Det er virkelig sjældent man som kunde oplever så god service Vi handler tit med Boltelageret og har bestemt kun oplevet service af aller højeste karakter. er der det mindste med ordren så konta... Näytä lisää
Efter at have modtaget en forsendelse fra Boltelageret spørger jeg mig selv; "Hvorfor handler man ikke oftere ved Boltelageret"? Ved bare lidt større mængder (jeg skulle bruge 50 stk.) er prisen n... Näytä lisää
Har et lille værksted hvor vi restaurerer og fremstiller custom Puch Maxi, og fandt hos Boltelageret lige præcis det udvalg af bolte vi skal bruge.. alt gik som smurt, bestilling, forsendelse, komm... Näytä lisää
God service. Stort udvalg - har de skruer byggemarkederne ikke har.
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Skruer & Bolte - Store & Små.....Tjek Boltelageret.dk
Arresøvej 7C, 8240, Risskov, Tanska
- mail@boltelageret.dk
- boltelageret.dk
Super produkt og pris samt rigtig…
Super produkt og pris samt rigtig hurtig levering
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse. Kunne godt tænke mig at, han solgte i mindre antal selvom om stykprisen ville stige. Har talt med ejeren, og det er han ikke meget for. Men hvis der er flere der syntes som jeg, kan vi måske presse ham.
Havde fået trykket de forkerte…
Havde fået trykket de forkerte møtrikker ind som ikkesvarede til de bolte jeg også havde ordret, blev ringet op dagen efter og ordre rettet til, super service :) fik leveret dagen efter
Fin service
Fin service.
Jeg kan også hente lagervarer, selvom de ikke er bestilt på forhånd.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god hjemmeside, fin service og hurtig levering hvad kan man ønske sig mere. Anbefaler gerne boltelageret til andre.
God og venlig service
God og venlig service, endda levering før angivet på lager, samt smertefri returnering af en fejlbestilling
Godt fint i orden
Super. Hurtig levering. Mulighed for små mængder. Bare i orden.
super oplevelse
God oplevelse
Bestilling: Let, enkelt og ligetil.
Levering: Hurtigt og sikkert.
Alt i alt en god oplevelse!
Hurtig og tilfredsstillende betjening
Kan anbefales!
Godt udvalg af de mindre gængse møtrikker og skruer, super godt til renovering af hestetrailer. Priserne er fair og levering hurtig, kan varmt anbefales :)
Fremragende betjening
Fremragende betjening
Hurtig ekspedition.
Handler der igen
Kæmpe udvalg og alt perfekt inklusive …
Kæmpe udvalg og alt perfekt inklusive lynlevering.
God og nem hjemmeside!
God og nem hjemmeside, let at fine vare. Levering er hurtig, 1-2 dage.
Stort 5-tal.
Claus
Borup på Sjælland
De har alt på lager og udvalget er …
De har alt på lager og udvalget er stort også er de også super flinke.. alt i alt en en rigtig god webshop.. :-)
Fremragende service.
Fremragende service.Tirsdag over middag afgav jeg ordren, jeg kunne hente dagen efter. Alt som aftalt. God kvalitet. Vi handler der gerne igen.