Har nu brugt Bilplus i 3 år, super konkurrence dygtige priser, nem og enkel kommunikation, jeg har både min helårs bil og mit sommer legetøj (season leasing 6 mdr.) Hos dem.... har kun rosende ord til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Normalt anmelder jeg ikke, da kritik ofte bliver anmeld og fjernet af virksomheden. Men har er en undtagelse! Da jeg har følt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imødekommende menneske - alle... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Så bliver det vist ikke lettere at sælge sin bil. 1. Indtast nummerplade 2. Beskriv stand og upload 3 fotos 3. Modtag tilbud 4. Accepter og modtag penge før afhentning 5. Bil afhentes på hjemm... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Overordnet - Nemt og ligetil. Jeg har ingen erfaring med brugtvognshandel. Så jeg kan ikke bedømme om prisen er på niveau med markedet. Men, hele processen gik nemt og jeg blev mødt med tålmodighed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vil du sælge din bil? Vi giver et uforpligtende bud på din brugte bil. Vi køber både person og varebiler med og uden afgift. Det er 100% gratis at modtage et bud fra os og altid inkl. afhentning hos dig. Vi opkøber biler i hele Danmark og betaling er altid via bankoverførsel. Vi har eksporteret biler siden 2006 og er beliggende i Skødstrup lidt nord for Århus. Kontakt os endelig for et bud på din brugte bil. Hurtigt, nemt og trygt!
Bakketoften 2, 8541, Skødstrup, Tanska
Alt efter aftale 👍 - Venlige mennesker at tale med 👍 - Fornuftig og overskuelig hjemmeside 👍 - Anbefales herfra 👍

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Vi har solgt både vore brugte private biler samt firmabiler til bilplus i skødstrup.
Dejligt nemt, fair priser og hurtig
Håndtering, kan kraftig anbefales
Kim sørensen
Lampefeber A/S

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Alt har fungeret tilfredsstillende og reelt. Pengene kom inden afhentning af bilen. Transportfirmaet ringede som aftalt.

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Hjælpsom, hurtig og regulær behandling over et længere tidsforløb, da vi måtte vente på vores nyindkøbte bil, inden endeligt salg kunne finde sted.

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Men har er en undtagelse! Da jeg har følt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imødekommende menneske - alle fra forhandler til chauffør og vognmand fortjener min ros! Dejlige mennesker - Tak!

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Gik let og smertefrit, hentede bilen som aftalt.

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
alt fungeret som det skulle, tak for en fin handel

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Hurtig handel, god kommunikation. Tryg handel uden nogen problemer. Klar anbefaling.

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Meget hurtig betjening og alt gik efter bogen.
Mange tak for en god handel

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Jeg har ikke noget at udsætte på dialoget, da der blev svaret pænt og ordentligt efter få timer. Jeg vil dog gerne dele at det tog mig en uge på bilbasen at sælge min bil til >50% over hvad bilplus tilbød.

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
God pris, hurtig betaling og afhentning af bil. God service hele vejen.

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Det var en proces der gik smertefrit og hurtigt , ikke noget at klage over , måske lige “ prisen”
Mvh. Birger .

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Det gik som aftalt, havde endda oplyst mange tusinde km for lidt, hvilket jeg oplyste. Det ændrede ikke på købsprisen.

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
utrolig nemt - kontakt via mail og hurtig afhentning af bil og penge ind på konto inden bil blev afhentet

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Aftale, afhentning og afmelding er forløbet glat.

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Bilplus har været profesionelle, hele vejen.
God dialog med Henrik.
Bilplus kan varmt anbefales ved dit næste bil salg

Vastaus yritykseltä bilplus.dk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.