Jeg bestilte lapning af min cykel og få timer senere var opgaven løst helt perfekt. Hurtigt og meget nemmere end at bestille tid på et cykelværksted, slæbe en flad cykel flere kilometer og vente en ug... Näytä lisää

Jeg skrev lørdag formiddag, at jeg havde et punkteret hjul på min ladcykel. Jeg er mega afhængig af den cykel, da jeg ellers ikke kan aflevere mine børn i børnehave. Jeg skrev, at jeg skulle bruge de... Näytä lisää

Jeg bestilte 2 x dæk- og slangeskift hos jer og fik allerede efter 2 timer en cykelmekaniker ud. Han klarede hurtigt det med dækkene og slangerne og efter jeg havde prøvekørt den, tog han afste... Näytä lisää

1. Polkupyöräkorjaamo

Lad bare cyklen blive stående, hvor den er punkteret, og sørg for der er fri adgang til det hjul der skal lappes. Bestil en Runner , og vedhæft et billede af din cykel til din bestilling. En Runner kan komme på en specifik tidspunkt, eller hurtigst muligt. Vi lapper, skifter slange eller dæk. Betal efterfølgende via MobilePay.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Blev fikset på dagen!

Blev fikset på dagen! (Selvom det var helligdag) Kæmpe sød runner som gav sig tid og omhu med min cykel, så tak igen til ham. Jeg vil helt klart bruge bikerunner igen!

5. kesäkuuta 2024

Tusinde tak Amalie:-)!

Hurtig service og god kommunikation

Lynhurtig service (i Aarhus) fra en flink runner. Kundeservice svarer også utrolig hurtigt. Det virker som om der er god kommunikation og gennemsigtighed. Også fedt med de meget detaljerede svar her på Trustpilot, så man kan danne sig sit eget indtryk af hvad der er sket ift. de negative anmeldelser. Jeg stoler umiddelbart meget på at konceptet virker, og at betingelserne for os kunder er fair.

NB: Ift. arbejdsmarkedsvilkår ville jeg gerne vide lidt mere om, hvordan det ser ud fra runnernes perspektiv. Jeg håber, platformen mest bliver brugt som et ekstrajob/fritidsjob. Hvis det skulle vise sige, at de fleste runnere har dette som deres primære indtjening - og dermed ikke har ret til pension, løn under sygdom osv. - ville jeg ikke støtte det. Bare et ønske herfra - det kunne være fedt med lidt viden om dette, f.eks. på FAQ-siden på hjemmesiden. Når I nu er så gode til kommunikation :)

27. toukokuuta 2024

Hej Sara,

tusinde tak for din anmeldelse:-) !

Når man arbejder som Runner så gør man enten det som en cykelkyndig privatperson (hvor der typisk netop er tale om et ekstrajob/fritidsjob), eller som selvstændig mekaniker.

I det tilfælde at du gør det som selvstændig mekaniker (med din egne virksomhed), så er det i nogle tilfælde tale om at de laver BikeRunner-ordre på fuld tid. Men det som er situationen der, det er jo en person der er uddannet mekaniker, der gerne netop vil have sin egne virksomhed for cykel-reparation, i stedet for at feks. være ansat i en butik.

Men det som denne mekaniker tit løber ind i, er at det jo er lidt mere til at have sin egne virksomhed, end at bare fikse cykler.. Så skal du have din egne hjemmeside, lave noget marketing, lave bogføring, fakturering, opfølgning af faktura, kundesupport, administration, forsikring, jura etc etc. Så de oplever hurtigt at deres tid i løbet af dagen går med alt muligt andet end netop at fikse cykler.

Det BikeRunner så gør for disse mekaniker kan du sige er, at vi tager os af den del for dem - da de har adgang til alle de ting igennem vores platform. Således at de netop kan fokusere på at lige præcis fikse cykler, som de er gode til, og har lyst til :-) Og så sørger vi så at sige bare for kunderne til dem:-)

Mekanikeren er helt fri til at selv vælge hvilke, eller hvor mange ordre han skal tage hvornår, og ultimativt hvad prisen skal være (hvis noget andet end standard opgave). Han laver selv sin faktura til kunden igennem vores system. Han må gerne have sine helt egne kunder ved siden af (hvilket de fleste også har), og så tage en BikeRunner ordre når det passer ham, når han har en time fri.

Så han er selvstændig på alle vis - til trods af at vi selvfølgelig har nogle regler man skal følge, hvis man ønsker være med i vores netværk (ift. feks. garanti på punktering etc). Så hvorvidt han vælger at lægge til side til pension, sygdom etc - det er helt op til ham selv, lige som det er for alle mennesker der er selvstændige, indenfor hvilken som helst branche.

Håber det giver lidt forståelse for hvordan det hele hænger sammen :-) Ellers endelig skriv til os igen.

Bh BikeRunner

Lynhurtig respons

Lynhurtig respons. Pludselig var en punkteret cykel ikke så stort et problem. God service. Flink reparatør. Genialt koncept når man bor et stykke fra nærmeste cykelhandler.
Ikke dyrere end den lokale cykelhandler, men meget hurtigere og nemmere. Så…støt cykelhandlerne og køb cyklen hos dem, men brug bikerunner til reparation 😊.

14. toukokuuta 2024

Tusinde tak Jeanette:-)!

Virkelig hurtigt og nemt

Wauw, jeg er meget imponeret! Fra jeg oprettede opgaven, til cyklen stod færdig og lappet, gik der under en time. Og det er oven i købet selvom det er fredag eftermiddag. Jeg havde bestilt en lapning, men en løs bagskærm var oven i købet blevet spændt fint fast igen, så jeg fik også lidt ekstra service for pengene. Det var en sød og hjælpsom fyr, der lavede cyklen. Så tempo og kvalitet er jeg ovenud imponeret over.

Desværre har cyklen fået ridser på sadlen og styret efter at have stået på hovedet, mens han lappede den. Derfor får de kun 4 stjerner. Jeg var hjemme og havde lynhurtigt kunne komme med et tæppe eller pap, den kunne stå på, hvis jeg havde vidst, at det var et behov.

3. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Hej Betina - tusinde tak for din anmeldelse. Vi beklager at der kom ridser på din cykel, og har sendt din feedback videre. Bh BikeRunner

Helt fantastisk service🤩

Helt fantastisk service🤩
Cykel fikset samme dag (lørdag) som opgaven blev oprettet.
Det er bestemt ikke sidste gang😃

27. huhtikuuta 2024

Tusinde tak Lise:-) !

Hurtig ekspedition og virkelig godt…

Hurtig ekspedition og virkelig godt koncept, når man står med en flad cykel og har et stykke vej til en cykelhandler.

19. huhtikuuta 2024

Tusinde tak Mette:-)!

Excellent !!

Very easy to order. Quick service. Excellent service. Can HIGHLY recommend !

19. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Thank you very much Michael:-)

God service og kommunikation

Første gang jeg brugte bikerunner, nem bestilling, god kommunikation fra bikerunneren, god service, klar anbefalingen og en service jeg vil bruge igen

15. maaliskuuta 2024

Tusinde tak Thomas:-)!

Uhjælpsomme når der laves fejl og de…

Uhjælpsomme når der laves fejl og de vil ikke rette op på fejl med mindre man jo selvfølgelig betaler for det

1. lokakuuta 2023

Hej Josefine,

Vi har prøvet på alle måder vi kan at finde frem til hvem du er - men du har ikke opgivet nogle oplysninger igennem Trustpilot, og vi kan ikke identificere dig igennem de oplysninger du har givet, og har ikke modtaget nogle reklamationer som vi kan matche til hvad du skriver. Hvis der har sket en fejl i forbindelse med din ordre så venligst kontakt os på info@bikerunner.dk - så vi kan hjælpe dig? Bh BikeRunner

Jeg bestilte bikerunner idag

Jeg bestilte bikerunner idag, til en lapning af cykel. Det var Jørgen der kom, og han fin lyn hurtig fikser min ladcykel, så den er klar igen.
Store anbefalinger herfra, god og hurtig service.

2. maaliskuuta 2024

Tusinde tak Mia:-)!

Dårlig kvalitet af slange og dæk..

De var hurtige til at komme, og skiftede både slange og dæk for og bag, fordi det anbefalede de selvom det kun var galt med bagdækket på daværende tidspunkt. Jeg synes servicen var god, men allerede her 1,5 år efter er slange og dæk på begge hjul helt hullede og fyldt med sten der har sat sig fast. Jeg har nu fået dem skiftet, og ham som skiftede det sagde at det er nogle discount dæk jeg har fået på, som ikke kan holde til noget, og så hurtigt burde det ikke gå i stykker ved almindelige cykelture… derfor kun de to stjerner

22. helmikuuta 2024

Hej Janni,
Jeg kan se at du har fået nye dæk på fra os i august 2022, dvs for 1 år og 7 måneder siden. Jeg kan også se at du har bestilt vore sølv-pakke, dvs. en mellem kvalitet dæk. Det er med andre ord ikke helt rigtigt som din cykelhandlere sagt, at det er "discount dæk". Man skal også være opmærksom på at dette tit er noget som cykelhandlere siger, fordi de ønsker at sælge dig de dyreste dæk. Den type af salgsteknikker er noget som vi faktisk vil gøre lidt op med. Vi har ikke kun de dyre dæk, men i 3 forskellige niveauer, netop således at kunden altid selv kan vælge deres egne ratio af pris og kvalitet der passer dem og deres behov. Hvis man vil have den bedste kvalitet, så har vi også en guldpakke - hvor dine dæk er punkteringsresistente. Der er mange faktorer der påvirker hvor længe dine dæk holder. Det handler også om hvilken type cykel man har, og der kan jeg se at det er tale om en elcykel. En elcykel kører i hurtigere hastigheder og derfor slides dækket hurtigere. Jeg kan også se at du bor Aarhus by, og inde i bymiljøer er der meget mere på vejen, og det er umuligt at undgå at ikke på 1,7 år feks. køre over nogle glasskår. Ydermere er det selvfølgelig også en faktor hvor tit man bruger cyklen. Så hvis man bruger den hver dag, er det mange kilometer man får ind på 1.7 år. Dækkets holdbarhed har meget mere med antal kilometer at gøre, end tid. Jeg håber dette giver dig et lidt udvidet perspektiv på sagen, og at vi i fremtiden får mulighed at hjælpe dig igen. Bh BikeRunner

fast and good service

polite, quick and bike in perfect condition

20. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Thank you very much - happy to help:-)

The company fixed my bike within only…

The company fixed my bike within only few hours from when I ordered it fixed - and it was even a sunday.
Matias fixed it - he was very helpfull and friendly and explained what was wrong with the bike.
The payment system also worked well.
Huge recommendation.

18. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Thank you very much Tilde :-)

Super service!

Jeg fik den fornøjelse at få Zamari til, at ordne min el-cykel.
Jeg fik skiftet begge slange og dæk, samt eftersyn og vask.
Service og kvalitet var i top!
Eneste minus er, at jeg fik påsat en ringklokke som gik i stykker efter meget kort tid.

24. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Tusinde tak Jason! :-) Vi er kede af ringeklokken, hvis du lige nævner det næste gang du har brug for at få os ud, så sætter vi en ny på uden omkostning.

Rigtig fin og hurtig service

I løbet af max 10 minutter var der fundet en runner, der kunne lappe min cykel på mit arbejde, så jeg kunne cykle hjem igen, da arbejdsdagen var slut.virkelig luksus!

1. helmikuuta 2024

Tusinde tak :-)!