Bovenal : de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek. Zeer goede communicatie = zeer belangrijk Beste dank nogmaals aan mevr An... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik bestelde een linnen vloerkleed bij Bolia Gent. Het tapijt werd gestuurd met slechte kwaliteit. (vervuild met stukjes vlas). Ik diende het terug te sturen en ontving een tweede exemplaar. Met h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nous sommes très satisfaits de l'accueil, des conseils et du suivi lors de notre commande chez Bolia. Nous avons été impressionnés par le choix et les possibilités de configuration de notre canapé.
Wij hebben onze aankopen gedaan in de Kammenstraat te Antwerpen. Heel professioneel en ontspannen geholpen door Annick. Geen vraag was haar teveel en dacht zeer oplossingsgericht met ons mee. Voelde h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.
Yrityksen kirjoittama

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bloempotten besteld online, mochten die gaan ophalen in Brugge, beschadigde bloempot de andere potten die ze ons toonden waren ook beschadigd tenslotte andere bloempot gekozen. Verkoopster had niet veel geduld.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Heel vriendelijke en behulpzame verkoopster in Gent.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Prima advies en behulpzaamheid van medewerkers in de winkel.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Je n ai toujours pas reçu mon SMS pour aller retirer mon article en magasin !!!!

Vastaus yritykseltä BOLIA
On-line aankoop ging prima - de kortingsprijs is super! Jammer dat de winkel in Brussel niet telefonisch beschikbaar was om te checken of ik bezorgingskosten kon besparen door bij hun te laten leveren ipv bij mij thuis. Jammer ook dat de levering een maand duurt. Ik had misschien nog zo'n lamp willen aanschaffen als deze me beviel maar vrees dat hij dan niet meer beschikbaar is..

Vastaus yritykseltä BOLIA
Date of visit: Saturday June 19: The female sales assistant approached me in an arrogant way, while there was absolutely no reason to do so. At the contrary, I waited patiently for somebody to help me, and I bought the Kari rack later on.
The male sales assistant was very friendly though, and helped me getting the rack in the car. So I suggest that she gets a training in client-centered communication, and learns to deal with her inner negativity. Thank you.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Vriendelijk personeel, snelle en correcte afhandeling, aangename winkel, herkenbare geur als je binnenstapt.
top dus

Vastaus yritykseltä BOLIA
Klantvriendelijk, behulpzaam zonder opdringerigheid. Mooie, degelijke materialen met 10 jaar garantie. Zeer professionele begeleiding voor en bij aankoop. Prettige kennismaking met shop en personeel.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Over de winkelervaring in Brussel.
Naar vormgeving, 'cultuurlijk' modern, actueel, strak lijnenspel met gebogen hoeken, speels, pastelschakeringen.
Naar materiaalkeuze, 'natuurlijk' katoen en linnen, wol, hout in allerlei soorten.
En dan valt het woord 'duurzaamheid', meubelstukken die meegaan met de tijd, objecten die patina krijgen, stoffen die plezant verslijten bij het dragen of met het gebruik.
En graag ook de houding van het personeel omschrijven als "we're here for you" - fijne vorm van 'caring'. En de uitvoering van de designersinspiratie begrijpen als "we build on trust" - en dus 'honest' als kernwaarde. En het winkeltotaalplaatje ervaren als "we spark your day" - en dat lijkt sterk op 'being bold'.
En dan vaneigens ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Zeer behulpzame verkopster in de winkel. Niets was te veel gevraagd en alles werd maar wens geregeld.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Zorgzame service en goede opvolging. Geen 5 sterren, omdat eerder in winkel gegeven info niet bleek te zijn verwerkt in eerste offerte, door gebrekkige interne communicatie. Werd later adequaat gecorrigeerd.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Zeer smaakvolle winkel (Antwerpen) met bijzonder vriendelijke, hulpvaardige professionele medewerkers.
Wij wisten niet dat deze keten ook winkels in Nederland heeft. Prachtig meubilair plus woonaccessoires van goede kwaliteit. Een aanrader!

Vastaus yritykseltä BOLIA
C’est dommage de devoir payer 149 € de supplément pour la livraison d’un canapé-lit de 4000 €. La livraison devrait être inclue/offerte. De plus, un lift a été prévu alors que nous habitons au rez-de-chaussé. Celui-ci s’est donc déplacé (et nous avons payé) pour rien. Nous avons également remarqué un défaut dans le canapé. La couture de l’un des deux coussins sur lesquels on s’assied n’est pas correctement alignée.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Ontzettend vriendelijk , hulpvaardig en goede ondersteuning in keuze !

Vastaus yritykseltä BOLIA
Eettafel en bijhorende stoelen voldoen aan de verwachtingen. Advies in de winkel was professioneel. Levering verliep vlot en vriendelijk.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.