Toen ik op zoek was naar goeie voedingssupplementen zag ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Ik vervolgens een medewerker van Boss Energy aan de telefoon en die heeft mij geholp... Näytä lisää
Beste supplementen die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik zit al meer dan 9 jaar in de sport wereld maar het ruseltaat die ik heb kunnen behalen met Boss Energy heeft me goed gedaan.
Top service. Ik bestelde vrijdag om 22:30 uur en had de volgende dag netjes mijn fatburner en multivitamine in huis. De fatburner drinkt lekker weg👌
Het is een goeie pre workout, het jammere een beetje is dat het soms iets te snel uitgewerkt is!! Voor se rest topp!! Geeft me echt een bom van energie
Yrityksen kirjoittama
Ben je op zoek naar lekkere en krachtige voedingssupplementen die jou energy geven? Dan zijn de supplementen van Boss Energy iets voor jou. Probeer vandaag nog de kwalitatief hoogwaardige pre-workouts, fatburners, focus energy en vitamines van Boss Energy. Vandaag voor 23:00 uur besteld is morgen in huis.
Burg van Dijkesingel 52, 2809RD, Gouda, Hollanti
- info@bossenergy.nl
- bossenergy.nl
Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice. Denken mee en geweldig product. Absolute aanrader.
Beste supplementen die ik tot nu toe…
Snelle levering! En had er zelfs 2 extra flessen bij die ik hard nodig had.
Snelle levering, mooie verpakking en een top product tegen naar mijn inziens een scherpe prijs.
Top service
Ik ben gebeld dat iets niet op voorraad was en dit is super netjes afgehandeld. Heb zelfs gratis dingen erbij gekregen voor het ongemak! Top service
Goed spul zowel de pre workout als de…
Goed spul zowel de pre workout als de fatburner ,met de fatburner al 3 kg kwijtgeraakt in 2 a 3 weken!! Ook een snelle levering vijf sterren dus
De smaak bubblegum is niet heel lekker
Prima preworkout
Top!
Het product is omzettend snel en goed geleverd. Het product zelf is ook precies wat ik verwachtte! Top!
Vliegen van die pre
Snelle en goede service
Uitstekend lekker
De pre workout bubblegum werkt snel en…
De pre workout bubblegum werkt snel en de smaak is super lekker!
Super toffe bekers, ik was mijn huis nummer vergeten in te vullen, ze bellen mij gelijk, allemaal super geregeld!
Jndndnnsnsnsnznz
Super lekker!
Super lekker!! Prenworkout hielp mij echt met het sporten en raakte wat vet kwijt na een maand gebruik van de vet burner.
Tevreden over vitaminen
Ik gebruik de vitaminen en ben zeker van plan om de pre workout en de fatburners te bestellen 💪. Aardig personeel aan de telefoon en snelle levering
Ben zeer tevreden!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.