Blush Fashionstore Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Great service and prompt response. The fabric was really as per my expectations. Woul love to order again

Saanut 5/5 tähteä

Bestel er al jaren, leuke webshop met voor ieder wat wils. Laatst was er iets niet leverbaar en kreeg hierbij een mooi alternatief. Netjes en snel afgewikkeld. Ik stuur ook regelmatig wat retour al... Näytä lisää

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichters!!!

Oplichters zijn het! Wil.pakket retour sturen kosten betaald via ideal en vervolgens hoor ik niks meer al een aantal dagen bezig om via de mail contact te krijgen maar ook hier reageren ze niet op. Heel slecht bedrijf! Bestel er nooit iets want je bent je geld kwijt en extra kosten om te retourneren en vervolgens krijg je geen reactie. Stel Oplichters zijn het!

10. syyskuuta 2026
Blush Fashionstore-logo

Vastaus yritykseltä Blush Fashionstore

Beste Vasent,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak.

Wij reageren doorgaans binnen één werkdag op e-mails. In het weekend — van vrijdagavond tot maandagochtend — is onze klantenservice niet bemand, waardoor berichten die in die periode binnenkomen pas op maandag worden opgepakt. Mogelijk is jouw e-mail daardoor aan onze aandacht ontsnapt, en dat spijt ons oprecht.

Wij helpen je graag alsnog verder. Zou je ons een berichtje willen sturen op customerservice@blushfashionstore.nl, het liefst als reactie in dezelfde e-mailwisseling die je eerder hebt gestuurd? Vermeld daarbij ook even je ordernummer en, indien van toepassing, de Track & Trace-code van je retourzending. Met die gegevens kunnen wij je bericht direct terugvinden en precies zien wat er is misgegaan.

Wij pakken het dan met voorrang voor je op.

Klantenservice Blush Fashionstore

Saanut 1/5 tähteä

The dress was very badly made, not refunded if I return it.

The dress was very badly made, the proportions were all wrong, it's unwearable. I wanted to return it, until I saw they only refund part of the price I paid. In addition, it can only be returned by using their own shipping service, where you have to pay a label that's much more expensive than private shipping.

This means returning would cost me half of what I paid for the dress itself, so it's not worth it.

29. heinäkuuta 2026

Opgelicht door dit bedrijf

Opgelicht door dit bedrijf. Artikelen retour gestuurd. Bleek een foutieve postcode. Via een zgn. Dpd retourlink €1,20 betaald via creditcard. Moest Rabobank zijn. Nu blijkt de creditcard leeg te zijn gehaald !

4. huhtikuuta 2026

Een leuke webshop!

De communicatie was duidelijk.
Ze reageren snel.
Een leuke website met veel variatie en betaalbare kleding.
Ze leveren ook erg snel.
Ik heb een mooie Loungeweare Set besteld
En de kwaliteit is top.

27. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen contact te krijgen via mail

Jasje retour gestuurd. Reageren niet op meerdere mailtjes. Zo hier aan al die reviews te zien, krijg ik mijn geld niet terug. Nog even aanvulling… mijn retourpakket is niet aangenomen en wordt weer retour naar mij gestuurd. Weer ruim 6 euro kwijt aan verzendkosten.

14. helmikuuta 2026

reageren niet

iets retour gedaan op de site maatvermelding tot maat L echter vslt super klein
retour gestuurd ook nog 5,86 betaald om terug te sturen en 4,95 nog betalen van de bestelling.
reageren niet 🫣 triest ! zal nooit meer bestellen daar

15. tammikuuta 2026

Kleding besteld

Kleding besteld, broek liep mega uit na een paar uur dragen, trui kwam kappot aan, Retour gedaan maar na 6 weken nog steeds geen geld terug. Reageren niet op socials mail etc.

9. marraskuuta 2025

Bestelling geretourneerd

Bestelling geretourneerd. Op 20 november bericht ontvangen dat de retouren verwerkt worden. Het is nu 10 december en het moet nog verwerkt worden. Ofwel geen kleding en geld kwijt! Ik ga er niet vanuit dat deze retour nog verwerkt wordt want ze reageren op geen 1 mailtje, ook niet via Facebook. Eens maar nooit meer!

10. joulukuuta 2025

Heel heel heel slecht

Heel heel heel slecht. Niet doen!! Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Service slecht, ik wacht nog steeds op mijn geld van een retour. Niet doen allemaal oplichters.

20. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin