Vriendelijk personeel, erg goed geholpen. Kon alle tijd nemen om goed proef te rijden. Proberen niks door te drukken pf iets dergelijks met verkopen. Al met al een mooie winkel met goed personeel!
Yritys on vastannut
Ondanks de toeloop van veel klanten werd de tijd genomen om ons te helpen. Er bleek meer dan voldoende kennis aanwezig en we hadden vertrouwen in het advies. Een weekje later heb ik mijn fiets op kunn... Näytä lisää
We zijn goed en vriendelijk geholpen. Toen bleek dat de nieuwe fiets voor mijn zoon later zou komen, zijn we hierover telefonisch geïnformeerd. Erg fijne service!
Yritys on vastannut
Zeer tevreden over de service! De verkoper heeft echt goed met ons meegedacht, nam de tijd en deed zichtbaar zijn best om alles goed te regelen. Vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Zeker een aanrade... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hierdenseweg, 21, 3841 GV, Harderwijk, Gelderland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vriendelijke, beetje chaotische service.
Alles prima geregeld. Dag later bleek ventiel niet goed te zijn en hebben ze gelijk vervangen.
Ik kom al vele jaren bij Niels Schraverus in Harderwijk en Drielanden.
Altijd vriendelijk personeel en prima geholpen met een goede service. Kan ik een ieder aanbevelen!
Goede en snelle service vriendelijk personeel een leenfiets zodat ik gewoon naar werk kan en zij de tijd hebben de fiets een services beurt kunnen geven en mooi schoon maken bedankt schraverus .
Al jaren ben ik super tevreden over Schraverus: lekker dichtbij, heel aardig en behulpzaam personeel en veel keuze. Toen ik een nieuwe fiets wilde was het dus wel duidelijk dat ik die (voor de 3e keer) weer bij Bike Totaal Schraverus wilde kopen. Top zaak met top personeel.
Eerlijk, Behulpzaam, snelle levering, Goede service
Goede hulp en goede informatie over de fiets.
Het probleem met de remmen van mijn fiets is nog dezelfde middag opgelost!
Ik ben keurig geholpen door de medewerker. Ik kwam aan het einde van de dag de winkel binnen met een vraag mbt aanschaf van een bepaalde e-bike. Deze stond niet in de juiste meet/kleur in de winkel maar er werd gelijk geregeld of deze via een andere winkel wel te leveren was. Dit lukt een binnen een week reed ik met een mooie fiets de winkel uit nadat deze keurig was afgeleverd.
Super service en vriendelijk geholpen!! Zeker een aanbeveling
Heel goed geholpen met het uitzoeken van de fietskleding
Vriendelijk geholpen goede uitleg.
Nemen de tijd im je een juiste keus te laten maken. Kortom de 5 sterren waard 👍
Geholpen door mensen met verstand van fietsen en de aflevering was goed verzorgd. Fiets werd keurig afgesteld op mij en advies gehad over de accessoires . Jesse heeft me super geholpen en kent z’n vak!!
De mensen zijn vriendelijk
Hebben me goed geholpen
Bellen als er nog iets nodig is op de fiets de service is prima