Beställde för 5 dagar sedan ett lysrör. Har betalat i förskott med Mastercard. Märkligt att bank-id inte behövdes. Fick beställningsbekräftelse. Ska hemlevereras. Har inte fått någon mer information o... Näytä lisää
beställde en produkt, betalade och fick orderbekräftelse. Nu, 1 månad senare så har jag fortfarande inte hört något. Har skickat epost och där får jag inget svar. skrev på WhatsApp och fick b... Näytä lisää
Vid kontakt med "Konsument Europa" får jag svaret: "Vårt systerkontor i Nederländarna har meddelat oss att detta företag inte svarar eller kommer med lösningar i ärenden och de har då beslutat att i... Näytä lisää
Det hela verkar vara en scam. Beställt 2 st lampor och betalat med swish, leverans 1-4 dagar men ingen leverans, inget email eller sms. Ringa = Inget svar Email = Får meddelande efter ett par... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Beställde i brådska då kompatibla…
Beställde i brådska då kompatibla lysrör på ex. biltema var ganska dyra (nästan billigare att köpa helt nya kapslade led armaturer).
Fick bekräftelse på beställning men sedan inget mer, inget svar på telefon och på mail bara att att man hamnar sist i kön...och att dom försöker svara inom 4-5 dagar.
Har gjort polisanmälan, men dom är inte så intresserade men hänvisar till konsumentverket. På konsumentverket blir man hänvisad till ARN (allmänna reklamationsnämnden), väl där går det att anmäla (kostar 150kr), men när jag läser ser jag att man ska vara lurad på minst 750kr för att dom ska göra något.
Så jag kan bara varna här för bluff-firman....vilka svin.
mvh Jan
Ingen leverans trots Swish i förskott
Ingen leverans trots Swish i förskott. Svar av chatt som är goddag yxskaft. Troligen ett blufföretag.
Katastrof
Katastrof! Beställde 4/5 och idag 18/5 har jag fortfarande inte fått paketet. Det går inte att ringa numret som finns angivet till kundservice. När jag försöker chatta med dem får man enbart svar via en chatbot WhatsApp. Ser nu att mitt paket har skickats från Nederländerna till Tyskland, därefter till Sverige (där jag bor) och sen till Norge (där jag inte bor) där det har levererats. Får inte kontakt med någon som kan hjälpa mig vidare. Om du vill ha det du beställt så rekommenderar jag att beställa någon annanstans.
Polisanmälan
Leveransen uteblev och man kommer inte kontakt med någon bortsett från en AI-bot (som även nu slutat skriva något).
Jag har polisanmält företaget och även anmält företaget till Klarna att de ska ta bort företaget som betallösning.
Önskar att jag besökt trustpilot innan…
Önskar att jag besökt trustpilot innan jag beställde, nu får jag instämma i andras klagosång.
Inga lampor.
Ingen kundtjänst.
Ingen respons förutom automatiskt mail som lovar svar inom 4-5 dagar.
Kan inte rekommenderas, snarare tvärtom...
SCAM!
SCAM!!
Jag beställde glödlampor för två månader sedan. De har inte dykt upp. Har försökt ringa och maila men numret har ingen abonnent och mailen studsar tillbaka. SLÖSA INTE DINA PENGAR HÄR.
Läser här nedanför att dom hade fått…
Läser här nedanför att dom hade fått dålig kritik och hade jag läst omdömena innan så hade jag nog inte skickat efter från dom. Men det gjorde jag , ett lysrör som även kom med rätt storlek. Det tog lite tid men dom skickar från Nederländerna . Så jag ger dom gärna 5 stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Fick aldrig mina varor
Fick aldrig mina varor. Skrivit 2 gånger och fått samma AIsvar. Över 2 månader sedan jag beställde.
Lurendrejeri
Beställde lysrör från dom som det stod att dom hade i lager och skulle levereras inom 4 arbetsdagar. Det var en månad sen, kontaktat deras kundtjänst 8ggr via mail, telefon och chatt men kommer bara till en AI-robot som inte ger mig någon information. Har fortfarande varken fått lysrör eller pengarna tillbaka. Köp inte här.
Beställde lampor för över en månad…
Beställde lampor för över en månad sedan. Pengar dragna, inga lampor och går inte att få tag på företaget.
UNDVIK
Har beställt några lampor
Har beställt några lampor. Har inte fått några lampor eller svar var de är eller om de kommer. Telefonnr fungerar inte och mejlades fungerar inte.
Blufföretag
Blufföretag! Undvik till varje pris! Fem veckor sedan beställning och inget än! Går inte att nå företaget!
Beställde 4 glödlampor för ca 5v sedan…
Beställde 4 glödlampor för ca 5v sedan ej fått dem. Finns ingen kundtjänst. Kommer bara till en AI chat som ber en upprepa sin adress 14 ggr, när man gjort det stängs sidan ner. Ja där var över 500 kr som man aldrig får se igen. BLUFF!!!! Så det skriker om det.
Blufföretag
Blufföretag, fick inte min beställning och nu svara de inte på mina mejl.
Fullständig blåsning..
Fullständig blåsning... köp inte... beställde men fick aldrig produkterna...
Beställde för 1.5 månader sedan
Beställde för 1.5 månader sedan, gjorde en direkt betalning. Fick orderbekräftelse direkt.Har inte fått några lampor. Har mailat flertalet gånger och inte fått något svar.
Akta er för denna aktör
Akta er för denna aktör. Beställde lysrör som de först sa var lite längre leveranstid på, men sedan efter tiotals kontaktförsök har inga lysrör dykt upp eller något svar på vad som hänt kommit. Sjukt oseriös aktör. Beställ inget från dessa.
Beställde för mer än 1 månad sedan och…
Beställde för mer än 1 månad sedan och har ännu inte fått några varor, finns ingen kundservice när man mailar eller ringer. Handla aldrig av detta företag ren BLUFF vill bara lura av folk pengar, överväger att polisanmäla.. KÖP ALDRIG AV DETTA FÖRETAG !!!!!!!