Kringle Bageren Arvostelua 12

2,0

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Skuffende

Var d. 17/1-2026 kl 8 om morgenen, henne for at købe oldemorboller og tebirkes. Begge virkede som daggammelt brød, og ikke friskbagt. Rimelig skuffende.
Handler ikke mere der igen.

17. tammikuuta 2026

Skottegården . Sur betjening…

Skottegården alt for dyr og har flere gange købt brød og kage som ihvertfald ikke er frisk bagt . Sur betjening af en af medarbejderne. Vil finde andet sted at handle brød og kager fremover .

30. joulukuuta 2025

Under al kritik

Bestilte en kagemanden for ca en uge siden i Næstved. 200kr.
Onsdag den 4/6 til aftenstid får jeg så en besked den nu koster 249kr . Øhhhhh ok jeg kan så ikke finde andre valgmuligheder pga pinsen.
Så jeg giver 249 kr for en kagemand med meget lidt slik på. Det måtte vi selv fylde ekstra på.
Under al kritik i Næstved/ Åderupvej
Aldrig mere handler jeg der!!!!!!!!!

8. kesäkuuta 2025

Så dårligt!!

Vi havde - i god tid - bestilt og betalt og en islagkage + en betalt for en termokasse til at transportere den i. Da vi kom havde de ingen kasser, den skulle være bestilt i forvejen, hvilket vi havde gjort - og måtte dokumentere.
Islagkagen skulle transporteres i bil i ca 1 time, og svaret var, “at det kunne den da nok holde til” !!
Efter nogen diskussion fik vi pengene retur - og måtte på jagt efter en ny.
VIRKELIG DÅRLIG STIL

10. huhtikuuta 2025

Tørt, gammelt rugbrød

Købte, hvad vi troede var bager frisk rugbrød, samt tebirkes, et rundstykke og en giffel, rugbrøddet havde stenhård skorpe, og var tørt, måske gammelt, al birkes var væk, fra tebirkes, da vi kom hjem, alt morgenbrød var kastet i samme pose, havde bedt om en grovboller, har betalt for en grovbolle, kom hjem med et meget tørt rundstykke. Sidste gang vi handler der.

14. tammikuuta 2024

Fik de 3 mindste tebirkes.

Har i dag været nede og købe 3 tebirkes og en pakke smør. Fin betjening, bortset fra jeg fik 3 meget meget små tebirkes istedet for, i det mindste at mixe størrelserne. Når jeg så vælger st købe smør også til 32 for at støtte dem så kunne det være rart med lidt mere service den anden vej.

2. huhtikuuta 2023

Har lige været nede idag

Har lige været nede idag, lørdag den 3/12-22 og hente morgenbrød. Fin betjening og som det skal være!!!!!! TIL’ jeg kommer hjem og åbner min pose med ungernes Kanelsnegle, som er kommet i samme pose og stort set alt glasur er væk på den nederste snegl, da de lagt ovenpå hinanden. Jeg ringer høfligt og pointere, om der måske næste gang kunne bruges evt to poser, så man undgår dette. Damen svare: det bestemt ikke noget de har haft problemer med før, og man jo bare skal bede om at det skal komme i to poser! Jeg spørger om det ikke er dem der burde skulle tænke over disse ting, istedet for kunden skal stå og fortælle dem hvordan de skal gøre deres arbejde, så man undgår dette. Men damen er rent ud sagt pisse ligeglad. Så der sætter jeg ikke mine ben længere, med den triste indstilling til kundepleje. Jeg vægter kundepleje højt, derfor kun 1 stjerne herfra 👎🏼

2. joulukuuta 2022

4. Sur betjening(Ejer)
5. Aldrig mere😑

15. heinäkuuta 2022

Fantastisk Service

Fantastisk Service. Ikke kun ved køb af brød mm. men også ved køb af kaffe og brød/tærte/sandwich til at nyde udenfor deres butik i Kringlebagerens mindre cafè areal.
I skal roses for jeres venlige ansætte (inkl. de unge piger) og de produkter i sælger.

10. helmikuuta 2020

God og nem bestilling af brød og kagemand

Bestilte såvel brød som kagemand på Kringel bagerens hjemmeside, hvilket var en overvejende nem oplevelse, selvom tidspunktet ikke helt kunne indstilles korrekt - noget jeg dog kunne kompensere for med en kommentar.. Afhentningen blev betjent med høflig og meget hjælpsom ekspedient og såvel brød som kagemand var helt fabelagtigt lækker og tilfredsstillende.

3. toukokuuta 2018

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili