacht, maar zodra er iets misgaat of afspraken nagekomen moeten worden, lijkt die aandacht ineens verdwenen.

Gemaakte afspraken worden niet of slechts gedeeltelijk nagekomen. Wanneer je hier vervolgens iets van zegt, begint het doorschuiven van verantwoordelijkheid en krijg je allesbehalve het gevoel dat er serieus naar je geluisterd wordt. Voor een bedrijf dat zich professioneel presenteert, vind ik dit echt ondermaats..

Ook de communicatie met Roeland en Floris heeft mij bijzonder weinig vertrouwen gegeven. Wat mij betreft ontbreekt het daar aan duidelijkheid, eigenaarschap en klantgerichtheid. Problemen oplossen lijkt eerder een last dan iets waarvoor verantwoordelijkheid wordt genomen.

Het meest frustrerende is dat je als klant voortdurend achter je eigen afspraken aan moet. Je betaalt voor een dienst en verwacht vervolgens dat een bedrijf zich aan zijn woord houdt. Bij Kozijnen Limburg heb ik juist het tegenovergestelde ervaren.

Mijn advies: leg alle afspraken vooraf schriftelijk vast en wees heel voorzichtig met betalingen. Mijn vertrouwen in dit bedrijf is in ieder geval volledig verdwenen. Als ik vooraf had geweten hoe dit zou verlopen, was ik hier absoluut niet aan begonnen.

Voor mij is dit een bedrijf waarbij mooie verhalen en verkoop een stuk belangrijker lijken te zijn dan
daadwerkelijk leveren wat wordt beloofd. Een ervaring die ik niemand zou aanraden.

10. joulukuuta 2025
Kozijnenlimburg-logo

Vastaus yritykseltä Kozijnenlimburg

Beste R. van Lierop,

Wij herkennen ons niet in de situatie zoals u die hier beschrijft. Daarnaast is de naam R. van Lierop bij ons niet bekend in het klantenbestand, waardoor wij op dit moment niet kunnen achterhalen op welke opdracht of situatie deze review betrekking heeft.

Dat vinden wij jammer, zeker gezien de stevige verwijten die in deze review worden gemaakt en waarbij medewerkers van ons bedrijf persoonlijk bij naam worden genoemd.

Wanneer er daadwerkelijk sprake is van een negatieve ervaring met Kozijnen Limburg, gaan wij daar graag serieus over in gesprek. Wij lossen eventuele problemen liever rechtstreeks en inhoudelijk op dan dat we worden geconfronteerd met een review die wij zonder aanvullende gegevens niet kunnen herleiden.

Wij nodigen u daarom uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen en uw naam, adres of opdrachtnummer door te geven. Dan kunnen wij de situatie onderzoeken en het gesprek aangaan.

Team Kozijnen Limburg

Saanut 5/5 tähteä

Wat een ontzettend fijne ervaring

Wat een ontzettend fijne ervaring! De offerte was razendsnel binnen, en na wat prettig contact over een paar kleine aanpassingen was alles zo geregeld. De communicatie verliep soepel en professioneel je merkt dat ze echt met je meedenken.

De plaatsing van de kozijnen ging vlekkeloos. Het team werkte netjes, snel en met oog voor detail. Het eindresultaat mag er echt zijn mijn nieuwe kozijnen zijn een ware eye catcher van de benedenverdieping!

Ik ben superblij met het resultaat. Het geeft mijn huis niet alleen een moderne uitstraling, maar ook een warm en verzorgd gevoel. Echt vakwerk van begin tot eind ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

8. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kunstof kozijnen vervangen door Auminium kozijnen.

We wilden onze kunstof kozijnen uit de jaren 90 laten vervangen door aluminium kozijnen. In mei 2025 een duidelijk gespecificeerde offerte ontvangen van Konijnen Limburg. Er stond duidelijk beschreven welke werkzaamheden zouden worden uitgevoerd en welke werkzaamheden achteraf op basis van behoefte op regie zouden worden uitgevoerd. Laatste week van mei hebben we akkoord gegeven op de offerte en is Floris komen inmeten. Afgelopen week is een team gestart met het verwijderen van de oude kozijnen en het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Vanochtend mocht het resultaat er zijn. Gedurende de week werd er bij onverwachte situaties, zoals beschadigd stucwerk of af te werken randen, omdat de nieuwe kozijnen smaller zijn dan de oude kozijnen, met ons overlegd over de gewenste oplossing en voor wie welke kosten van het meerwerk zouden zijn. Vanochtend zijn de laatste kozijnen geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat en de service van Kozijnen Limburg.

10. lokakuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

kunststofkozijnen met triple glas…

kunststofkozijnen met triple glas geplaatst, ook met glas in lood, mooi nagemaakt . ze moesten nog even terugkomen om eea nog te fixen , maar prima geregeld . communicatie kan beter, gaat over meerdere schijven.
al met al tevreden.

15. toukokuuta 2024

Kozijnen Limburg aanrader!

Gehele huis voorzien van mooie kunststof kozijnen met triple glas. Prettige open communicatie en goed advies van Roeland en Floris van Kozijnen Limburg. Correcte vakmensen voor de montage, hele snelle levering. Ze komen hun afspraken na. Wij zijn blij met onze keuze.

16. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin