bilplus.dk Arvostelua 383

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Har nu brugt Bilplus i 3 år, super konkurrence dygtige priser, nem og enkel kommunikation, jeg har både min helårs bil og mit sommer legetøj (season leasing 6 mdr.) Hos dem.... har kun rosende ord til... Näytä lisää

Normalt anmelder jeg ikke, da kritik ofte bliver anmeld og fjernet af virksomheden. Men har er en undtagelse! Da jeg har følt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imødekommende menneske - alle... Näytä lisää

Så bliver det vist ikke lettere at sælge sin bil. 1. Indtast nummerplade 2. Beskriv stand og upload 3 fotos 3. Modtag tilbud 4. Accepter og modtag penge før afhentning 5. Bil afhentes på hjemm... Näytä lisää

Overordnet - Nemt og ligetil. Jeg har ingen erfaring med brugtvognshandel. Så jeg kan ikke bedømme om prisen er på niveau med markedet. Men, hele processen gik nemt og jeg blev mødt med tålmodighed... Näytä lisää

1. Ajoneuvojen maastaviejä
  2. Autohuutokauppa
  3. Autojen välittäjä
  4. Automarkkinat
  5. Autoliike
  6. Moottoriajoneuvot

Vil du sælge din bil? Vi giver et uforpligtende bud på din brugte bil. Vi køber både person og varebiler med og uden afgift. Det er 100% gratis at modtage et bud fra os og altid inkl. afhentning hos dig. Vi opkøber biler i hele Danmark og betaling er altid via bankoverførsel. Vi har eksporteret biler siden 2006 og er beliggende i Skødstrup lidt nord for Århus. Kontakt os endelig for et bud på din brugte bil. Hurtigt, nemt og trygt!

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

tilfreds

Prisen på bilen kan altid diskuteres, mere vil jo gerne have mere :-)
Men servicen kan ikke, den er i top.
Har handlet med Bilplus 2 gange nu, og der har været hurtig ekspedition hver gang.

Hej Mads,

Ja, det er sjældent vi byder for meget for kundens bil:-) Men på trods af det så køber vi faktisk rigtig mange biler rundt om i landet. Tak for handlen af Primera og god jul:-)

Mvh Henrik

Hurtig respons og meget behagelig…

Hurtig respons og meget behagelig proces. Pengene var overført inden afhentning og det var nemt hele vejen igennem.

Hej Christian,

Fantastisk at høre. Tak for handlen af Alfa og rigtig god jul:-)

God oplevelse

God oplevelse, med lidt usikker afhentning.

Hej Torben,

Det er dejligt at høre det trods alt har været en god oplevelse. Mht. afhentning så er det desværre ude af vores hænder da vi bruger en ekstern vognmand til dette. I langt langt de fleste tilfælde så fungere det 100% med afhentning, men engang imellem kan det drille.

Tak for handlen af Audi og rigtig god jul:-)

Mvh henrik

Det var både nemt og hurtigt

Det var både nemt og hurtigt, samtidig fik man en venlig betjening.

7. joulukuuta 2019

Hej Thomas,

Det er vi rigtig glade for at høre. Tak for handlen og rigtig god jul.

Rigtig god service

Rigtig god service, nemt og hurtigt salg.

7. joulukuuta 2019

Hej Heinz,

Fantastisk at høre og mange tak for handlen af Peugeot.
God Jul.

Mvh Henrik

Let salg og med god service

Let salg og med god service. Bilsalg uden bøvl

1. joulukuuta 2019

Hej Lars,

Det er vi glade for at høre. Tak for handlen af Renault:-)

Mvh. Henrik

Jeg var meget tilfreds med bil + alle…

Jeg var meget tilfreds med bil + alle aftaler var 100% i ordre
Venligst hilsen
Poul Hansen

22. marraskuuta 2019

Hej Poul,

Det er rigtigt dejligt at høre. Mange tak for handlen af den fine Ducato:-)

Mvh Henrik

Hurtig og effektiv salg af bil..

Hurtig og effektiv salg af bil... Det kunne ik gøres meget hurtigere eller nemmere

22. marraskuuta 2019

Hej Kim,

Det er vi meget glade for at høre. Tak for handlen og rigtig god weekend:-)

Hurtig

Hurtig, nem og pålidelig service ved salg, samt ved afhentning og betaling.Kan varmt anbefales.

18. marraskuuta 2019

Hej Claus,

Dejligt at høre. Mange tak for handlen af Toyota:-)

4!!!

Jeg har givet 4 stjerner.

15. marraskuuta 2019

Hej Mikael,

Dejligt at høre:-) Tak for handlen.

Nemt og gnidningsfrit

Nemt og gnidningsfrit. Kan klart anbefales !

15. marraskuuta 2019

Hej Christian,

Dejligt at høre. Tak for handlen af den fine Kia:-)

Hurtigt nem handel

Hurtigt nem handel, uden problemer.

9. marraskuuta 2019

Hej Lone,

Det er vi glade for at høre:-) Tak for handlen af Renault.

Pålidelig bilhandler

Firmaet købte min brugte bil og levede op til alle aftaler. Svarede med det samme vedr. køb af bilen, hentede bilen som lovet og betalte prompte for bilen . God oplevelse!
Kaj T. Jensen

8. marraskuuta 2019

Hej Kaj,

Tak for handlen og god weekend:-)

Fantastisk!!!

Stod i en pine da en der havde lovet at købe og hente min bil, pludselig var ukontaktbar.
Ringede sent på eftermiddagen til Bilplus som dagen efter hentede og købte min bil.
Upåklagelig service og det virkede bare.
Professionelt hele vejen igennem.

31. lokakuuta 2019

Hej Thomas,

Det er fantastisk at høre:-) Mange tak for handlen og god weekend.

Mvh. Henrik