Body&Fit NL Arvostelua

9 918
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Site en bestellen is goed en snel. Vind alleen de kwaliteit achteruit gegaan de laatste jaren. Whey chocolade is echt niet lekker meer. Assortiment smart bars (crunchy) was voorheen ook top, tege... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Binnen 2 dagen in huis ivm weekend . Meal replacement banana flavour zeker aanvullend . Goede smaak veel vitaminen , goeie vervanger van vast voedsel in de morgen . Zeer goeie prijs

Saanut 5/5 tähteä

Product doet wat het zegt. Wat op de site staat lijkt me niet zomaar gecopypaste van de producent. Verzending is goed, verzorgd en tijdig. Pluim ook voor PostNL, die pakketjes vanop verschillende plat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Body and Fit are proving to be a reliable company with helpful friendly staff. Their products are genuine, fairly priced, and arrive in good condition in a timely manner. I am so glad to have found th... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  2. ja myös
  3. Urheiluravintokauppa
  4. Vitamiinit ja lisäravinteet

Tietoja yrityksestä Body&Fit NL

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn Body&Fit

We zijn op een missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden

Met onze 25 jaar ervaring hebben we een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten ter wereld, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service. Van topresultaten in de sportschool tot dagelijkse motivatie en recepten, tot vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, alles wat je nodig hebt om je fit te voelen vind je hier.

Over ons
Wij zijn Body&Fit, jouw partner in sportvoeding. We richten ons op alledaagse atleten in alle takken van sport, die streven naar langdurige prestaties, ongeacht hun lichaamstype of leeftijd. We zijn er om je te helpen tijdens je fitnessreis, waarbij we meer waarde hechten aan vooruitgang dan aan perfectie. Met onze hulp worden je uitdagingen makkelijker en leuker, waardoor je gemotiveerd blijft. Onze producten geven je de energieboost die je nodig hebt, helpen je sterker te worden, sneller te herstellen en in balans te blijven met je lichaam.

Nutrition to fuel your progress
Bij Body&Fit moedigen we vooruitgang aan. We zijn er voor degenen die uitdagingen aangaan, obstakels overwinnen en nieuwe hoogtepunten bereiken. Hoewel motivatie van binnenuit komt, staan wij klaar om je te helpen je volledige potentieel te benutten. Maar het draait niet alleen om het behalen van doelen; het gaat ook om het genieten van de reis zelf. Ons doel is om zowel je fysieke als mentale welzijn te verbeteren, zodat je volop van het leven kunt genieten. Wij zijn jouw supporters en juichen je toe bij elke stap van je vooruitgang.

#FORTHELOVEOFSWEAT

De voordelen van winkelen bij Body&Fit

- Voor 22:00 besteld, morgen in huis
- Gratis levering vanaf €49
- Bonus deals vanaf €50
- Shop nu, betaal later met Klarna

Stuur Body&Fit een bericht

Voor al uw vragen, tips en klachten

Erinomainen

(9 918)

7 076 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Proteine

Delivered werry quiqly just perfect

28. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Thank you for your review! Great to hear your order was delivered so quickly and everything was just perfect.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle bevestiging levering en…

Snelle bevestiging levering en topproducten

4. lokakuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn dat zowel de snelle levering als onze producten je goed bevallen.

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat je tevreden bent over de prijs. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Goede producten

Goede producten, snelle levering en een fijne service. Alles was netjes verpakt en de kwaliteit is top.

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, service en snelle levering. Goed om te horen dat ook de verpakking en kwaliteit in orde waren.

Snel verzonden, goede prijs

Snel verzonden, goede prijs!

4. lokakuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn dat je bestelling snel is verzonden en je tevreden bent met de prijs.

Altijd goed

Altijd goed, Helder, zoals omschreven en goed verpakt

4. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn dat alles steeds duidelijk is, overeenkomt met de omschrijving en netjes verpakt wordt geleverd.

Snelle en vlotte service

Snelle en vlotte service, en een heerlijke whey shake ontvangen.

1. lokakuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn dat de service vlot verliep en dat de Whey Shake ook goed in de smaak valt.

Saanut 4/5 tähteä

Alle producten waren binnen één dag…

Alle producten waren binnen één dag geleverd goed verpakt.

2. lokakuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alles al binnen één dag is bezorgd en ook nog eens netjes verpakt aankwam. Zo zien we het graag!

Prettig product

Netjes verpakt,
Snel geleverd.
En verbeterde smaak

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn dat de bestelling snel en netjes verpakt is aangekomen én dat de verbeterde smaak goed bevalt.

parfait bon produit

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Merci pour votre avis ! Nous sommes ravis que le produit vous plaise. Au plaisir de vous revoir pour une prochaine commande !

Saanut 5/5 tähteä

De repen vullen en weinig calorieën dat…

De repen vullen en weinig calorieën dat is wat de mensen willen

29. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je onze repen zo goed vindt. Vullend én laag in calorieën, dat is inderdaad een mooie combinatie. Graag tot de volgende bestelling!

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product én dat je bestelling snel bij je was. Veel plezier ermee!

Snel geleverd

Snel geleverd

26. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel bij je is bezorgd. Graag tot de volgende keer!

Perfection Whey Vanilla flavor/ 2030g

Perfection Whey Vanilla flavor/ 2030g. Is excellent, feels like you are having ice cream.
The delivery was quick.
Thank you

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat onze Perfection Whey Vanilla je zo goed bevalt en zelfs een beetje aan ijs doet denken. Fijn dat je bestelling ook snel bij je was. Veel plezier ermee!

Altijd top

Altijd top! En top op ophaal locatie

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent en dat ook het ophalen op locatie goed bevalt. Graag tot de volgende bestelling!

Lekker voor in de kwark

Gebruik het in de kwark na een tip van Joep Toebes. En Joep heeft gelijk. Kwark smaakt een stuk beter met deze smaakjes

Bestelling was snel geleverd

29. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk dat je dankzij de tip van Joep Toebes onze smaakjes door je kwark doet. Fijn om te horen dat het je kwark nét dat beetje extra geeft. En natuurlijk mooi meegenomen dat je bestelling ook snel werd geleverd!

Rapidement et efficacement

Rapidement et efficacement

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Merci pour votre avis ! Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de notre service et que tout se soit déroulé rapidement et efficacement. Au plaisir de vous revoir pour une prochaine commande !

Prima !

Duidelijke website en goede producten voor een redelijke prijs en snelle service.

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt en tevreden bent over de producten, prijzen en snelle service. Graag tot een volgende bestelling!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin