Riktigt blufföretag som lurar en. Går absolut inte skicka tillbaka varor. Svarar ej heller när man försöker kontakta kundtjänst. Fick betala för skiten som inte ens passade.
Skickade tillbaka två par skor som totalt kostade 588 kr. Fick endast retur på 538 kr. Detta trots att jag enligt returinformationen även skulle fått tillbaka pengarna för leveransen själv. The math a... Näytä lisää
By far the worst online shopping experience I've ever had. The sizing charts are completely wrong, and they don't give you the same sizes on the site and in the confirmation email. Customer service is... Näytä lisää
"I am extremely disappointed with my first and last experience with Boohoo. I ordered four items to Sweden, and one of them arrived with a severe manufacturing defect—the stitching was completely r... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Boohoo.com is a UK-based online fashion retailer, aimed at 16-30 year olds.
Dale Street, M1, Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
- boohoo.se
Handla inte här!
Handla inte här!! Som att kasta pengarna i sjön. Storlekar stämmer inte alls och kvalitén är usel. Jag tänkt skicka tillbaka min tre par jeans som var mycket för små. Strl 42 motsvarade ca en 38:a. Det skulle kosta 770kr så jag struntade i det. Kommer aldrig handla här mer. Hoppas många ser varningen!!
/Linnea
Beställde en "fluffig" tröja.
Beställde en "fluffig" tröja.
Inte alls som på bilden att den skulle vara oversize och den stank så fruktansvärt illa. Inte ens efter 2 tvättar är lukten borta ur tröjan!
Pengar i sjön. Kommer ALDRIG mer att handla där.
Bojkotta denn skitsida!
Nöjd med varorna
Nöjd med varorna jag beställde. Ena munskyddet var väl stor men var inte så. Beställde storlek samma storlek på tightsen. Ena satt bra den andra var lite tajt.
Tshirten var superfin!!! Kommer handla där igen i framtiden.
Dålig information gällande returer på…
Dålig information gällande returer på hemsidan. Det kostar dig MASSA pengar att skicka tillbaka! Köp inte därifrån.
Dålig!!!
Håll dig borta från den här webbplatsen. De säljer begagnade kläder. Jag fick en kimono med massor av parfym på. Det används synligt! Samma för body som jag köpte, den användes och i mycket dåligt skick. Jag trodde att det sålde nya saker men kläderna var begagnade och smutsiga. Kvaliteten är densamma som Halloween-dräkter. Jag hoppas att andra kan läsa min recension och behålla sina pengar istället för att slösa bort dem på den här webbplatsen.
Beställ inte härifrån
Beställ aldrig från den här skitsidan. Sjukt galen leveranstid, jättedålig kvalité på kläderna (känns som kläder från wish/aliexpress) och värst av allt frakten om man vill returnera. Det står ingenstans att frakten skulle kosta mer än vanligt. Tjejen som hjälpte mig på PostNord berättade att alla som kommer och returnerar till boohoo blir lika chockade som jag blev när frakten tillbaka kostar 200kr!!! Kostade mig mer än plagget jag behöll. Flera veckor efter jag returnerat har dom bekräftat och nu vill de att jag betalar mer än vad jag skulle ha behövt betala från början? De har inte heller något telefonnummer så man får sitta och vänta på att de svarar på Mail. Riktigt irriterande!!
Nej.
Nej. Helt annat färg än på bilden. Köpte också en väska där den hade guld detaljer på bilden men i verkligheten var de den billiga rosé färgen... sjukt tråkigt och sen är returprocessen inte värd att gå igenom om man ska göra som de vill att själv betala returfrakt som kan spåras.
Katastrof 😡😡😡beställ inte därifrån.
Köpte leggings för gravida
Köpte leggings för gravida, 2 pack. Fick endast tre par. Efter en tvätt var/är samtliga trasiga i grenen. Handlar inte på Boohoo igen.
Supernöjd
Jag är otroligt nöjd med min beställning! Jättebilligt! Leggings, kjolar och till och med skor passade perfekt! Bra tyger. Rejäla boots. Enda nackdelen är att det inte går att välja utlämningsställe. Det kan man ändra genom att Boohoo skickar en länk till Post Nord, ändring kostar 40 kr.
Beställde klänning som skulle vara röd
Beställde klänning som skulle vara röd, den var lila.
Köpte en lång jacka.
Blev tyvärr retur på båda.
De var bra pris på kläderna men det Är inte fri frakt så blev riktigt dyrt att skicka tillbaka.
Tack för hjälpen!mvh. Tk
Jag har kollat igenom omdömena
Jag har kollat igenom omdömena, har fortfarande inte lagt någon order fastän varukorgen är full. Vågar man lägga ordern eller är det totalt meningslöst?
Njaa,fet diss
Beställde rätt mycket varor. Beställde i mina normala storlekar och det var minst 2 varor som var för små som jag inte ens fick på mig. Helt otrolig så ger hellre bort eller säljer kläderna än att betala dubbel frakt. Helt otroligt med 70 kr i frakt och sedan skall man betala för frakt om man returnerar. Sedan på bilderna ser vissa kläder helt annorlunda ut än det är i verkligheten.
1200 för frakt....
Värsta jag varit med om och tycker alla ska anmäla företaget till Konsumentverket. Efter att ha läst tyvärr försent om hur många som får fel saker, fel färger och väldigt konstiga storlekar fast man följt guiden, även jag och man då behöver skicka tillbaka allt för ingenting passade, då får man betala otroligt hög fraktkostnad. Var och returnerade igår och fick betala 1062kr plus att jag ska betala 70kr frakt hit också. Jag är så chockad att influenser rekommenderar detta företag och känner mig verkligen lurad då man litar på influensers att det ska vara ett bra företag.
Helt okej!
Beställer ofta från Boohoo och gillar majoriteten av deras kläder! Generösa rabatter, billiga kläder och bra med varierande storlekar. Det som är sämre är att det kostar otroligt mycket med retur och ibland är kläderna inte alls vad man beställt... Jag brukar sälja vidare om något inte passar eller lever upp till mina förväntningar, får alltid kläderna sålda och pengarna tillbaka på det sättet istället. Är ju billiga kläder och man får vad man betalar för helt enkelt. Men jag har många plagg från Boohoo som är i superbra kvalitet och som ser lika bra ut efter flera tvättar som de gjorde som ny. Dessutom hyfsade leveranstider för att skickas från England!
Helt fel vara och motvillig service.
Beställt 3 plagg varav det ena plagget var helt fel. Bad om en retursedel för att skicka tillbaka, men blev erbjuden att behålla den felaktiga produkten och få 50% tillbaka av det plaggets kostnad. En för mig väldigt konstig lösning...Efter lång konversation, skeptisk och motvillig service fick jag tillslut pengar tillbaka för varan. Varför inte bara ge mig en retursedel?
Kommer inte handla där igen och inte rekommendera någon annan att göra det heller.
Dålig!
Dålig!
Hade beställt kläderna för nästa 600kr och måste själv stå för frakt 70kr för att skicka till Sverige.
Kläderna är jätte dålig kvalitet och fick fel storlek. Skickade tillbaka varorna och fick betala 245 kr för frakt.
Jätte dålig!!!
Köp inte från Boohoo!
Väldigt dåligt företag
Väldigt dåligt företag, dålig kvalitet på kläderna. Kostar skjortan att returnera. Du betalar den själv hos postnord sedan tillkommer det en retur avgift av boohoo. Svin dåliga! Köp inte här ifrån! Plus dåligt bemötande på mejl och svarar sällan.
Väldigt krångligt och DYRT att…
Väldigt krångligt och DYRT att returnera varor, jag rekommenderar inte att beställa från Boohoo.
Undvik Boohoo om du inte vill förlora pengar...
Var förut en nöjd kund hos Boohoo, men tyvärr har detta ändrats. Kvaliteten har blivit sämre. Plagg med lösa trådar och tillverkade av väldigt bristfälligt material. Storlekarna är antingen alldeles för stora eller för små. Deras rekommenderade storlek stämmer med andra ord inte alls.
Jag skickade klagomål till deras kundservice angående min order men fick aldrig svar. Returnerade hela sändningen tillbaka till Boohoo.
Får därefter ett mail från Boohoo att de fått min retur men den dyraste varan ”saknades”. Även om hela sändningen var returnerad. Kontaktade deras kundservice igen och då återbetalade de även varan som ”saknades”.
Väldigt missnöjd med hanteringen och att ha förlorat 400 kr på frakt och retur, för absolut ingenting.