Saanut 1/5 tähteä

Köpte LED-lampor som ska hålla många år enligt deras beskrivning. Har en lampa som inte funkar längre och har börjat flimra konstant och har haft det knappt 1 år. De andra lampor kommer säkert börjar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Beställ inte något härifrån!!

Jag beställde lampor i början av april och har fortfarande inte fått någon leverans. Har kontaktat företaget två gånger via Whatsup och Mail men bara fått ett AI svar på holländska. Vilket bara sa att varorna är försenade. Helt omöjligt att få något vettigt svar. Köp inget från detta företaget!!

11. toukokuuta 2026

Varning

Varning. Beställningen kommer inte, företaget svarar inte på mail.

8. toukokuuta 2026

Ingen kontakt

Beställde lampor men dom kommer inte, mailat, chattat och ringt men ingen kontakt. Det är nån jäkla AI både på mail och chatt och på telefon ber dom en att maila och sen avbryts samtalet. Tyvärr kollade jag jnte upp företaget före köp. Handla inte här.

28. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jag beställde en ljusslinga som enligt…

Jag beställde en ljusslinga som enligt beskrivningen skulle vara 9,5 meter lång. Fick hem en som var 4,5 meter (+5m anslutningssladd)
Företaget vägrar ta det som en reklamation, då informationen (numera) finns under specifikationer.

17. syyskuuta 2025

Väntar och väntar

La in en oeder för en månad sedan jnget kände på 2 veckor, fick som svar att en artikel saknasi lager., varför hörde de inte av sig? Nu en månad efter ordern lades ingenting har kommit, tyst från företaget.

28. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Beställde lampor och luciakrona och…

Beställde lampor och luciakrona och leveransen dröjde så länge att luciakronan kom efter lucia (beställde två veckor innan och det stod att allt fanns på lager och skulle levereras snabbt) dessutom har jag i skrivande stund inte heller fått hela min leverans, delar av den saknas. Det står i orderbekräftelsen att jag ska kunna följa min order men det går inte. Har mailat kundtjänst två gånger och frågat vart resten av min order är men de svarar inte.

18. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Köpte en lampa med rörelse/ ljussensor

Köpte en lampa med rörelse/ ljussensor. Har 2 sedan tidigare som fungerar perfekt. Denna reagerar inte på rörelse och jag skickade mail om reklamation. Har inte fått svar på över en vecka på detta. Köper lampor någon annanstans nästa gång.

26. syyskuuta 2024

FARLIGA lampor

Jag beställde lampor. Lampor var av fruktansvärd kvalitet, det verkar som att de gjordes någonstans i ett garage, krokiga och trasiga.
Jag provade 2 lampor, den ena fungerade inte, den andra exploderade i mina händer när jag kopplade in den, en dag hade jag inget ljus i huset. Lampor är FARLIGA!

23. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lamportillallt

Vårt företag har specialiserat oss på ljuskällor av alla de slag och gjort så sedan 10 år. Vi har ett fungerande kvalitetsarbete. Du mejlade ungefär som i denna riktigt tråkiga texten och det fanns inget att svara eftersom du redan returnerat. Vi hämtar returer hos ombud cirka en gång i veckan och därefter hanterar vi snabbt ärendet och återbetalar. Vi har inte hanterat din retur ännu.

Saanut 1/5 tähteä

varning för detta företag.

varning för detta företag.
köpet lampor av detta företag och var så dåligt förpackade att de var trasiga redan när de kom fram

30. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lamportillallt

Hej, ser att du varit i kontakt med vår kundtjänst och att lamporna trots allt fungerade. LED lamporna du köpte är tillverkade i plast och kräver inte ytterligare förpackning. Med tips från oss är nu orsaken utredd varför du inte fick dem att lysa. Hoppas du vill handla av oss igen.

Saanut 1/5 tähteä

Absolut mer än uruselt företag!

Absolut mer än uruselt företag!
Lamporna håller i nån vecka bara!!!!
Köpte för över 800 kr och de bara går sönder, men det är helt normalt enligt säljaren!?!
KÖP INTE AV DENNA FIRMA

28. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lamportillallt

Hej, du fick ett generellt svar av oss där vi förklarar olika egenskaper hos olika slags ljuskällor. Har vi problem med en artikel så behåller vi inte den i sortimentet, det är ju självklart. Du köpte många olika artiklar men alla var glödlampor som har sämst hållbarhets egenskaper och vi byter inte ut dem efter fyra månader. (Står en glödlampa med medellivslängd 1000 timmar på dygnet runt så blir det 41 dagar). Är livslängd en viktig egenskap välj LED lampor i stället.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin