Reparatie echt heel snel, heel aardige medewerkers, vooral ook met verstand van zaken; Als ik al een minpunt heb: mijn fiets ( speedpedellec) is van Riese&Müller en geen” huismerk” daardoor doen zij... Näytä lisää
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Yritys on vastannut
Online 2 fietsen gekocht en eigen fietsen ingeruild. Super goed contact en prima service. Tassen werden nagestuurd maar ook dit was prima. Echte aanrader.
Yritys on vastannut
Vlot geholpen. Geluisterd naar wat er nodig wasen wat het budget was. Verschillende opties laten proberen
Yritys on vastannut
Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht en wat een topservice! Ik werd uitgebreid geadviseerd en kreeg de kans om meerdere proefritjes te maken op verschillende fietsen. Dat maakte het kiezen een st... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Piepende schijfremmen opgelost. Fietst weer lekker soepel. Het gaat makkelijker.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Capelle
Ze luisteren goed naar je en denken goed met je mee.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Capelle
Een vlot no nonsensebedrijf op het eerste gezicht. Bediening is uiterst vlot, komt gedegen over. Koffie soms een probleem bij gebrek aan bonen :) - maar daar kom je niet voor.

Zeer behulpzaam en goed contact tijdens het traject. 10/10 would recommend

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Capelle
Altijd super nu echter geen leenfiets althans klein vervelend fietsje (wel aangegeven bij afspraakboeking) ondanks dat het onderhoud verder top was zat mijn zadel los. Dat is wel erg slordig. Ze wilden mij een nieuwe fiets meegeven als leenfiets en dat siert hun vandaar 4 sterren ipv van de gebruikelijke 5 sterren.Personeel is echt top. Super klantvriendelijk en misschien is het zadel een incident daar zij aan een grote uitbreiding bezig zij. Super bikestore en ik zal geen andere willen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Capelle
Ik wordt altijd snel en vakkundig geholpen, de prijzen vallen reuze mee in vergelijking met de kwaliteit en het personeel is vriendelijk en bekwaam.

Goed geholpen.
Omdat we onze e-bikes niet gebruiken heb ik ze ingeruild voor een gewone fiets.
Goede prijs gekregen en goed fiets gekocht.
Net als bij meerdere webwinkels wordt er belooft voor een bepaalde tijd Besteld volgende dag in huis.
Ik heb heb het bestelde 3 dagen later, nog niet in huis, volgens DPD wordt het vandaag afgeleverd,
dus ben benieuwd.
Vriendelijk en deskundig personeel kregen een goede uitleg en advies bij ons 1e bezoek. Bij het ophalen van de fietsen werd alles perfect uitgelegd. Dus een perfecte service en top personeel.
Vriendelijk kundig personeel ,goede services , snelle levering
Alles werd volgens afspraak uitgevoerd. Voor extra werkzaamheden aan de fiets , daar werd eerst over gebeld. Prima gedaan het werk .