Body&Fit NL Arvostelua 5 206

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

⭐⭐⭐⭐⭐ I love this website and truly rely on Body&Fit. Their supply is always reliable and the delivery is incredibly fast and efficient. They have a proper range of products for everything I need. Wh... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik neem dit op aanraden van mijn diëtist. Ik val af maar verlies ook spiermassa tijdens intermitted fasting. Dit zou daar goed tegen helpen (in combinatie met oefeningen, natuurlijk, het is geen wond... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Voor bestelling te annuleren of te wijzigen zijn er geen opties. Nadien wel geregeld met klantendienst maar daarvoor moet er enige inspanning gedaan worden zoals het terugbrengen naar een PostNL pun... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De bestelde producten waren erg snel binnen en voldoen volledig aan waarvoor ik ze nodig heb. De shakes zijn vullend en de gekozen smaakjes prima. Alles netjes verzorgd!

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  2. Urheiluravintokauppa
  3. Vitamiinit ja lisäravinteet

Tietoja yrityksestä Body&Fit NL

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn Body&Fit

We zijn op een missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden

Met onze 25 jaar ervaring hebben we een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten ter wereld, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service. Van topresultaten in de sportschool tot dagelijkse motivatie en recepten, tot vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, alles wat je nodig hebt om je fit te voelen vind je hier.

Over ons
Wij zijn Body&Fit, jouw partner in sportvoeding. We richten ons op alledaagse atleten in alle takken van sport, die streven naar langdurige prestaties, ongeacht hun lichaamstype of leeftijd. We zijn er om je te helpen tijdens je fitnessreis, waarbij we meer waarde hechten aan vooruitgang dan aan perfectie. Met onze hulp worden je uitdagingen makkelijker en leuker, waardoor je gemotiveerd blijft. Onze producten geven je de energieboost die je nodig hebt, helpen je sterker te worden, sneller te herstellen en in balans te blijven met je lichaam.

Nutrition to fuel your progress
Bij Body&Fit moedigen we vooruitgang aan. We zijn er voor degenen die uitdagingen aangaan, obstakels overwinnen en nieuwe hoogtepunten bereiken. Hoewel motivatie van binnenuit komt, staan wij klaar om je te helpen je volledige potentieel te benutten. Maar het draait niet alleen om het behalen van doelen; het gaat ook om het genieten van de reis zelf. Ons doel is om zowel je fysieke als mentale welzijn te verbeteren, zodat je volop van het leven kunt genieten. Wij zijn jouw supporters en juichen je toe bij elke stap van je vooruitgang.

#FORTHELOVEOFSWEAT

De voordelen van winkelen bij Body&Fit

- Voor 22:00 besteld, morgen in huis
- Gratis levering vanaf €39
- Gratis cadeaus vanaf €50
- Shop nu betaal later met Klarna

Stuur Body&Fit een bericht

Voor al uw vragen, tips en klachten

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Hi, bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. We wensen je er veel plezier van!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle bezorging na bestellen

Goed aanbod en aantrekkelijke aanbiedingen. Maar vooral altijd een razendsnelle bezorging na het bestellen. Dit is al vele keren het geval geweest! :-)

Saanut 1/5 tähteä

I am no longer shopping with this…

I am no longer shopping with this website. I have called many times to complain about their used couriers PostNL as they consistently don't deliver and drop straight to a pickup point.

23. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Hi, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat dit zo is gegaan. Onze excuses voor het ongemak, we nemen dit serieus en bespreken dit intern.

Snelle levering, goed product

18. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Lider kommt zu schnell und sie quältet…

Lider kommt zu schnell und sie quältet von Produkten ist super!

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Hallo, vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns zu hören, dass du mit unserem Service und unseren Produkten zufrieden bist. Wir wünschen dir viel Freude damit!

Snelle levering top!

18. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Gerrit goede producten en snel…

Gerrit goede producten en snel geleverd en de volgen dag al geleverd thuis

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Hi, dank je wel voor de 5 sterren! Super om te zien dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons elke dag inzetten om jou zo goed mogelijk te helpen.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
I love this website and truly rely on Body&Fit. Their supply is always reliable and the delivery is incredibly fast and efficient. They have a proper range of products for everything I need. What I appreciate most is the peace of mind—when I run out of protein, ZMA, or any other supplement, I know for sure that it will be waiting at my doorstep the very next morning. Great service and consistent quality every time.

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Hi, thank you for your wonderful review! We’re glad to hear that you’re satisfied with our service and products. We hope you enjoy them!
Best regards,
The Body&Fit Team

Snelle levering goede producten

Snelle levering goede producten

21. maaliskuuta 2026

Top!

Top, super snel levering !

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, zoals beloofd.

Fairer Preis

Fairer Preis, stabile Seite, einfacher checkout

commande peu chere

commande peu chere , livraison rapide ✅✅✅

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL

Bonjour, merci pour ton avis très positif ! Nous sommes ravis d'apprendre que tu es satisfait de notre service et de nos produits. Nous espérons que tu en profiteras pleinement !
Cordialement,
L'équipe Body&Fit

Saanut 5/5 tähteä

Snel besteld, snel geleverd.

Snel besteld, snel geleverd. Volgende keer weer!

Saanut 5/5 tähteä

Samen met Body & Fit ben ik al vaker…

Samen met Body & Fit ben ik al vaker afgevallen, werkt prima voor mij!!

Prima proteïne repen

Prima proteïne repen. Goede kwaliteit en snel geleverd. Let wel op dat je de aanbieding pakt.

16. maaliskuuta 2026

Altijd op tijd

Altijd op tijd! Ik ben erg blij 👍

Fijne producten

Fijne website met goede kwaliteitsproducten. Soms leuke aanbiedingen. Altijd snel en netjes verzonden.

Saanut 5/5 tähteä

Super bedrijf je word altijd goed…

Super bedrijf je word altijd goed geholpen perfect

problemlose Preiserstattung wegen…

problemlose Preiserstattung wegen Rücklieferung durch Paketdienst. evtl. falsche Adressierung.
zur Ware kann ich daher nichts sagen.

2. maaliskuuta 2026

das Body&Fit-Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin