Oplichters zijn het! Wil.pakket retour sturen kosten betaald via ideal en vervolgens hoor ik niks meer al een aantal dagen bezig om via de mail contact te krijgen maar ook hier reageren ze niet op. He... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
The dress was very badly made, the proportions were all wrong, it's unwearable. I wanted to return it, until I saw they only refund part of the price I paid. In addition, it can only be returned by... Näytä lisää
Great service and prompt response. The fabric was really as per my expectations. Woul love to order again
Bestel er al jaren, leuke webshop met voor ieder wat wils. Laatst was er iets niet leverbaar en kreeg hierbij een mooi alternatief. Netjes en snel afgewikkeld. Ik stuur ook regelmatig wat retour al... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 7 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ben zeer tevreden over de kleding ga zeker nog een keer bestellen.
En snel opgestuurd.
De service is top . De kleding is mooi en de levering snel en top
Ik ben FAN
Ik heb meerdere artikelen besteld. In de bevestiging stond niet dat het om een pre order product ging. Na een aantal dagen geen pakketje te hebben ontvangen, heb ik contact opgenomen met de winkel. Blijkbaar had ik een pre order besteld volgens de winkel. Waardoor ik dus langer heb moeten wachten op mijn bestelling. Vervolgens kom ik er op dag 15 achter, dat ik mijn pakketje nog niet retour had gemeld. Ik heb vervolgens de winkel een mail gestuurd hoe ik het pakket retour kan sturen. Helaas kreeg ik geen begrip vanuit de winkel en mocht ik mijn retour niet meer aanmelden. Ik was op dat moment 1 dag te laat met mijn retour aanmelden. De winkel verwacht begrip vanuit de klant als het pakket later komt maar andersom verlenen zij totaal geen service. Jammer dat er zo met een vaste klant om wordt gegaan, zelf verwerken zij retouren vaak ook veel later als aangegeven.
Bestelling geplaatst op vrijdag om 10:00. Op de website staat op een werkdag besteld voor 16:00, morgen in huis. Dat je geen zeggenschap hebt over de postbezorging dat begrijp ik. Maar zelfs vandaag nog geen verzendbevestiging gehad!!! Dus dit ligt niet aan de postbezorging! Nergens staat ook let op met de feestdagen is de verzendtermijn langer. Ik krijg ook geen reactie op mijn e-mais… Als ik dit had geweten had ik nooit besteld op deze website. Ik wil voor de feestdagen mijn bestelde kleding kunnen passen en eventueel nog andere kleding kunnen bestellen indien nodig ! Bedankt voor de slechte service!
Kleur van het bestelde item kwam helemaal niet overeen met de foto op de website. Zij beweren dat het niet hun fout is en dat er een “lichte” afwijking kan zijn. Het is echter geen lichte afwijking, het is een totaal andere kleur. Geen tussenkomst in de retourkosten van hen ook al is het item helemaal niet zoals beschreven.
Heb al meerdere keren bij deze webshop besteld. Pakketjes kwamen altijd keurig binnen de verwachtte tijd binnen. Prijs kwaliteit is prima en ook retour producten werd netjes geregeld.
Ik was een beetje huiverig voor een bestelling op de website vanwege deze reviews. Ik besloot twee dingen te bestellen met klarna(achteraf betalen). Maandagavond besteld, woensdag stond bezorger voor de deur met het pakketje. Prima kwaliteit, prijs kwaliteit goed in verhouding.
Na weken wachten en steeds smoesjes over de mail ontvangen, ontving ik eindelijk de kleding. Wat een slechte kwaliteit. Het lijkt zo van ali express af te komen. Na het retourneren blijkt het pakketjes ook kwijt te zijn. Hier wordt mee geschoemeld. Heb deze service nog nooit meegemaakt. Ik bestel hier nooit meer.
Ik stuur ook regelmatig wat retour als het niet naar me zin is. Je kunt gemakkelijk terugsturen altijd snel financieel afgewikkeld. Ja, je betaald retourkosten maar waar is dat niet tegenwoordig? En zag zojuist dat er optie voor tegoedbon is + €5,- waardoor mijn retourlabel maar €0,25 cent heeft gekost.
Ik wacht nu al bijna een maand op mijn jurkje die ergens in de bezorging is blijven hangen. Heb helaas ook al betaald. Stom van me. Ik heb hier al 3x over gemaild en ze zeggen steeds dat ze het aan het onderzoeken zijn. In mijn laatste mail heb ik laten weten dat ik de bestelling wil annuleren en het geld terug wil krijgen, omdat ze niet aan de leveringsvoorwaarden voldoen. Daar hoor ik nu niets meer op. Niets hier bestellen! Als er iets mis gaat is de service bar slecht en ben je je geld kwijt.
Super leuk jasje, mooie kwaliteit, snel geleverd , goede service !!!👍👍
Snelle reactie op mijn mail gehad en snelle verzending. Vriendelijke dames!
Keer jas besteld nooit gekregen!!! Echt waardeloos , reageren gewoon niet!! Niks bestellen hier!
Pre order besteld deze is netjes binnen het termijn bezorgd! Heel blij met mijn nieuwe kleding, Zeker een aanrader ga hier zeker vaker bestellen 🙌🏻
Niets kopen mensen!! Zeer waardeloze winkel, ze sjoemelen met je retouren, geen geld terug, geen kleding! Daarnaast geven ze geen antwoord op vragen, je word bedonderd!!
Ik had niet gelijk gezien dat ik een pre order had geplaatst. Dus na een aantal dagen gemaild met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon ontvangen. Ik kreeg heel snel een vriendelijke reactie terug.
Ook laten weten dat mijn bestelling er was en dat ik er erg blij mee ben en daar kreeg ik ook weer een reactie op. Dat is lang niet overal
Leuke webshop, maar geen contact mee te krijgen. Op 28-09 wat besteld. Werd op 14-10 geleverd. Retour aanvraag gedaan op 15-10, deze word direct afgewezen. Waarom!? Nu geen contact te krijgen!
Leuke webshop met een mooie collectie kleding. Onlangs een jurk besteld en ik ben zeer tevreden met het bestelde item!
De kleur van de jurk die ik bestelde zag er heel anders uit dan op de site, na mijn vakantie wilde ik retourneren maar dat kon niet, termijn was verlopen. Gevraagd om dan te ruilen ipv geld terug, ook dat is niet mogelijk. Beetje meedenken of tegemoet komen was wel zo netjes geweest. Helaas dus geen blush meer.
Ik heb een jurk besteld maar zonder dat ik het wist bleek het pre-order. Ik kocht dus iets wat ze niet op voorraad hebben. Duidelijk vermeld op de site? Nee! Ik wacht en wacht maar en een mail wordt niet beantwoord. Geen Blush Fashion meer voor mij! O en het betaaltermijn gaat gewoon in bij Klarna terwijl ik niks ontvang.