Fed oplevelse! Minde kom ud, 10 minutter, fikset cykel - what’s not to like!
Fed oplevelse! Minde kom ud, 10 minutter, fikset cykel - what’s not to like!
Jeg bestilte lapning af min cykel og få timer senere var opgaven løst helt perfekt. Hurtigt og meget nemmere end at bestille tid på et cykelværksted, slæbe en flad cykel flere kilometer og vente en ug... Näytä lisää
Jeg skrev lørdag formiddag, at jeg havde et punkteret hjul på min ladcykel. Jeg er mega afhængig af den cykel, da jeg ellers ikke kan aflevere mine børn i børnehave. Jeg skrev, at jeg skulle bruge de... Näytä lisää
Jeg bestilte 2 x dæk- og slangeskift hos jer og fik allerede efter 2 timer en cykelmekaniker ud. Han klarede hurtigt det med dækkene og slangerne og efter jeg havde prøvekørt den, tog han afste... Näytä lisää
Lad bare cyklen blive stående, hvor den er punkteret, og sørg for der er fri adgang til det hjul der skal lappes. Bestil en Runner , og vedhæft et billede af din cykel til din bestilling. En Runner kan komme på en specifik tidspunkt, eller hurtigst muligt. Vi lapper, skifter slange eller dæk. Betal efterfølgende via MobilePay.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Sikken god ide, men hvor ærgerligt at de ikke er ærlige og laver mere end der er nødvendigt ved cyklen. Jeg bestiller en lapning til 269. Er ikke hjemme men modtager en sms fra runneren der mener at dækker er 'utroligt' ødelagt. Det er imidlertid forkert. Næste dag tjekker jeg slangen. Der var et hul på 0.5 mm midt på slangen. Runner siger nu at hullet var 4 mm. Selskabet mener at det er op til runnerens faglige vurdering at bedømme hvor stort hullet er. Men det kan jo måles. Det er fakta. Man får jo den mistanke at runneren eflønnes efter hvor meget gsn sælger. Det er rigtig ærgerligt.

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Datter skal på cykeltur med skolen næste dag - kl. 16 ser vi, at dækket er helt færdigt. Hvad man gør man lige så sent på dagen?! Man skriver til Bikerunner. Fik svar, at der var hjælp på vej inden for 30 minutter. Fra jeg opdagede det, til det var fikset, gik der max 3 timer. Lidt til den dyre side, men fair at det koster med “udrykningsservice” - vi havde cykelkrise og det var bare en kæmpe hjælp.

Vastaus yritykseltä BikeRunner
medarbejderen der var ude ved mig lavet sit arbejde mega godt. Det var dejligt at få en gamle cykel til at se meget bedre ud. Han var nem at kommunikere med. Prisen var også meget fornuftig for alt det han havde ordnet. Ville bruge igen

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Fantastisk service, dem vil jeg helt klart anbefale og bruge igen😎👍🏻

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Kæmpe anbefaling her fra. De er hurtige venlige og dygtige. Mit dæk sprang på min ladcykel mens jeg havde mine dagplejebørn med. Jeg ringede til flere virksomheder men BikeRunner var de eneste der kunne hjælpe med det samme. Dem skal jeg kun bruge fremover.

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Kæmpe anbefalning herfra. De svare og kommer til en og fixer din cykel på stedet. Jeg kommer kun til at bruge dem her fremover. Så luksus og slet ikke mere dyrt end hos en cykelsmed. 5 stjerner herfra.

Det er nemt og hurtig
De kommer hvor cyklen er uanset om det er på jobbet eller hjemme ved dig selv

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Jeg har nu brugt bikerunner tre gange og hver gang mødt en kompetent venlig bikerunner. Udover at ordne min punktering har de alle vist stor kunnen omkring cykel i det hele taget. Og rådgivet omkring hvad der snart vil være tid at reparere mm. Hurtigt, precist og venligt. Det giver 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Jeg har flere gange brugt BikeRunner som en ‘nødløsning’ fordi jeg har en tung ladcykel, der er svær at fragte til nærmeste cykelsmed.
Når jeg har haft dem forbi skal jeg dog næsten altid til den professionelle cykelsmed alligevel. Senest punkterede bække mine forhjul ved første kørsel efter deres besøg, fordi de ikke har fjernet de sten, der forsagede punktering. Det har jeg nu fikset, men siden er også kæden gået i stykker og så har de udskiftet mine pedaler til nogle, der ikke egner sig til vægten på en ladcykel, hvorfor mine sko ofte glider af pedalerne mens jeg cykler.
I foråret klagede jeg også til dem efter en lignende periode hvor de sendte samme mekaniker, som jeg havde klaget over, og som i første omgang ville have penge for at udbedre det, han ikke havde repeteret i første omgang.

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Bestilte en Bikerunner i dag i Aalborg da min cykel punkterede på vej til arbejde. Bestilte kl. 12 og spurgte om den kunne være klar senest kl 17. Den var allerede fikset kl. 15 imens jeg var på arbejde. God service og fungerede over al forventning. Tak for hjælpen til Bikerunner Gia

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Vi havde fornøjelse af en venlig og kompetent runner. Vi bestilte en runner igår aftes, fordi vi kæmpede med at samle en ny cykel. Runneren kom allerede forbi i dag, og havde selv værktøj med. Udover at samle cyklen, tjekkede han også om alt andet var skruet rigtigt på, og om gearene fungerede optimalt, samt at hjulende drejede ordentligt rundt. Det tog ingen tid, og så er vi også sikret at tingene er sat ordentligt på. Første gang jeg har prøvet konceptet og det gør jeg gerne igen. 5 stjerner herfra!

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Perfekt oplevelse, bestilte et besøg igår aftes, 10 min senere blev jeg ringet op med aftale om at komme idag. Og nu står cyklen så fin og køreklar 👏🏼
Tak!

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Bestilte om fredagen og regnede ikke med, at der ville komme nogen før tidligst mandag. Får hurtigt besked om, at der vil komme en lørdag formiddag. God kommunikation og service hele vejen igennem. Bestemt ikke sidste gang jeg benytter deres service

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Kontaktede Bikerunner og allerede efter 1/2 time blev jeg ringet op. Min cykel blev repareret samme dag (søndag). Rigtig positiv oplevelse

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Har brugt Bikerunner to gange og hver gang har jeg været tilfreds og glad for udførelsen. Det er så dejlig nemt, at de kan komme til mig og fikse cykel uanset om jeg er hjemme eller ej. De giver god vejledning og jeg har følt mig tryg.

Vastaus yritykseltä BikeRunner
It is incredibly easy to order a bikerunner on the website. The times I have needed help with the bike, they have been there quickly. The service is really good and I can only recommend Bikerunner.

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Genialt koncept. Lynhurtigt fik vi skiftet et dæk af en meget flink BikeRunner. Vil klart bruge dem igen.

ekstrem mangelfuld service
Først kan deres ansatte ikke kende forskel på idag og imorgen. Får så at vide dag 2 at han vil kommer i eftermiddag.
Da jeg endelig får manden til at svare på sine beskeder, viser det sig han da slet ikke havde tænkt sig at komme idag. Aldrig mere bikerunner

Vastaus yritykseltä BikeRunner
Fuldstændig formidabel løsning! Alt spiller! App, reaktionstid, service, pris, mv. jeg er oprigtigt imponeret og færdig med konventionelle cykelhandlere.