Har brukt Billigpakke i flere år, og er svært fornøyd. Ikke alltid at kommunikasjonen går helt smertefritt med de utøvende selskaper, men Billigpakke har i allefall et par svært dyktige hjelpere. Ved... Näytä lisää
Pakken ble hentet ganske fort det var enkelt og og finne en distributør som kunne sende pakken. Jeg sendte pakken til Brasil der må du vere obs på at import skatt er ganske høy. Dette tilfelle var... Näytä lisää
Enkelt å bestille og fin sporingstjeneste ! En liten glipp i NY - pakken ble ikke hentet i første omgang fordi budet kom utenom åpningstid. Jeg anga 11.00 - 15.00 lokal tid i bestillingen. Forsend... Näytä lisää
Jeg hadde fått en pris på avtalt leveranse med volum og vekt. Jeg var fornøyd med dette og betalte beløpet i henhold til avtale. Etter noen dager får jeg beskjed om at DHL ønsker mer penger for denn... Näytä lisää
Billig, enkel og pålitelig transport av gods, pakker og dokumenter på www.billigpakke.no. Vi tilbyr billige online forsendelser i Norge og over hele verden. Frakt og forsendelser.
Cort Adelers gate 16, 0254, oslo, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
just thought I’d let you know why I cancelled, so you can think of improvements for the future
- we arranged a 4hr window (which you informed me I would be charged 125NOK if I wasn’t home) - yet you did not show up
- you also did not show up for the further 4hr extension (5PM-9PM)
- you also had no idea where your driver was (which doesn’t instill confidence about your ability it’s to deliver/track packages)
- you were not accommodating to my request for a new pickup time the following day, meaning I would have to spend at least another day waiting at home
- and possibly most importantly, you never once apologized for not showing up and wasting my time
all in all terrible “service”

Vastaus yritykseltä Billigpakke.no
Pakke fra Asia var, ifølge sporing , kommet til Vestby 09.06.23. Har blitt sendt videre og registrert i Oslo 14.06.23. Innenlands postlevering har SÅ langt tatt dobbelt så lang tid som bare det å få pakken fra Asia til Norge. Det har gått 22 dager, og jeg har fortsatt ikke fått pakken. Hvordan er dette mulig??
Enkel bestilling, prikkfritt opplegg, veldig rask transport. Anbefales!

Vastaus yritykseltä Billigpakke.no
Glemte igjen et klesplass på hotellet vi hadde sjekket ut av. Bestillte adressekort på Posten.no, og sendte linken til hotellet. Etter 2 dager fikk vi pakken levert i postkassen. Betalte selvfølgelig på forskudd, alt fungerte tilfredsstillende.

Vastaus yritykseltä Billigpakke.no
Helt udugelig firma! Ventet 30 min på chat uten kontakt, etterpå er de frekke nok til å sende mail om at chaten var avslutta grunnet innaktivitet.
Hva med å svare på henvendelsen? Dere fikk både navn og sporingsnummer når jeg starta chatten!!!
Like ille på Twitter også, ikke noe svar å få der heller og varer for over ti tusen er på vift i et system uten kontroll.

Vastaus yritykseltä Billigpakke.no
Her gikk alt galt. Vi bestilte bedrift-bedrift 2 dager levering med Bring. Billigpakke sa ingenting om at denne leverandøren ikke hadde leveringsgatanti. Etter 8 dager var pakken framme. Hver dag fikk vi melding fra billigpakke at alt var i orden. Styr unna!

Vastaus yritykseltä Billigpakke.no
Et ubrukelig mellomledd mellom avsender og postvesenet, som heller ikke er i Norge (de ringte fra et dansk nummer) Du må løse alle problemer med tollspørsmål selv, da Billigpakke sier de ikke er kompetente i disse sakene.

Vastaus yritykseltä Billigpakke.no
Bra, fornøyd. UPS har levert pakke i løpet av 3 dager.
Kundetjeneste på tlf. prater ikke norsk, kun engelsk.

Vastaus yritykseltä Billigpakke.no
Dom har inte helt koll på läget. Dom kom inte och hämta mina paket som jag beställdet transport på.

Vastaus yritykseltä Billigpakke.no
Hadde håpet å kunne legge pakken i postkassen min, men måtte levere den på postkontor. Dessuten gikk det 8 dager.... Fra sotra til Bergen før mottager fikk pakken.synes det var veldi lenge

Vastaus yritykseltä Billigpakke.no
Eg trudde eg sende pakken med DHL, pakken tok lang tid til å nå fram og eg fekk ei rekke forvirrande meldingar. Eg fekk til slutt melding frå mottakaren at pakken hadde nådd fram, men andre meldingar frå dykk sa noko anna. Eg har gitt opp kontakt med dykk og orkar ikkje å lesa fleire uforståelege meldingar frå dykk.
Egil Bakka