Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jag gjorde min beställning en vardag förmiddag. Några timmar senare fick jag meddelande om att beställningen skickats och dagen efter låg den i brevlådan. Wow! Jag ser på tidigare recensioner att leve... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jag beställde tre nystan garn 4/7 och förväntade mig att det skulle vara levererat när jag kom hem efter semesterresan 14/7. När jag kollar min order 11/7 så har garnet ännu inte skickats!! Inget m... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Köp ALDRIG från garnbutiken!

Jag köpte garn och stickor från garnaffären.se, efter två dagar får jag ett sms att det är framme. Hämtar, kommer hem, öppnar, det är helt fel beställning. Jag meddelar detta och får snabbt tillbaka hur jag ska skicka tillbaka och att de sedan ska skicka rätt. Jag skickar tillbaka paketet, men från och med detta är det helt tyst. De meddelar inget om att paketet är på väg och det går 5 veckor. Då får jag nog och skickar ett meddelande och frågar hur det går. I meddelandet står det ungefär att jag inte fått paketet. Tillbaka får jag en fråga om det är delar eller hela paketet jag saknar. Jag svarar att det är hela. Nu har det gått 2 veckor och inget har hänt. Köp ALDRIG därifrån.

20. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bästa butiken online för garn

Bästa butiken online för garn. Lättanvänd hemsida, bra info om varor, enkel och smidig beställning. Jag upplever leveranstiderna som snabba, och har någon vara en längre leveranstid finns även info om det i kundkorg/kassa.

Fick bra hjälp också när jag råkade skriva fel adress, de fick fatt i paketet och rättade till min miss så jag fick hem garnet ändå.

30. heinäkuuta 2025
garnaffaren.se-logo

Vastaus yritykseltä garnaffaren.se

Åh, vad glada vi blir av att läsa ditt fina omdöme! Det betyder jättemycket för oss att du tycker hemsidan är lätt att använda, att beställningarna går smidigt och att leveranserna känns snabba. Och så skönt att vi kunde hjälpa till när det strulade med adressen, så att garnet ändå kom fram till dig.

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss, sånt här gör verkligen vår dag. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med fler garnprojekt framöver!
Mvh Jennifer

Saanut 5/5 tähteä

En affär med det lilla extra

Man välkomnas till en affär med familjär stämning, man kan gå runt och känna och inspireras av både garn och uppstickade tröjor som hänger som tavlor på väggarna.
För mig som bara handlar i butik så är Garnaffären det självklara valet! Här får man alltid det lilla extra ⭐️

14. helmikuuta 2025

Super nöjd!!

Otrolig service, snabba leveranstider och fint garn. Har precis börjat virka och allt mitt material kommer därifrån!

3. helmikuuta 2025

Grym service

Jätte trevlig personal, grym service och snabba svar :) Skulle definitivt rekommendera för folk som tycker om garn och bra service, kvaliteten är toppen!! Tack!

12. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med service

Jag är väldigt nöjd med service och butikens utbud! Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam.

De gånger jag beställt via nätet har jag fått snabb leverans men främst handlar jag direkt i butiken.

12. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Worst service, didn’t get my order

I ordered yarn on black friday. There was information that it will take longer time to deliver that specific yarn colour, which was fine for me. After a week I got a totally different order. Ok, that happens sometimes, I informed the shop about it, used my free time and fuel to drive to post office to return products which I didn’t order. I didn’t get any compensation or discount for my order, which I find as a poor service. Waited for the delivery of my products, but these didn’t move forward at Postnord. I informed the shop about it, got no help, instead heard ‚but we sent your order’. Well it doesn’t help, as I haven’t received it. Decided to open a claim at Klarna to at least stop my invoice. Since the 17th of December the shop haven’t responded to it and the case is not solved. I ordered in garnaffären few times, but never again and will not recommend them as a trustful shop.

22. marraskuuta 2024
garnaffaren.se-logo

Vastaus yritykseltä garnaffaren.se

Hi Gos,

We are truly sorry that you’ve had such a poor experience with us, and we completely understand your frustration. This is not the service we aim to provide to our customers, and we want to make things right.

We apologize for the wrong order being sent and for the delivery not going as expected. We also understand that you haven’t received any compensation or discount for the inconvenience, which we can certainly arrange for you.

Regarding the communication you mentioned, we haven’t been able to find any old emails in our system, and we’re wondering if they might have ended up in your spam folder. We’d be happy to assist you further, so if you could send your case again or provide us with more details, we’ll make sure to help you resolve this.

We apologize for the confusion and hope we can sort this out and regain your trust.

Best regards,
Jennifer

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin