Eerst had ik een trui besteld voor kerst voor mijn vriend. Deze zou kort na kerst geleverd worden alleen werd dat een stuk later. Eenmaal binnen bleek het de verkeerde maat (een L ipv 3xl) contact opg... Näytä lisää
Tijdens de feestdagen ging er ene en andere dingen mis bij het bedrijf vanwege drukte, maar na een tijdje wachten kwam mijn product aan. Is betrouwbaar, snelle levering Ik zal wederom weer bij hen... Näytä lisää
Vind het heel jammer dat ze niet amper tot niet reageren op whatsapp. Het zou 4/9 werkdagen duren. Ik heb 2 januari besteld en het is nu 21 januari en ik heb geen mails gekregen die iets van hun liet... Näytä lisää
Super fijne service echt waar. M’n eerste pakket was kwijtgeraakt bij de bezorger (geen idee hoe), maar na een berichtje via mail kreeg ik dezelfde dag nog een nieuw pakket gestuurd. Schoenen zitten e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Blue’s Boutique is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in exclusieve designer kleding. Sinds begin 2024 maken wij het onze missie om hoogwaardige fashion toegankelijk te maken voor iedereen die waarde hecht aan stijl, kwaliteit en een vlekkeloze service. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde designerstukken die aansluiten bij de nieuwste trends én tijdloze klassiekers. Of je nu op zoek bent naar een opvallende outfit of juist een elegante basic, bij Blue’s Boutique vind je kleding die je garderobe naar een hoger niveau tilt. Wij geloven dat shoppen meer is dan alleen een aankoop doen. Daarom zetten we ons dagelijks in voor een soepele bestelervaring, snelle verzending en persoonlijke klantenservice. Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal. Met passie voor mode en oog voor detail blijft Blue’s Boutique groeien als vertrouwd adres voor designer kleding in Nederland en daarbuiten.
Hollanti
- bluesboutique.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 67 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Ik heb een maand geleden besteld en…
Ik heb een maand geleden besteld en nogsteeds niet binnengekomen. Zou het absoluut niemand aanraden om hier iets te bestellen. Probeerde ook weken lang contact te leggen maar werd genegeerd. En iedere keer kwamen ze met uitstel smoezen.

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique
Het is toegekomen maar niet de juiste…
Het is toegekomen maar niet de juiste en voor dit heb ik 2 weken zitten wachten dit vind ik ongepast.

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique
Nog niet mijn bestelling binnen
Nog niet mijn bestelling binnen. Duurt het langer communiceer dan met je klant. Maar niks laten horen is not done. Hier gaan wij niet meer bestellen. Vraag me af of het nog binnen komt.

Goeie kwaliteit en levering
Het duurde even langer dan verwacht, maar uiteindelijk mijn pakket gekregen. Goeie kwaliteit en ben zeer tevreden👌🏾

Goeie Service
Super goeie service, me pakket was gestolen door de leverancier maar toen ik contact had opgenomen werd dezelfde dag nog een nieuw pakket verzonden. De schoenen die ik had besteld zijn perfect!

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique
Really great quality for the cheap…
Really great quality for the cheap price!!

Goeie kwaliteit kleding
Goeie kwaliteit kleding, goeie klantenservice en snelle levering! Al met al heel tevreden

top geregeld
ik had een verkeerde schoenmaat en ik kon makkelijk omruilen.
ik heb hier nu al een paar keer besteld en het is altijd goed gegaan en alles is altijd helemaal top geregeld.
de kwaliteit van de producten is ook perfect 👌
ik ga hier zeker nog vaker bestellen!

Top service
Schoenen die ik heb besteld waren top communicatie was goed en de levertijd duurde totaal niet lang ik begrijp niet dat mensen daar commentaar op kunnen hebben kort gezegd was het top en raad ik het aan en bestel ik zeker nog een keertje

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique
Snel geleverd en fijne communicatie
Snel geleverd en fijne communicatie. De kwaliteit is ook echt super goed! Alles dus helemaal top

Nooit hier bestellen
Ik heb 2 maanden op een bestelling gewacht. Kwaliteit was ook zeer matig. Zou het absoluut niemand aanraden om hier iets te bestellen. Probeerde ook weken lang contact te leggen maar werd genegeerd. En iedere keer kwamen ze met uitstel smoezen.

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique
De verbetering zit vooral in de Communicatie
De verbetering zit vooral in de communicatie! Op het moment van bestelling is de communicatie top! Ook wat betreft de juiste maat van het product voor bestelling! Maar zodra de bestelling is gedaan, en je hebt na 2 weken nog niks ontvangen en je wil graag weten hoe de status is, dan is het lastig om überhaupt telefonische of app contact te krijgen! Gelukkig hebben wij vandaag ons pakket binnen gekregen, maar daar hebben wij geen track en trace van ontvangen. Gelukkig waren wij thuis, voor ontvangst. Tip blijf in contact met je klanten. Zodat zij weten dat het goed komt. Wat betreft de kwaliteit van het product ziet er op het oog goed uit. Maar dat zullen we de komende tijd gaan ervaren.

Goed
Het duurde even voor mijn pakket maar het was zeker het wachten waard top kwaliteit 💯 en goede klantenservice

super goed!
hele goede kwaliteit, optijd geleverd en de maat past goed. je kan altijd appen met dit bedrijf en ontvangt snel een reactie. ik raad het zeker aan om hier te bestellen en ik ga snel weer bestellen!

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique
Ik heb een redelijke goeie ervaring…
Ik heb een redelijke goeie ervaring gehad maar ik heb alleen wel heel lang moeten wachten op mijn product maar de kwaliteit is zeker goed en ben er zeer te vreden mee

Netjes alles op tijd goede service
Netjes alles op tijd goede service

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique
Top kwaliteit goed kleding petje
Blue s Boutique is top mooie kleding petje hun zijn soldaten kwaliteit is Blue s Boutique is kwaliteit is kwaliteit top

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique
Ik heb het nog niet binnen maar de…
Ik heb het nog niet binnen maar de mensen zijn aardig en ik hoop dat ik zo snel mogelijk me pakket binnen krijg

Geweldig bedrijf!
Goeie communicatie tussen bedrijf en klant. Was vertraging opgelopen door vele bestellingen. Ze hebben netjes hun excuses aangeboden daarvoor. Geweldig en goed geregeld bedrijf!

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.