Je wordt vriendelijk begroet. Goede uitleg wordt gegeven waarvoor je komt en zij laten je meerdere opties zien en ervaren. Er is een goede sfeer onder de collega's. Top!
Sijainti
Vaihda sijaintiaHollandsch Diep, 2, 2904 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht en wat een topservice! Ik werd uitgebreid geadviseerd en kreeg de kans om meerdere proefritjes te maken op verschillende fietsen. Dat maakte het kiezen een st... Näytä lisää
Onlangs heb ik een Urban Arrow bakfiets gekocht bij Bike Totaal en ik ben erg tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd echt de... Näytä lisää
Na service beurt liep de fiets aan maar werd netjes opgelost al was het door omstandigheden een paar maanden later
Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Capelle
Yrityksen kirjoittama
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Hollanti
- +31 10 4517071
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goed personeel.
Na veelvuldig aangeven dat het probleem…
Na veelvuldig aangeven dat het probleem bij de remblokjes lag zijn ze eindelijk vervangen. Helaas viel de rekening erg tegen
Kundige en vriendelijk
Prima geholpen, vriendelijk mensen en beurt e-bike kon snel plaatsvinden
Netjes opgelost
Bike Totaal kwam met een goede…
Bike Totaal kwam met een goede oplossing voor een wat verouderde fiets. We waren blij met deze service.
Perfecte en proactieve aanpak
Perfecte en proactieve aanpak van Ro(w)an. Die heeft hart voor zijn werk, communiceert goed met ons als klant. Hij regelt alles, ook de verzekeringen, behoudt het overzicht. Rowan is zo enthousiast over de combinatie werken en leren, dat spat er van af.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
bestelling niet volledig geleverd met…
bestelling niet volledig geleverd met een pakbon voor iemand anders met een andere bestelling

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Capelle
Hier ben je graag klant
Hier ben je graag klant, een jong team met enthousiaste gasten! Hier voel je je niet klant maar een goede kennis.
Nette en goede offerte
Nette en goede offerte.
Mooie fietsen.
Alleen zit er wel een kraakje in mijn linker trapper.
Maar verder goed geholpen en fijne medewerkers.
Vooral Rowan heeft ons over de streep getrokken de fietsen bij jullie aan te schaffen.
Snel geregeld
Snel geregeld, goede gerepareerd, netjes bericht gekregen, prima prijs
Goede service en snel geholpen
Onlangs heb ik een Urban Arrow bakfiets…
Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd echt de tijd genomen om mijn wensen te bespreken en verschillende opties uit te leggen en de verschillen in de bakfietsen.
De levering verliep soepel en alles werd duidelijk uitgelegd bij het brengen van de fiets. Ook kreeg ik handige tips over gebruik, onderhoud en beveiliging, wat erg fijn is bij zo’n grote aankoop. Je merkt dat ze hier echt verstand hebben van bakfietsen en ervaring hebben met merken zoals Urban Arrow.
Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke service en de bereidheid om mee te denken!
Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht…
Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht en wat een topservice! Ik werd uitgebreid geadviseerd en kreeg de kans om meerdere proefritjes te maken op verschillende fietsen. Dat maakte het kiezen een stuk makkelijker.
Door omstandigheden kon ik de fiets niet meteen meenemen, maar gelukkig boden ze aan om deze bij mij thuis te leveren, echt super geregeld. Inmiddels rijd ik er met veel plezier op. Heel blij met zowel de fiets als de service!
zeer vriendelijk en deskundig geholpen
Ik en veel tevreden over de…
Ik en veel tevreden over de professional en goede service van Bike Total.
Prima geholpen en fijne service
Prima geholpen en fijne service. Vriendelijk personeel.
Ben keurig netjes geholpen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.