Reparatie echt heel snel, heel aardige medewerkers, vooral ook met verstand van zaken; Als ik al een minpunt heb: mijn fiets ( speedpedellec) is van Riese&Müller en geen” huismerk” daardoor doen zij... Näytä lisää
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Yritys on vastannut
Ik belde en ik kon gelijk een afspraak maken. Diezelfde dag was mn fiets al klaar, helemaal nagekeken en hij fietst weer als een malle. Ze legde bij het ophalen goed uit wat ze gedaan hadden. Toen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Superfijn geholpen door het kundige team van Bike Totaal Capelle. Heel blij met mijn nieuwe e-bike!
Yritys on vastannut
Online 2 fietsen gekocht en eigen fietsen ingeruild. Super goed contact en prima service. Tassen werden nagestuurd maar ook dit was prima. Echte aanrader.
Yrityksen kirjoittama
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht en wat een topservice! Ik werd uitgebreid geadviseerd en kreeg de kans om meerdere proefritjes te maken op verschillende fietsen. Dat maakte het kiezen een stuk makkelijker.
Door omstandigheden kon ik de fiets niet meteen meenemen, maar gelukkig boden ze aan om deze bij mij thuis te leveren, echt super geregeld. Inmiddels rijd ik er met veel plezier op. Heel blij met zowel de fiets als de service!
Ik en veel tevreden over de professional en goede service van Bike Total.
Prima geholpen en fijne service. Vriendelijk personeel.
Een kap voor mijn accu besteld. De eerste levering netjes op tijd gekomen maar was de kap helaas beschadigd (tijdens transport). Een mailtje gestuurd en ze hebben netjes een nieuwe opgestuurd. Binnen 3 dagen alsnog een goede kap in huis.
Super snelle levering van de Dutch id infinity bike!
De prettige en ongedwongen houding van de verkoper heeft mij ervan overtuigd om mezelf deze mooie fiets te gunnen!
Onderdeel had bij de officiële merk fietsendealer levertijd van 3 maanden.
BikeTotaal kon dit snel leveren.
Er werd voldoende tijd genomen om de juiste fiets die perfect bij je past uit te zoeken. Zelfs nadat we de definitieve keuze hadden gemaakt hoefde niets aanbetaald te worden, pas nadat alles helemaal klopte en wij 100% tevreden waren met de keuze
Bij dit filiaal een elektrische fiets van Gazelle gekocht. Rowan heeft mij ontzettend goed geholpen, zowel bij bestellen als het ophalen van de fiets. Helemaal top!
Snel uitgekozen, snel verstuurd, goed ontvangen. Mooie Ortlieb fietstas!
super geholpen door onze vaste verkoper, geen onzin verhalen duidelijk en eerlijk de voor en nadelen op noemen
Worden altijd netjes geholpen, en als er iets is wordt het altijd opgelost
Service en behulpzaamheid waren top. Denk met je mee voor de best passende oplossing.