Vriendelijk personeel, erg goed geholpen. Kon alle tijd nemen om goed proef te rijden. Proberen niks door te drukken pf iets dergelijks met verkopen. Al met al een mooie winkel met goed personeel!
Yritys on vastannut
Ondanks de toeloop van veel klanten werd de tijd genomen om ons te helpen. Er bleek meer dan voldoende kennis aanwezig en we hadden vertrouwen in het advies. Een weekje later heb ik mijn fiets op kunn... Näytä lisää
We zijn goed en vriendelijk geholpen. Toen bleek dat de nieuwe fiets voor mijn zoon later zou komen, zijn we hierover telefonisch geïnformeerd. Erg fijne service!
Yritys on vastannut
Zeer tevreden over de service! De verkoper heeft echt goed met ons meegedacht, nam de tijd en deed zichtbaar zijn best om alles goed te regelen. Vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Zeker een aanrade... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hierdenseweg, 21, 3841 GV, Harderwijk, Gelderland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ik heb ervaren dat ik goede tekst en uitleg heb gehad van de fiets die ik graag wilde.
Verschillende fietsen een proef rit mee gemaakt.
Bij aflevering weer rustig tekst en uitleg hoe alles werkt, blijf hier zeker terug komen.
Goede advies en uitleg bij kopen van e-bike
Onze fietsen zijn weer heel goed onderhouden en gerepareerd. Fijn schoongemaakt ook. Vriendelijk personeel.
De communicatie naar de klanten toe kan sterk verbeterd worden, zo ook de vriendelijkheid/behulpzaamheid van sommige medewerkers!
Door teveel wisseling van mensen die daar werken, weet de een voor de ander niet, wat voor afspraken er gemaakt zijn.
Wij hebben daar al een aantal e-bikes gekocht in de afgelopen 10 jaar. Maar zo als we er nu tegenover staan, niet weer. De servicebeurten zijn de grote frustratie. Waar wij aangeven tegen aan te lopen, komt met een service beurt niet naar voren: wij zijn de fiets nu een week kwijt geweest omdat een medewerker deze zou testen, maar die was pas maandag en dinsdag op het Trias plein. Door gebrekkige communicatie hebben wij vandaag de fiets weer opgehaald, omdat niet duidelijk was wanneer wij hem terug zouden krijgen. Er is nog 1 jaar garantie op mijn fiets, deze maak ik nog af, daarna niets meer.
Mijn vrouw de e-bike heeft geen garantie meer, en die wil er niet meer komen!
Jammer dat het de afgelopen jaren zo is geworden, vroeger was dat niet!
Tot op heden 28 november geen reactie van Biketotal gekregen!
Ik heb het terug gebracht naar 1 ster, omdat ik geen reactie meer heb gekregen!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Schraverus

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Schraverus