Feriekompagniet A/S Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

En skøn sommerferie i et virkelig dejligt sommerhus. De småting så vi løb ind i blev behandlet hurtigt og professionelt af både udlejer og ejer Det er helt sikkert ikke sidste gang vi leje hu... Näytä lisää

Første og bestemt ikke sidste gang jeg leje sommerhus gennem feriekompagniet. Alt var perfekt, kørte direkte til sommerhuset hvor alt information via mail gav adgang til huset og til aflæsning. Fant... Näytä lisää

Alt var i orden og imødekommende betjening også selvom vi var sent på den på afrejsedagen. Afregning ordnet hurtigt med smidigt system og efter bogen og gode servicemeddelelser inden ferien. Vi fik nø... Näytä lisää

Schönes Haus, leider war es bei Ankunft nicht sauber.Die Vormieter hatten Zigaretten mit dem Staubsauger aufgesaugt, dementsprechend hat es auch gerochen und überall waren weiße lange Hundehaare..

1. Lomahuoneistojen vuokrauspalvelu
  2. Mökki
  3. Loma-asuntopalvelu
  4. Loma-asunnot
  5. Loma-asunnon vuokraus

Vælg mellem 750 sommerhuse i Blåvand ved vestkysten i Danmark. Feriekompagniet har et stort udvalg af sommerhuse i Blåvand og omegn.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

38 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Beskidt og falfærdigt sommerhus- Søndertoften 60,HO

Vi er lige kommet hjem fra en uges sommerferie i uge 30 i feriehus 076 Søndertoften 60 i HO, Blåvand og sommerhuset var så beskidt og ulækkert, da vi kom og der var gamle hår i poolen og i ristene omkring poolen, som bestemt ikke var ordentligt rengjort da vi kom. Poolen blev først blev rengjort om onsdagen. På billederne der er lagt op, ser det så flot ud , men i virkeligheden var det så gammelt og falfærdigt indenfor. Køkken lågerne hang og under køleskabet var listen ved at falde af. Hoveddørens håndtag var osse i stykker og hang, så man fik fingrene i klemme mellem håndtag og lås hver gang man skulle lukke den den.Det lugtede forfærdeligt af våd hund/gamle fisk, da vi kom og måtte lufte ud i 1 1/2 døgn, før det blev nogenlunde til at være der. Det eneste gode ved sommerhuset var deres senge, de var gode og behagelige at ligge i selvom rullemadressen i det ene rum, der var der gamle rester af, hvad ved jeg på og jeg kunne blive ved, så det er ikke et hus vi kan anbefale og det lever slet ikke op til de "flotte" billeder, man ser på nettet/hjemmesiden desværre. Døren fra poolen og ud til terrassen kunne ikke åbnes, så man kunne sidde og holde øje med ungerne mens de badet. Den var låst.
Huset var renere da vi forlod det end da vi kom.

26. heinäkuuta 2020

Vi lejede et sommerhus sidst i maj med…

Vi lejede et sommerhus sidst i maj med ude spa og sauna. Spaen virkede ikke og ej heller saunaen. Feriekompagniet var svære at få fat på. Og efterfølgende var de uforstående overfor min klage. Jeg var vedholdende og ende med at få et par hundrede tilbage som absolut ikke kompensere for det manglende spa og sauna.

21. heinäkuuta 2020
Feriekompagniet A/S-logo

Vastaus yritykseltä Feriekompagniet A/S

Hej Sophia!

Vi er kede af, at der formentlig er sket en misforståelse.
Vores telefoner kan være meget optagede i perioder, så derfor er det godt med lidt tålmodighed en gang imellem.

Vi kan ikke finde nogen sag på huset, som omhandler det du beskriver. Så noget tyder på, at I ikke har fået rapporteret problemet imens I var der.

De bedste hilsner
Feriekompagniet

Leje af sommerhus i Blåvand

Vi lejede et sommerhus i Blåvand i uge 28. Ved ankomst krævede huset lige en rengøring og fjernelse af spindelvæv, hvilket vi tog i stiv arm, og klarede i løbet af en time.
Desværre giver denne oplevelse kun 3 stjerner, da grundig rengøring efter hvert besøg er et must - især i disse coronatider. Desuden ville sommerhuse med vaskbart gulv foretrækkes, i stedet for gulvtæppe på hele gulvarealet.
Alt i alt er vi tilfredse med opholdet, men huset bærer præg af, at ejerne sjældent kigger forbi.

10. heinäkuuta 2020