BjergsportArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Vi var en familie på fire, som havde set frem til en aktiv ferie. Desværre oplevede vi, at værtsfamilien – især kvinden – var meget lidt imødekommende og hjælpsom. For eksempel bad vi om hovedpude... Näytä lisää

Tusind tak for mange mega fede adventure oplevelser 👍👍 samt gode timer vi havde i selskab med Team Kesselfall☀️ Hele ugen blev grænser erkendt og overskredet i trygge rammer med alle de dygt... Näytä lisää

Bjergsport er den ultimative aktive ferie. Aktiviteterne rykker grænser på den helt fede måde, med yderst kompetente instruktører i front. Stemningen, komforten og maden er suveræn på Kesselfa... Näytä lisää

Fantastisk tur til Korsika, fede og grænseoverskridende aktiviteter der fik pulsen op! Herunder klatring, mountain biking og canyoning. Guiderne var sindsygt fede, de var gode til at presse os e... Näytä lisää

1. Matkailu & Loma

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bestil adventure rejser til Østrig, Korsika, Italien og Marokko! Vi er eksperter i adventure rejser og elsker bjergene! Alle rejser er med danske guides.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Familieferie med store børn

God aktiv uge i Østrig Spændende program og meget engagerede og dygtige guider. Mange af turene er krævende.
Hotellet er i flotte omgivelser og gode rammer for aktiv ferie. Vi kunne helt sikkert have brugt mere end en uge der. Indvendigt er hotellet slidt og der mangler vedligeholdelse af fx lys. Værelserne/ gulvene bliver meget beskidte i løbet af en uge og en støvsugning halvvejs og rene håndklæder kunne have været en stor hjælp.
Alt i alt en god ferie, hvis alle i familien er med på lidt action.

30. heinäkuuta 2022

Fantastisk familietur

Fantastisk at opleve Østrig om sommeren i de dejligste omgivelser.
Kristian og de danske guider er kompentente og sørger for alsidige gode aktiviteter tilpasset vejr og vind. Der er noget for såvel begyndere som øvede, børn, unge og ældre.
De varmeste anbefalinger herfra til familien der ønsker en aktiv ferie.

19. heinäkuuta 2022

Fabelagtigt

Jeg var afsted med mine to døtre på 7 og 11 år. Vi have en suveræn uge hos Kristian og Pernille og deres fantastiske guider. Vi havde nok aktiviteter at vælge mellem også med en på 7 år og vi fik et virkelig veltilrettelagt program som blev justeret efter vejret, alder og niveau. Vi overkom nye grænser og havde det super sjovt. Canyoning var det absolut sjoveste. Og guiderne var geniale til børnene. Stemningen fantastisk både mellem familierne og guiderne som havde et dejligt fællesskab. Omgivelserne ved alpehotellet er vanvittigt smukke. Tog derfra med selvtilliden i top og uforglemmelige oplevelser. En helt igennem fremragende aktiv ferie som vi gerne vil på igen!

19. heinäkuuta 2022

Skitouring intro

Superfine og udfordrende dage med Kristian som guide og læremester.
Kristian er rigtig god til at tilpasse udfordringerne efter både vejr og deltagere.
Glæder mig til næste gang.

21. helmikuuta 2022

God aktiv ferie

Jeg havde en mega god oplevelse med bjergsport. Jeg var hernede med min familie, og der var noget for os alle. Min favorit var skyver turen som var fyldt med action. De dejlige omgivelser og det rare personale gjorde, at man havde det godt og samtidig blev presset på grænserne. Stor anbefaling herfra hvis du elsker aktiv ferie.

9. marraskuuta 2021

Kristian & Co har sammensat et…

Kristian & Co har sammensat et spændende adventureprogram med udfordringer for alle aldersgrupper hvilket gør ugen helt oplagt for familier med børn i alle aldre. Hyggelig autentisk indkvartering og oplagte guider. Har været afsted med Bjergsport med mine 2 drenge nu 3 gange. Første gang da den yngste var 10 år og sidste gang nu da den ældste er blevet 24 år og alle gange med lige stor fornøjelse.

7. syyskuuta 2020

Super oplevelse

Super oplevelse. Højt serviceniveau og der blev gjort alt for, at vi fik en helt særlig og personlig oplevelse. Vi vil med Bjergsport næste år også!

25. elokuuta 2020

Bjergsport er den ultimative aktive…

Bjergsport er den ultimative aktive ferie.
Stemningen, komforten og maden er suveræn på Kesselfall Alpenhaus.
Priserne er meget fair over hele linjen.
Vi har holdt to ferie hos Bjergsport.dk og har allerede smidt den første 20er i sparegrisen til en 3. gang.

Med andre ord, Bjergsport laver ferier du ikke vil hjem fra.

20. elokuuta 2020