Jeg bestilte lapning af min cykel og få timer senere var opgaven løst helt perfekt. Hurtigt og meget nemmere end at bestille tid på et cykelværksted, slæbe en flad cykel flere kilometer og vente en ug... Näytä lisää

Jeg skrev lørdag formiddag, at jeg havde et punkteret hjul på min ladcykel. Jeg er mega afhængig af den cykel, da jeg ellers ikke kan aflevere mine børn i børnehave. Jeg skrev, at jeg skulle bruge de... Näytä lisää

Jeg bestilte 2 x dæk- og slangeskift hos jer og fik allerede efter 2 timer en cykelmekaniker ud. Han klarede hurtigt det med dækkene og slangerne og efter jeg havde prøvekørt den, tog han afste... Näytä lisää

1. Polkupyöräkorjaamo

Lad bare cyklen blive stående, hvor den er punkteret, og sørg for der er fri adgang til det hjul der skal lappes. Bestil en Runner , og vedhæft et billede af din cykel til din bestilling. En Runner kan komme på en specifik tidspunkt, eller hurtigst muligt. Vi lapper, skifter slange eller dæk. Betal efterfølgende via MobilePay.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Øv, de er ikke ærlige.

Sikken god ide, men hvor ærgerligt at de ikke er ærlige og laver mere end der er nødvendigt ved cyklen. Jeg bestiller en lapning til 269. Er ikke hjemme men modtager en sms fra runneren der mener at dækker er 'utroligt' ødelagt. Det er imidlertid forkert. Næste dag tjekker jeg slangen. Der var et hul på 0.5 mm midt på slangen. Runner siger nu at hullet var 4 mm. Selskabet mener at det er op til runnerens faglige vurdering at bedømme hvor stort hullet er. Men det kan jo måles. Det er fakta. Man får jo den mistanke at runneren eflønnes efter hvor meget gsn sælger. Det er rigtig ærgerligt.

27. kesäkuuta 2025

Hej Gilda,

Vi har skrevet sammen med dig i flere omgange, og forklaret forløbet for dig - og ikke vurderet at Runner har lavet noget forkert. Til at starte med så er det generelt få mekaniker der overhovedet laver lapninger mere. Det tager ofte længere tid end at skifte slangen, er ikke lige så sikkert ift. at det holder, og de kan ikke tage meget betalt for det.

Men det vil BikeRunner gerne, fordi vi vægter bæredygtighed højt - og vil gerne lappe slangen hvis det kan lade sig gøres. Men det er nødt til at være op til den mekaniker der kommer, hvorvidt det kan lade sig gøres/giver mening. Det kan være mange årsager til at det ikke kan lade sig gøres/giver mening. Hullets størrelse, hul tæt på ventil, flere huller, stand på dækket, eller bare hvis det regner ude på gaden og det er svært at få limen til at tørre.

Det er også derfor som alle kunder der bestiller lapning, kan på forhånd godkende at han kan skifte slangen hvis det ikke kan lade sig gøres/giver mening. Dette har du også gjort - hvilket vi har påpeget for dig. Og juridisk set så har du dermed allerede godkendt et slangeskift, og du har også givet mekanikeren lov til at selv vurdere hvis det kan lade sig gøres/giver mening. Så juridisk set, så er den som så ikke længere derfra.

Der er ikke nogen Runner der udfører nogle reparationer der ikke er bestilt, eller ikke godkendt fra kunden inden.

Det er også dette vi sagt til dig, og også pointeret at du jo selv har godkendt dette, og at du ikke havde behøvet gøre det - hvis du virkelig ikke ville at slangen skulle skiftes. Fordi det ville du jo åbenbart slet ikke - og har skrevet flere mails til os ift. dine egne undersøgelser af slangen, og hvorfor du mener at den ikke skulle skiftes. Men årsagen til at vi beder om godkendelsen inden er jo netop for at vores Runner skal undgå at ende i en sådan diskussion - som jo er ganske umulig. Det er jo ikke en eksakt videnskab - og du kan finde 2 meget dygtige mekaniker hvor den ene måske havde skiftet den, og den anden ikke.

Ikke desto mindre har vi prøvet alligevel at forklare dette præcise eksakte forløb for dig. Vores Runner ser at dit dæk er i dårlig stand - og han finder et hul i slangen som han mener er for stort for at lappe. Til trods af at han ikke behøver gøre det (grundet at du allerede har godkendt) - så prøver han at ringe til dig flere gange for at forklare dette og meddele at han mener at slangen som minimum skal skiftes. Men du svarer ikke. Han skifter slangen, og lader endda den gamle slange blive hos dig - netop for at du skulle kunne se hullet selv.

Til trods af at alt dette blevet forklaret for dig, og at loven er på mekanikerens side - så har du alligevel nægtet at betale for det arbejde der blevet udført - og har kun overført til Runner for en lapning. Det er netop denne type af situation vi prøver at undgå for vores mekanikere. Og netop denne type af situation der gør at der er så få mekanikere der overhovedet tilbyder lapning mere.

Du vil ikke honorere at du har godkendt slangeskift, og du mener at din ufaglige vurdering af slange og dæk, størrelse af hul etc, er bedre end hans. Vi har pointeret for dig at du altså bryder loven når du ikke betaler for hvad du selv har bestilt, men samtidigt også har taget den slange du ikke betalt for i brug, og vil ikke give den tilbage til mekanikeren som han så ellers i givet tilfælde har ret til enligt lov.

Det er mekanikeren der har besluttet at ikke sende din lovlige faktura videre, og at ikke hente sin slange hos dig som du bruger men ikke betalt for - så i vores optik er det som sådan ham du i stedet for bør takke (igen).

Bh BikeRunner

Hurtig hjælp, god service - kæmpe anbefaling

Datter skal på cykeltur med skolen næste dag - kl. 16 ser vi, at dækket er helt færdigt. Hvad man gør man lige så sent på dagen?! Man skriver til Bikerunner. Fik svar, at der var hjælp på vej inden for 30 minutter. Fra jeg opdagede det, til det var fikset, gik der max 3 timer. Lidt til den dyre side, men fair at det koster med “udrykningsservice” - vi havde cykelkrise og det var bare en kæmpe hjælp.

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Tusinde tak Ann Sofie - glad for at vi kunne hjælpe og at din datter kunne komme på cykeltur! :-)

Fikset Hurtigt og nemt

medarbejderen der var ude ved mig lavet sit arbejde mega godt. Det var dejligt at få en gamle cykel til at se meget bedre ud. Han var nem at kommunikere med. Prisen var også meget fornuftig for alt det han havde ordnet. Ville bruge igen

6. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Tusinde tak Benjamin! :-)

Kæmpe anbefaling her fra

Kæmpe anbefaling her fra. De er hurtige venlige og dygtige. Mit dæk sprang på min ladcykel mens jeg havde mine dagplejebørn med. Jeg ringede til flere virksomheder men BikeRunner var de eneste der kunne hjælpe med det samme. Dem skal jeg kun bruge fremover.

17. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Tusinde tak Chava:-) Vi var glade for at kunne hjælpe - det er ikke en sjov situation at stå i! Bh BikeRunner

Kæmpe anbefalning herfra

Kæmpe anbefalning herfra. De svare og kommer til en og fixer din cykel på stedet. Jeg kommer kun til at bruge dem her fremover. Så luksus og slet ikke mere dyrt end hos en cykelsmed. 5 stjerner herfra.

19. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Tusinde tak Natasja - glad for at have dig som kunde :-)

Det er nemt og hurtig

Det er nemt og hurtig
De kommer hvor cyklen er uanset om det er på jobbet eller hjemme ved dig selv

15. marraskuuta 2024

Tusinde tak! :-)

Hurtig, kompetent og venlig

Jeg har nu brugt bikerunner tre gange og hver gang mødt en kompetent venlig bikerunner. Udover at ordne min punktering har de alle vist stor kunnen omkring cykel i det hele taget. Og rådgivet omkring hvad der snart vil være tid at reparere mm. Hurtigt, precist og venligt. Det giver 5 stjerner.

9. tammikuuta 2025

Tusinde tak Anna :-)!

Stort aldrig repareret ordentligt

Jeg har flere gange brugt BikeRunner som en ‘nødløsning’ fordi jeg har en tung ladcykel, der er svær at fragte til nærmeste cykelsmed.

Når jeg har haft dem forbi skal jeg dog næsten altid til den professionelle cykelsmed alligevel. Senest punkterede bække mine forhjul ved første kørsel efter deres besøg, fordi de ikke har fjernet de sten, der forsagede punktering. Det har jeg nu fikset, men siden er også kæden gået i stykker og så har de udskiftet mine pedaler til nogle, der ikke egner sig til vægten på en ladcykel, hvorfor mine sko ofte glider af pedalerne mens jeg cykler.

I foråret klagede jeg også til dem efter en lignende periode hvor de sendte samme mekaniker, som jeg havde klaget over, og som i første omgang ville have penge for at udbedre det, han ikke havde repeteret i første omgang.

25. tammikuuta 2025

Hej Morten,

Vi har prøvet at kontakte dig ift. det du beskriver med at din cykel punkteret igen ved din seneste ordre (hvilket vi ikke vidste?) - men du har ikke svaret os. Det er selvfølgelig ærgerligt, og det beklager vi, hvis der har været nogle sten i dækket som din mekaniker misset - men BikeRunner har jo altid 5 dages garanti på punktering - således at hvis den punkterer igen kort efterfølgende, uanset årsag, så kommer vi jo ud og fikser det igen uden omkostning. Du er berettiget til dette, men du er i givet tilfælde nødt til at kontakte os hvis du ønsker at vi kommer igen.

Ift. tidligere oplevelser du refererer til så var der en sag for snart et år siden hvor du havde bestilt os ud til en punktering - hvor du efterfølgende klaget over problemer med lyde. Vores mekaniker var ude hos dig 3 gange efterfølgende uden betaling for at prøve at hjælpe dig med dette. Han forklaret for dig at problemet bestod i at din bremseskive var skæv, og at dette umuligt havde noget med hans arbejde med at blot skifte et dæk at gøre, men var der allerede når han kom. Ikke desto mindre så prøvet han som sagt igennem 3 omgange at rette op på den for dig, uden omkostning.

I sidste ende tilbød vil at skifte din bremseskive for dig til et rabatteret pris, men efter mine oplysninger så vælger du så alligevel ikke at gøre det sammen med os.

Bh BikeRunner

God service og over al forventning

Bestilte en Bikerunner i dag i Aalborg da min cykel punkterede på vej til arbejde. Bestilte kl. 12 og spurgte om den kunne være klar senest kl 17. Den var allerede fikset kl. 15 imens jeg var på arbejde. God service og fungerede over al forventning. Tak for hjælpen til Bikerunner Gia

7. lokakuuta 2024

Tusinde tak Julie:-)

Vi havde fornøjelse af en venlig og…

Vi havde fornøjelse af en venlig og kompetent runner. Vi bestilte en runner igår aftes, fordi vi kæmpede med at samle en ny cykel. Runneren kom allerede forbi i dag, og havde selv værktøj med. Udover at samle cyklen, tjekkede han også om alt andet var skruet rigtigt på, og om gearene fungerede optimalt, samt at hjulende drejede ordentligt rundt. Det tog ingen tid, og så er vi også sikret at tingene er sat ordentligt på. Første gang jeg har prøvet konceptet og det gør jeg gerne igen. 5 stjerner herfra!

28. syyskuuta 2024

Tusinde tak Cathleen:-)!

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse, bestilte et besøg igår aftes, 10 min senere blev jeg ringet op med aftale om at komme idag. Og nu står cyklen så fin og køreklar 👏🏼
Tak!

10. syyskuuta 2024

Tusinde tak Maja:-)!

Fremragende service

Bestilte om fredagen og regnede ikke med, at der ville komme nogen før tidligst mandag. Får hurtigt besked om, at der vil komme en lørdag formiddag. God kommunikation og service hele vejen igennem. Bestemt ikke sidste gang jeg benytter deres service

24. elokuuta 2024

Tusinde tak Louise:-)

Rigtig god oplevelse

Kontaktede Bikerunner og allerede efter 1/2 time blev jeg ringet op. Min cykel blev repareret samme dag (søndag). Rigtig positiv oplevelse

16. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä BikeRunner

Tusinde tak Marianne! :-)

Nemt

Nemt , hurtigt og god pris , kan klart anbefales

25. heinäkuuta 2024

Tusinde tak Kristine:-)!

Fuldt ud tilfreds..

Har brugt Bikerunner to gange og hver gang har jeg været tilfreds og glad for udførelsen. Det er så dejlig nemt, at de kan komme til mig og fikse cykel uanset om jeg er hjemme eller ej. De giver god vejledning og jeg har følt mig tryg.

12. kesäkuuta 2024

Tusinde tak Anna:-)!

It is incredibly easy to order a…

It is incredibly easy to order a bikerunner on the website. The times I have needed help with the bike, they have been there quickly. The service is really good and I can only recommend Bikerunner.

24. heinäkuuta 2024

Tusinde tak Stine:-)!

ekstrem mangelfuld service

ekstrem mangelfuld service
Først kan deres ansatte ikke kende forskel på idag og imorgen. Får så at vide dag 2 at han vil kommer i eftermiddag.
Da jeg endelig får manden til at svare på sine beskeder, viser det sig han da slet ikke havde tænkt sig at komme idag. Aldrig mere bikerunner

18. heinäkuuta 2024

Hej Rune,

Vi beklager din oplevelse, men der var flere årsager til at din proces blev lidt rodet, som du også selv bidrog til..

Du lavede en ordre på vores hjemmeside, hvor du ønsket at din cykel skulle være færdig 2 timer senere. Desværre kan vi ikke være så hurtige i Odense, specielt ikke i ferietider. Vores normale tidshorisont- som vi også skriver på vores hjemmeside - er at såfremt man bestiller inden kl 10, så kan vi typisk have din cykel fikset inden dagen er omme.

En time efterfølgende modtog du et tilbud på tid fra en Runner til næste eftermiddag. Du accepterede dette tilbud, men åbenbart havde du ikke læst det - fordi du troede så at han ville komme indenfor en time. Du skrev til os og til din Runner, og fik svar på at det ikke var tilfældet, men at det var et tilbud til næste dag.

Du svarer så tilbage at du ikke vil at den Runner du har fået tilbudt skal komme, fordi at han ikke snakker dansk. Den Runner du har fået tilbudt er fransmand, og en meget dygtig mekaniker - så han følt sig personligt diskrimineret. Han vidste jo præcis hvad han skulle med cyklen, og såfremt vi har en kunde som ikke snakker engelsk - så er BikeRunner support også altid tilgængelig for hjælpe med kommunikationen. Men generelt set er der jo typisk engang brug for at kunden er til stede.

BikeRunner forklarer så for dig at fordi at vi er i ferietider, så vil vi anbefale dig at holde fast i den Runner og tid som du har fået tilbudt. Du svarer så at du må "nøjes" med din franske Runner.

Men ved den tidspunkt så har du allerede aflyst tiden, og vi informerer dig således om at vi må høre med ham hvis der stadig er mulighed for at han kommer den eftermiddag. Her er klokken omkring frokost. Vi gav dig ikke nogen garanti omkring at den tid stadig var mulig.

Han har dog desværre fyldt sin eftermiddag op, og tilbyder således at komme dagen efter, også til trods af at han selvfølgelig ikke var helt tilfreds med at skulle ud til nogen som han oplever har personligt diskrimineret ham fordi at han ikke er dansker... Men der siger du så nej tak til dette, og det var som sådan det der sket.

Hvis du bare havde læst hvilken tid der blev tilbudt til at starte med, og ikke afvist din Runner baseret på at han ikke snakket dansk - så havde din cykel jo blevet fikset indenfor den tidshorisont som vi kommunikerer.

Imponerende!

Fuldstændig formidabel løsning! Alt spiller! App, reaktionstid, service, pris, mv. jeg er oprigtigt imponeret og færdig med konventionelle cykelhandlere.

26. kesäkuuta 2024

tusinde tak Lisa :-)!