Bluum Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

När ja fick paket blev jag 100 procent nöjd. Fint paket väldigt bra mönster . Tog lite lång tid att få paketet från beställningen. Har blivit lurad flera gånger då jag beställt. . Kommer beställa fler... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Tog ganska lång tid innan paketet kom och det fanns ingen info om när det skulle komma eller var det var. Så här långt känns garnet bra, fin färg och beskrivningen är ok för mig som stickat rätt mycke... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Det mesta är bra, dvs mönster och garnkvalitet. Däremot vill jag anmärka på att * färgen på garnet sägs motsvara bilden av produkten men är betydligt gråare och tråkigare * erforderliga stickor ska... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde tre bilder från er som var vikta och kantstötta som låg i ett halv mosigt paket när jag hämtade ut dem. Efter mail kontakt med er fick jag nya bilder som var helt perfekta. Hämtade... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Neulontatarvikkeet
  2. Taidekäsityö
  3. Lastenvaatekauppa
  4. Lastenvaateliike
  5. Villakauppa
  6. Lankakauppa

Yrityksen kirjoittama

I vår webbshop hittar du stickpaket av exklusiva Bluum-design till bebisar och barn. Här kan du välja mellan populära mönster som traktor, lamm, Bambi, elefanter, pandor, grävmaskiner, brandbilar och många fler! Vi har också några riktigt fina modeller till vuxna. I garnpaketen använder vi oftast Bluum Pure Eco Baby Wool som är ett 100 % ekologiskt ullgarn och Bluum Soft Merino Ull som är ett garn i 100 % extrafin, naturlig merinoull. Båda är från Dale garn. Sedan 2017 har vi hållit fast vid våra grundtankar: ❤️ Plaggen är lätta att sticka - till och med för nybörjare. ❤️ Mönstren är lätta att förstå och följa. ❤️ Garnet är mjukt, ekologiskt och av hög kvalitet. ❤️ Kreativa mönster som barnen tycker om och plagg som alla älskar att ha på sig.

Varför välja Bluum?

Yrityksen kirjoittama

Bluum stickning erbjuder garnförpackningar med egen design till hela familjen.
Praktiska och fina plagg som är enkla att sticka. Till vår egen design använder vi bara utvalda garner av högsta kvalitet, garn som ger naturliga, säkra plagg från hållbar produktion.

Hyvä

Kaikki arvostelut

224 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Stickor

Mönstret var bra och tydligt, men när det gäller stickorna stod det inget om vad för slag av stickor. Kom fram till att det var rundstickar, det stod inget om längd på dem. Hade varit bra att veta redan när garnet beställdes, då hade man även kunna beställa stickor.

1. syyskuuta 2025

Snabbt och bra

Snabb leverans tydligt mönster men jag saknar information om hur mycket garn som behövs till olika storlekar. O
Jag skulle vilja sticka samma mönster igen länger fram kanske i annan storlek.

27. heinäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Mycket för lång leveranstid!

Mycket för lång leveranstid!

3. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bluum

Hei, takk for tilbakemelding. Pakkene til Sverige blir sendt fra oss i Norge på fredager, slik at denne ble sendt dnen 8. August og levert den 12. August. Vi beklager for forsinkelsen, men håper du ble fornøyd med din ordre. Mvh Bluum

Saanut 2/5 tähteä

Vad menas med `normal metod` för…

Vad menas med `normal metod` för kemtvätt? Vad mer behöver jag göra för att se alla färger, förutom att ange storlek och färg. Mycket otillfredsställande.

3. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi er litt usikre på hva du mener her og kan ikke se at du ha bestilt noe her hos Bluum. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sandviks.com så skal vi prøve å få hjelpt deg. Mvh Bluum

Saanut 1/5 tähteä

Varorna har ej kommit!!!!!!

13. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi ser at din pakke skal ha kommet frem nå, men tar kontakt med deg på mail for å høre at det stemmer. Mvh Bluum

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin