Bike Totaal - Schraverus Arvostelua 88

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Hierdenseweg, 21, 3841 GV Harderwijk, Gelderland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Goede Service bij aankoop en super service in de aftersales. Een standaard die uit 2 delen bestond en stel pootje was er uit gevallen tijdens het fietsen, is zonder problemen omgeruild voor een nieuw... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zoals we gewend zijn is deze zaak een goed voorbeeld voor andere ondernemers hoe het hoort. Goede en betrouwbare service, ondanks dat ze het druk hebben.

Saanut 4/5 tähteä

We zijn erg goed geholpen met een goed advies, zodat we makkelijk de beste keus konden maken. Vriendelijk en behulpzaam, ondanks de drukte met andere klanten. Bij afname een duidelijke uitleg over de... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Käytetyt polkupyörät

Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Schraverus

Yrityksen kirjoittama

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Goede Service bij aankoop en super…

Goede Service bij aankoop en super service in de aftersales.
Een standaard die uit 2 delen bestond en stel pootje was er uit gevallen tijdens het fietsen, is zonder problemen omgeruild voor een nieuwe.

30. toukokuuta 2026

Aanschaf nieuwe fiets

Veel keuze nieuwe fietsen. Zeer behulpzaam personeel
Duidelijk uitleg en hulp bij keuze nieuwe fiets. Erg blij met mij nieuwe fiets.

30. toukokuuta 2026
Bike Totaal - Schraverus-logo

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Schraverus

Beste,

Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en tevreden bent met je nieuwe fiets. Dat je de uitleg duidelijk vond en bij de keuze goed bent begeleid, is precies wat wij willen.

Groeten,
Bike Totaal

Saanut 1/5 tähteä

Helaas slechte ervaring.

Helaas slechte ervaring.
Vanochtend om 8:40 fiets gebracht voor een beurtje zoals gepland. s’middags nog niks gehoord en zelf maar even gebeld. Was druk en was iemand uitgevallen. Om 18:30 nog niks gehoord, zelf nogmaals gebeld, kreeg niemand bij de werkplaats. Toen naar de winkel gebeld om 18:45 en zou vanuit de winkel contact worden gezocht. Om 19:45 kreeg een sms dat ie klaar was. Dus nog geen uur mee bezig geweest en 66 euro even aftikken.

29. toukokuuta 2026
Bike Totaal - Schraverus-logo

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Schraverus

Boogie,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We begrijpen de frustratie over het gebrek aan communicatie en de lange wachttijd. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat alles volgens afspraak en planning gaat. helaas op dit moment lukt dit helaas niet altijd, excuus daarvoor.
Zou u mij uw adres gegeven willen mailen, dan kan ik de reparatie opdracht er bij kunnen pakken om de gemaakte kosten te beoordelen en u hier een persoonlijke terugkoppeling op kan geven, graag mail naar info@schraverusfietsen.nl T.A.V. Ronnie. alvast bedankt.
Ronnie, Bike Totaal Schraverus

Saanut 5/5 tähteä

Vlot en vriendelijk geholpen met eerst…

Vlot en vriendelijk geholpen met eerst een occasion en toen deze niet in het schuurtje bleek te passen kon deze probleemloos meteen weer omgeruild worden maar nu voor een nieuwe fiets. De verzekering kon ter plaatse ook snel geregeld worden. En dat snel en soepel ondanks de drukte en zonder afspraak.

16. toukokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Het gaf nogal wat problemen m.b.t

Het gaf nogal wat problemen m.b.t. de beschikbaarheid van de Cube Hybride. Uiteindelijk is dat netjes opgelost.
19 mei is de nieuwe fiets geleverd. Het was erg druk in de winkel dus heeft de medewerker van de werkplaats de fiets overgedragen . Dat was te summier. Er is b.v. niet uitgelegd hoe dat met de accu in en uitnemen moest. Ik was een uurtje weer terug en toen is dat alsnog uitgelegd. Waarom is er geen handleiding bij de fiets. Die heb ik nu aangevraagd bij de fabriek. Het lijkt me ook verstandig om voor de aflevering een tijdstipt af te spreken. Dan kunnen jullie e.e.a. beter plannen. Jullie proberen, met regelmatig veel klanten in de winkel, ter plekke iedereen direct te helpen maar dat geeft ook onrust bij klanten die wachten in de winkel in combi met een aflevering. Het is maar een tip. Op zich ben ik heel tevreden met de gang van zaken maar regel iets en werk je niet over de kop. Doe je voordeel ermee. R.Pieper

20. toukokuuta 2026

Erg blij...

Na een technisch mankement aan mijn aangepaste driewieler,die niet door mijn lokale fietsenmaker opgelost kon worden, terecht gekomen bij Schraverus. Een gouden move, fiets is gerepareerd en kan weer volop genieten. Het feit dat men bereid is de extra stappen te ondernemen om mij, als klant, goed te kunnen helpen zijn fantastisch. Ondanks de afstand is mijn nieuwe adres voor onderhoud en reparatie een no-brainer.

6. toukokuuta 2026

vakmensen

alle tijd voor mmij genomen en verschillende modellen en merken besproken.
goed geholpen bij het afstellen van de juiste hoogte en zit houding, helemaal tevreden!

1. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Afspraak maken ging gemakkelijk!

Afspraak maken ging gemakkelijk!
Fiets zag er na de beurt spik en span uit. Krakende trappers vervangen en verder alles goed nagekeken.
Ik kreeg netjes een berichtje toen mijn fiets weer klaar was en dat was toch best snel.
Mijn Batavus ( geen e- bike) rijdt weer als een "trein".
Dankjewel!

1. toukokuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin