Vi var en familie på fire, som havde set frem til en aktiv ferie. Desværre oplevede vi, at værtsfamilien – især kvinden – var meget lidt imødekommende og hjælpsom. For eksempel bad vi om hovedpude... Näytä lisää
Tusind tak for mange mega fede adventure oplevelser 👍👍 samt gode timer vi havde i selskab med Team Kesselfall☀️ Hele ugen blev grænser erkendt og overskredet i trygge rammer med alle de dygt... Näytä lisää
Bjergsport er den ultimative aktive ferie. Aktiviteterne rykker grænser på den helt fede måde, med yderst kompetente instruktører i front. Stemningen, komforten og maden er suveræn på Kesselfa... Näytä lisää
Fantastisk tur til Korsika, fede og grænseoverskridende aktiviteter der fik pulsen op! Herunder klatring, mountain biking og canyoning. Guiderne var sindsygt fede, de var gode til at presse os e... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bestil adventure rejser til Østrig, Korsika, Italien og Marokko! Vi er eksperter i adventure rejser og elsker bjergene! Alle rejser er med danske guides.
boligselskabet 52, 8700, Horsens, Tanska
- bjergsport@bjergsport.dk
- bjergsport.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Vildt sjovt
Vildt sjovt. Man bliver udfordret for real. Mange forskellige aktiviteter. Kristian, der kører det er utroligt venlig og får det hele til at køre både hyggeligt og fleksibelt. Vi er bestemt med en anden gang igen.
Fremragende uge
Fremragende uge, med gode menesker og instruktører.
Vi kommer igen.
Super hyggeligt og afslappet hotel med…
Super hyggeligt og afslappet hotel med en god stemning takket være værtsparret og guider, med en god vifte af aktiviteter at vælge imellem.
Jeg vil helt sikkert anbefale det til andre der vil have en aktiv ferie, hvor der stadig er tid til afslapning og en “fridag” indimellem. Området overraskede positivt med en flot natur.
En helt igennem god oplevelse
En helt igennem god oplevelse hos Bjergsport. Alt forløb optimalt både i forhold til sikkerhed og planlægning. Meget imødekommende og nede på jorden. Kan klart anbefales.
En oplevelse for livet
Min søn og jeg fik en oplevelse for livet i den uge vi var på actionferie med Bjergsport!
Vi fik alle de udfordringer, som vi kunne ønske os. Det var virkelig en helt fantastisk tur. Ikke mindst fordi instruktørerne var så gode til at vurdere, hvad vi kunne holde til og så sørge for at vi fik flyttet nogle grænser og kom modigere hjem, end da vi rejste ud!
Kh Lone (49) og Benjamin (20)
Oplevelser, udfordringer og samvær
Vi havde en fantastisk ferie i Østrig. Søde og hjælpsomme guider. Dejlig afslappende og familiær stemning på hotellet.
Spændende og udfordrende aktiviteter som vi blev hjulpet med at vælge.
Vi vil klart anbefale denne ferie til andre, der har lyst til at være aktive i deres ferie.
Super familieferie
Vi var 2 voksne og 2 børn på 8 og 11 år afsted i sommeren 2020.
Alle havde en fremragende oplevelse, og især børnene havde gode oplevelser hvor de blev tilpas udfordret. Kristian og guiderne var dygtige, og opholdet bliver kun bedre af at guiderne og familierne kunne spise sammen om aftenen på hotellet.
På vores tur var der kun danskere, hvilket gør at der blev snakket ivrigt undervejs og om aftenen omkring hvad der var blevet oplevet. Opholdet havde næsten karakter af et højskoleophold.
Maden var god, især dagens specialitet var god hele ugen.
Stor anbefaling herfra! Vi kommer sikkert tilbage og prøver nogle af de ture vi ikke nåede i denne omgang.
Fantastisk skiferie
Vi har været en stor gruppe mennesker, der i flere år har lejet hele Kesselfall Alpenhaus til skiferie. Hotellet ligger fantastisk smukt helt for sig selv og har enormt meget charme. Om morgenen er man hurtig på ski, da det ligger meget tæt på Kitzsteinhorn og om aftenen er der gode muligheder for at hygge på hotellet.
Winter Wonderland på Kesselfall
Vi var en gruppe på 30 mennesker, som lejede Kesselfall en hel uge om vinteren. Fantastisk mulighed for at have en fælles ferie, hvor hotellet skabte de perfekte rammer. "Grønne Kaj" (bæltekøretøjet som fungerede som shuttlebus), det finske bad og det østrigske charmerende hus, gav hele ferien en helt speciel skiferie-ånd, som vi ikke har oplevet noget andet sted.
Vi har booket hotellet endnu en igen, og hele holdet glæder sig allerede! Kan klart anbefale det.
Bare de bedste!
Fed ferie
Fed ferie - rigtig fine oplevelse - super alternativ sommerferie
Fede ture både for børn og voksne.
Det var nogle rigtig fede aktiviteter…
Det var nogle rigtig fede aktiviteter der var planlagt - specielt kanyoning og klatring. Guiden Kristian var rigtig god til at få os frem, til at sidde med os om aftenen så der kom en mere venskabelig stemning og han var frisk på at man kunne prøve en ekstra aktivitet (rappelling) efter en hård lang dag.
Hotellet var rigtig godt og maden fin.
Det eneste der træk ned var at man ikke kendte sværhedsgraden turene havde f.eks. skyving var ret krævende og jeg tror ikke denne aktivitet er for alle da den var krævende at gennemføre og når man først var på vej så kunne man ikke bare give op men var nød til at komme hele vejen.
Men det overskygger ikke en rigtig god og sjov tur!
Eneste lille men var skyver...
Eneste lille men var skyver.... men det er/var min egen skyld 😊😊
God service og fed oplevelse
Enorm god tur, med en masse fede oplevelser.
Turen var billig uden at der var gået ned på kvalitet. Enorm god fleksibilitet på turen, det findes ikke bedre andre steder! :D
Super oplevelse
Lad ferien gå forbi bjergsport
Lad ferien gå forbi bjergsport, hvis i vil have a tip i bjergene og gode gåture
En fantastisk adventure weekend i…
En fantastisk adventure weekend i Østrig, Kaprun med Kristian, som ejer Bjergsport, som top professionel guide og instruktør. Planlægningen af alle aktiviteter var tæt på perfekte og vi skal helt sikkert afsted igen. Det er virkelig svært at finde noget som ikke fungerede, men hvis der skal nævnes noget, så er der plads til lidt forbedringer på kokke siden på hotellet.
Fantastisk ferie
Kesselfall er et hyggeligt hotel i gammel Østrigsk stil med dejlig atmosfære. Hotellet med værterne Pernille og Kristian samt de gode guider skaber de bedste rammer for en super oplevelses rig og tryg ferie i de smukke bjerge.
Det er 3. gang at vi er på hotellet og kommer helt sikkert igen. Tak for nogle helt fantastiske oplevelser for hele familien.
På alle måder et fantastisk sted både…
På alle måder et fantastisk sted både service og oplevelsesmæssigt.