Bike in de Terp: Voor het zelf maken van mijn verlichting had ik 10 cm electriciteitsdraad nodig en kreeg dat zo maar mee met de tip om de aparte draadjes met een stukje van een rubberen rietje dicht... Näytä lisää
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Yritys on vastannut
Ik belde en ik kon gelijk een afspraak maken. Diezelfde dag was mn fiets al klaar, helemaal nagekeken en hij fietst weer als een malle. Ze legde bij het ophalen goed uit wat ze gedaan hadden. Toen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Reparatie echt heel snel, heel aardige medewerkers, vooral ook met verstand van zaken; Als ik al een minpunt heb: mijn fiets ( speedpedellec) is van Riese&Müller en geen” huismerk” daardoor doen zij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Superfijn geholpen door het kundige team van Bike Totaal Capelle. Heel blij met mijn nieuwe e-bike!
Yrityksen kirjoittama
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vriendelijk kundig personeel ,goede services , snelle levering
Alles werd volgens afspraak uitgevoerd. Voor extra werkzaamheden aan de fiets , daar werd eerst over gebeld. Prima gedaan het werk .
Je wordt vriendelijk begroet. Goede uitleg wordt gegeven waarvoor je komt en zij laten je meerdere opties zien en ervaren. Er is een goede sfeer onder de collega's. Top!
Na veelvuldig aangeven dat het probleem bij de remblokjes lag zijn ze eindelijk vervangen. Helaas viel de rekening erg tegen
Prima geholpen, vriendelijk mensen en beurt e-bike kon snel plaatsvinden
Na service beurt liep de fiets aan maar werd netjes opgelost al was het door omstandigheden een paar maanden later
Bike Totaal kwam met een goede oplossing voor een wat verouderde fiets. We waren blij met deze service.
Perfecte en proactieve aanpak van Ro(w)an. Die heeft hart voor zijn werk, communiceert goed met ons als klant. Hij regelt alles, ook de verzekeringen, behoudt het overzicht. Rowan is zo enthousiast over de combinatie werken en leren, dat spat er van af.
bestelling niet volledig geleverd met een pakbon voor iemand anders met een andere bestelling

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Capelle
Hier ben je graag klant, een jong team met enthousiaste gasten! Hier voel je je niet klant maar een goede kennis.
Nette en goede offerte.
Mooie fietsen.
Alleen zit er wel een kraakje in mijn linker trapper.
Maar verder goed geholpen en fijne medewerkers.
Vooral Rowan heeft ons over de streep getrokken de fietsen bij jullie aan te schaffen.
Snel geregeld, goede gerepareerd, netjes bericht gekregen, prima prijs