Oplichters zijn het! Wil.pakket retour sturen kosten betaald via ideal en vervolgens hoor ik niks meer al een aantal dagen bezig om via de mail contact te krijgen maar ook hier reageren ze niet op. He... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
The dress was very badly made, the proportions were all wrong, it's unwearable. I wanted to return it, until I saw they only refund part of the price I paid. In addition, it can only be returned by... Näytä lisää
Great service and prompt response. The fabric was really as per my expectations. Woul love to order again
Bestel er al jaren, leuke webshop met voor ieder wat wils. Laatst was er iets niet leverbaar en kreeg hierbij een mooi alternatief. Netjes en snel afgewikkeld. Ik stuur ook regelmatig wat retour al... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 7 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Laatste x hier ik iets bestel..na 2 weken nog mijn bestelling niet binnen,maar zit wel met de rekening,inmiddels contact gemaakt riverty ,contact opnemen met blush is niet te doen op email geen antwoord en contactformulier werkt niet...afwachten en anders schakel ik mijn rechtsbijstand in
Duurde langer dan vermeldt.de kleur is geen fuchia maar eerder neon roze.terug sturen is voor eigen rekening .de maat klopt ook niet ze zeggen 1 maat s tm l .heb normaal 38/40 maar veel te klein
Waardeloos bedrijf. Allereerst staat het niet duidelijk aangegeven dat het om een pre-order artikel ging. Dus mijn bestelling geannuleerd, want ik had het eerder nodig. Een aantal dagen later ontving ik een bevestiging dat de bestelling was geannuleerd en dat de factuur werd geannuleerd. Prima, afgehandeld denk je dan. Tot mijn verbazing krijg ik een aantal weken later een mail dat mijn bestelling is verzonden. De factuur stond ook nog open. Weer contact opgenomen (gaan elke keer dagen overheen want ze zijn mega traag met reageren) Er was iets misgegaan bij hen, ik moest het artikel maar retourneren en pas als zij hem terug ontvingen, werd mijn factuur geannuleerd. Ik heb zo snel mogelijk het artikel weer geretourneerd naar Blush Fashionstore. Deze kwam daar volgens de T&T de volgende dag al aan. Ruim een week later, is mijn factuur op Klarna nog steeds niet geannuleerd. Ik heb ook al bij Klarna aangegeven dat er een probleem is met de bestelling, maar Blush reageert niet op hen, status blijft hangen op ''bevestiging van Blush Fashionstore nodig''. Ik heb mijn ongenoegen geuit via de mail en ook hierop krijg ik geen reactie. Deze middag heb ik eindelijk een (automatische) mail gehad dat ze mijn bestelling retour hebben ontvangen en deze gaan verwerken. Eerst zien dan geloven. Ik ben nou al meer dan een maand verder en nog steeds is het allemaal niet opgelost. Voor mij nooit meer Blush Fashionstore. Oh en bovendien, de klantenservice is ook niet klantvriendelijk.
Snelle levering en super leuke oorbellen, precies zo als op de afbeelding. Heel tevreden.
Chino broek army werd ondanks plotselinge langere levertijd toch na ca. een week geleverd. Pasvorm was goed. Kleur wijkt totaal af van foto. Op de foto felgroen. Ik kreeg legergroen.
1 ster is nog te veel.
Na betaling krijg je pas te horen dat je bestelling pre order is. Ruim 2 weken moeten wachten. Vandaag bestelling ontvangen. Kleuren wijken af fel groen is army groen. Slechte kwaliteit chino broek. Alles gaat retour voor de zekerheid maar een retour verzekering afgesloten lees te vaak dat het net bij hen fout gaat ben benieuwd hoe lang ik op mijn geld ga wachten
Zeer goede service, snelle levering.
Toffe sneakers besteld, exact van maat en zitten heel goed.
Al veel complimenten van gehad!
Als je iets besteld betekent dat niet dat ze het op voorraad hebben. Er staat: Op voorraad? Morgen in huis. Ik kreeg een
bevestigingsmail waarin iets staat over een pre-order... wat nergens bij het product staat. Wacht nu al ruim 2 weken op mijn bestelling. Jammer!
mooie glitterjurk besteld. Deze was goed verpakt. Materiaal is degelijk. Ik heb er veel leuke reacties over gekregen.
Slecht retourbeleid en klantenservice. Erg wantrouwend naar klanten toe. Mijn eerste bestelling werd erg laat geleverd. Meerdere artikelen waren veel de klein/ kort, dus de dag erna retour gestuurd. Volgens Blush was het te laat retour gekomen, maar ik kon het niet bewijzen (vraag bij je koerier zeker een verzendbewijs!). Uiteindelijk na paar keer heen en weer gemail kreeg ik een tegoedbon, ipv mijn geld terug. Met de tegoedbon nog wat artikelen in de sale gekocht. Viel wederom erg klein / kort uit, maar retourneren van sale artikelen kan blijkbaar niet. Staat ergens in de kleine lettertjes. Laatste keer dat ik er iets gekocht heb. Maar ik ben niet de enige lees ik.
Voor 170 euro aan kleding besteld. Helaas paste 1 artikel niet. Vervolgens teruggestuurd. Ergens bij dpd of blush is het mis gegaan. Vervolgens zijn ze mega klantonvriendelijk en suggereren ze dat ik mogelijk het artikel nog in bezit heb, waarom als ik wel een retourbon heb betaald en het artikel maar 31 euro was? Sorry maar dat vind ik erg klantonvriendelijk. Ze willen niet meedenken en komen klanten niet tegemoet. Ze zijn een klant kwijt!
Ik had een aantal items besteld, waarvan er een paar perfect waren! Super blij mee en het was ook snel binnen. Ik had zelf blijkbaar iets fout gedaan met retourneren, maar dit hebben ze snel en netjes voor mij opgelost! Zeer betrouwbaar bedrijf met goede service! Ik zal er in de toekomst nog zeker vaker bestellen.
Wanneer het item past, prima!
Maar retourneren is erg nadelig en niet mogelijk voor een artikel met korting. Dit wordt onvoldoende aangegeven op de website!
Op 27 dec bestelde ik een trui die na 1x wassen enorm ging pillen. Ik nam contact op via de email en er werd vrij snel gereageerd om tot een passende oplossing te komen: ik zocht een alternatief artikel uit. Eenmaal een keuze gemaakt, heb ik nooit meer iets terug gehoord. Inmiddels is het 29 januari, is de uiterste betaaldatum verlopen en heb ik minstens 6x gemaild, geschat via sociale media etc maar krijg nergens een reactie. Enkel dat de bestelling op 18 januari is aangepast naar het alternatieve artikel maar geen reacties op alle email etc en ook geen pakketje mogen ontvangen. Geen idee hoe dit nu verder moet. Ik heb bij Klarna maar een probleem gemeld..
Op 27 december heb ik mijn bestelling geretourneerd, omdat de trui te klein was. Ik heb het geld nog steeds niet retour ontvangen (we zitten nu op 24 januari). Ik heb al enkele mailberichten gestuurd en geen enkele reactie ontvangen. Zeer slecht!!!
Superleuke kleding en super service.
Alles wordt, indien voorradig, heel snel geleverd. En bij een vraag wordt deze snel beantwoord en waar nodig opgelost. Kortom top een echte aanrader.
Nooit iets kopen! Schoenen gekocht die maar liefst 2 maten kleiner vallen! Als je dit meld is er totaal geen begrip of tegemoetkoming. Zijn echt oplichters.
Wat een goede service. Snelle levering en mijn jurkje was mooi ingepakt, het was een cadeautje om uit te pakken. Bedankt!
Jurkje besteld waar bij stond dat het op voorraad was, en de volgende dag verstuurd zou worden. Vervolgens krijg ik een mail waar in staat dat het een pre order is en binnen 2 weken verstuurd zal worden.
Een mail terug gestuurd met bijgevoegd een screenshot van het product waar bij staat dat het op voorraad is, maar ze houden vol dat het een pre order is.
Moet wel zeggen dat ze het snel afgehandeld hebben, ik kreeg binnen een paar uur antwoord en de bestelling werd gelijk geannuleerd (op mijn verzoek).
Heb wel het gevoel dat dit een dropshipping bedrijf is, als je even zoekt krijg je deze jurken op bijvoorbeeld shein voor de helft van de prijs, en ook nog sneller geleverd.
Snelle levering, goede en vriendelijke klantenservice en goede prijs- kwaliteit verhouding. Ik kom hier zeker weer shoppen!