Kjappe svar fra kundeservice om størrelse. Litt vanskelig å vurdere da vi begge vipper mellom M og L i både dame- og herrestørrelse. Gikk for M i herre pysjbukse, som virket litt tight. Stoffet formet... Näytä lisää
Jeg liker produktene veldig godt først og fremt. De er så behagelige og myke. Har brukt pyjamasene deres til datteren min siden fødsel, hun sover godt i de. Og de er fine å ha på også. Varene sendes o... Näytä lisää
God kvalitet, de er veldig myke, og er favorittpysjene hos ungene som får disse. (Tilbakemelding jeg får fra foreldrene.) De holder farge og fasong, til de har vokst ut av de. Så kan anbefale disse.... Näytä lisää
Vi har alltid vært veldig fornøyd. Med kvalitet, holdbarhet og service. Vi har 4 barn som nå er voksne og hele familien trives fremdeles i nattøyet til Lilleba. Og nå velger vi alltid Lilleba når vi s... Näytä lisää
Behagelig nattøy, koseklær og sengetøy i de mykeste materialene du kan tenke deg.
Lilleba

- Pur hverdagsglede
- Behagelig nattøy, klær og sengetøy i de mykeste materialene du kan tenke deg. Lilleba har plagg som gjør godt, fremmer velbehag og føles gode mot huden.
Strandsvingen 14b, 4032, Stavanger, Norja
- stina@lilleba.no
- lilleba.no
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kvaliteten på nattøyet fra Lilleba er…
Kvaliteten på nattøyet fra Lilleba er veldig god stoffet føles behagelig og produktene ser fine ut. Jeg er fornøyd med selve produktet. Derimot var jeg ikke helt fornøyd med leveringstiden. Det tok nesten to uker før varen kom, og det er litt for lenge etter min mening.
Alt i alt et ok kjøp, men levering kunne vært mye raskere.

Vastaus yritykseltä Lilleba & Herremann
Litt dyrt, men gode produkter
Litt dyrt, men gode produkter. Alltid fått riktige varer og i god tid.
Raskt og effektiv leveranse
Kjempebra produkt og levering ein kan…
Kjempebra produkt og levering ein kan stole på.👍
Veldig fornøyd -fikk utsatt levering…
Veldig fornøyd -fikk utsatt levering til det passet meg .
Kunne få varen fort og hente det selv
Flotte og ekstremt behagelege produkt…
Flotte og ekstremt behagelege produkt som varer. Like gode for vaksne som for barn og baby. Sengklea er det beste du kan sove i!
I tillegg er det rask og svært god kundeservice.
Anbefalar på det varmaste.
Fornøyde barn
Fornøyde barn. Har kjøpt nattdrakter annen hvert år og er veldig fornøyd med kvaliteten. Myk, deilig og delikate farger. Barna ønsker seg spesifikk nattdrakter fra Lilleba.
Hvilken opplevelse
Hvilken opplevelse, forstår ikke. Bestilt som gave, ikke åpnet. Dårlig utvalg på modeller og farger

Vastaus yritykseltä Lilleba & Herremann
Alltid rask service og upåklagelig…
Alltid rask service og upåklagelig kvalitet 🥰
Liten på størelsen
Kan være årstiden men forsendelsen tok lang tid! Da varen kom fram var den veldig liten i størelsen!

Heldress pysjamaser
Kjøpte flere heldress pysjamaser. Myke og behagelige. Måtte levere inn igjen to som var bestilt i feil størrelse - retur og ny leveranse var enkelt og kjapt! Kommer til å handle her igjen.