Blue's Boutique Arvostelua 87

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Eerst had ik een trui besteld voor kerst voor mijn vriend. Deze zou kort na kerst geleverd worden alleen werd dat een stuk later. Eenmaal binnen bleek het de verkeerde maat (een L ipv 3xl) contact opg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tijdens de feestdagen ging er ene en andere dingen mis bij het bedrijf vanwege drukte, maar na een tijdje wachten kwam mijn product aan. Is betrouwbaar, snelle levering Ik zal wederom weer bij hen... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Vind het heel jammer dat ze niet amper tot niet reageren op whatsapp. Het zou 4/9 werkdagen duren. Ik heb 2 januari besteld en het is nu 21 januari en ik heb geen mails gekregen die iets van hun liet... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Miestenvaateliike
  2. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Blue’s Boutique is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in exclusieve designer kleding. Sinds begin 2024 maken wij het onze missie om hoogwaardige fashion toegankelijk te maken voor iedereen die waarde hecht aan stijl, kwaliteit en een vlekkeloze service. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde designerstukken die aansluiten bij de nieuwste trends én tijdloze klassiekers. Of je nu op zoek bent naar een opvallende outfit of juist een elegante basic, bij Blue’s Boutique vind je kleding die je garderobe naar een hoger niveau tilt. Wij geloven dat shoppen meer is dan alleen een aankoop doen. Daarom zetten we ons dagelijks in voor een soepele bestelervaring, snelle verzending en persoonlijke klantenservice. Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal. Met passie voor mode en oog voor detail blijft Blue’s Boutique groeien als vertrouwd adres voor designer kleding in Nederland en daarbuiten.

Keskitasoinen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 67 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

87 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Late bezorging

Helaas al 3 weken aan het wachten en nog geen spullen en als ik bericht over update word er niet tot amper gereageerd..

23. joulukuuta 2025

Slechte ervaring ever! Nooit meer

Alles ging mis. Ik zou ook nooit meer een aankoop hier doen. Klantenservice was niet te doen. Er werd niet voldaan aan de levertijd. Ik heb sinds begin november besteld me pakket kwam pas eind december aan. Plus ik ontving nog de verkeerde producten. Daarop kwamen de producten niet in een box mee. Ik vroeg om een compensatie er werd gewoon niet mee gewerkt. Er word met zulke traagheid gereageerd op berichtjes. Dit was zo een troep ervaring. Nooit meer! En er word zeker niet professioneel gehandeld. Zeker geen aanrader. Wees voorzichtig als je hier je aankoop toch wilt doen.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. In deze periode hebben wij te maken gehad met tijdelijke vertragingen en extra drukte bij verzending. We lossen dit graag met je op. Neem contact op via klantenservice@bluesboutique.nl.

Top!

Heel behulpzaam en heel beleefd

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Dank voor je positieve woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en het product.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb bijna 2 maanden moeten wachten…

Ik heb bijna 2 maanden moeten wachten op mijn bestelling vooraleer ik ze heb ontvangen. Aangezien ze gevestigd zijn in Nederland kwam mijn bestelling toch van ander land . 🤔 geen aanrader voor mij

23. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

We begrijpen dat de levertijd langer was dan verwacht. Dit kwam door tijdelijke verzendproblemen. Fijn dat je het product alsnog hebt ontvangen. Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne ervaring, betaalbaar !

Fijne ervaring. Duurde wat langer maar was t waard! Mooi om te zien dat somigge nog wel gewoon betaalbaar blijven!

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Dank je wel voor je review. Mooi om te horen dat de kwaliteit het wachten waard was.

Fijn klantcontact.

Fijn klantcontact.
Bestelling kwam iets later maar de kwaliteit & prijs maakte dit zeker goed.

29. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product en het contact. Dank voor je vertrouwen.

Slecht

Mijn bestelling is nog niet binnen terwijl ik in 14 november had besteld dus mensen bestel hier nooit communicatie is ook slecht dus hier nooit meer bestellen ik waarschuw jullie we zijn nu 2 weken verder en niks binnen

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Het spijt ons dat je bestelling niet volgens verwachting is verlopen. Door tijdelijke problemen met verzending en drukte hebben sommige orders vertraging opgelopen. Neem contact met ons op via klantenservice@bluesboutique.nl, dan zoeken we een oplossing.

Geen reactie

Geen reactie als een pakketje niet goed is of als je iets hebt besteld reageren ze niet meer

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Dank voor je waarschuwing en feedback. We begrijpen je frustratie. In deze periode was onze reactietijd langer dan normaal. Mail ons gerust zodat we dit netjes kunnen afronden.

Hele slechte communicatie

Hele slechte communicatie, hoor niks meer volgens mij ben ik opgelicht. Beter een andere site zoeken!

13. marraskuuta 2025

Slechte communicatie

Slechte communicatie. Via whatsapp krijg je weinig respons

11. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Het is echt een vertrouwbare site voor…

Het is echt een vertrouwbare site voor de beste kwaliteit en top communicatie en alles word direct geregeld

9. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Dank je wel voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit.

Vieze oplichters

4. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Consument is meerdere malen gemaild. Bij geen reactie houd het helaas op...

Saanut 5/5 tähteä

Top service en snelle oplossing

Super fijne service echt waar. M’n eerste pakket was kwijtgeraakt bij de bezorger (geen idee hoe), maar na een berichtje via mail kreeg ik dezelfde dag nog een nieuw pakket gestuurd. Schoenen zitten echt lekker en zien er top uit. Helemaal tevreden 👌

18. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Bedankt voor het delen van je ervaring. Mooi dat je uiteindelijk tevreden bent.

Saanut 1/5 tähteä

De 2 x dat ik wat schrijf...5weken…

De 2 x dat ik wat schrijf...5weken moeten wachten op een jas maat s besteld. Jas binnen krijg ik xl echt niet normaal. Al paar x gemailt, geappt of ze me een retour label willen geven krijg gewoon geen antwoord😬de jas is voor me dochter waar ik 140 euro voor betaald heb.moet namelijk staat erbij 2weken de tijd terug te sturen..ik wacht nog ff anders maak ik hier werk van..tikkie sturen zijn ze,vlot mee maar ff beantwoorden ho maar.ik koop nooit meer daar .

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blue's Boutique

Klant wilt blijkbaar niet geholpen worden. Eerste instantie verkeerde maat ontvangen, wij hebben direct een retourlabel verstuurd waarna klant er 2-3 weken over doet om de jas terug te sturen. Sturen wij uiteindelijk de jas terug en wilt de klant tóch wel het geld terug.. Uiteindelijk maar het geld terug gegeven en alsnog geblokkeerd. Jammer dat je niet eerlijk bent op trustpilot.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin