vriendelijk , correct, ruim de tijd genomen voor onderzoek, jammer dat de dame die mij heeft geholpen uit Veendam vertrekt.
Kerkstraat 56, 9641 AV Veendam, Groningen, NL
Yritys on vastannut
Op vrijdag gesloten! Op zaterdag gesloten! Op 15 april a.s kan ik weer een afspraak maken, ik heb problemen met mijn gehoorapparaten. Zit nu dus een heel weekend zonder gehoor. Ik denk dat ik maar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben erg goed geholpen, de medewerker van het filiaal in Veendam was vriendelijk en zeer gedetailleerd in het geven van tekst en uitleg. Kortom prima service.
Kerkstraat 56, 9641 AV, Veendam, Groningen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Veendam
Communicatie zeer goed -uitleg uitstekend-zeer vrindelijke en duidelijke uitleg
Werd erg deskundig geholpen.
Mocht meerdere toestellen uit proberen.
En heb 1 gekozen die goed bij mij past.
Op vrijdag gesloten!
Op zaterdag gesloten!
Ik denk dat ik maar eens naar een andere gehoorspecialist ga, die wel 6 dagen in de week open zijn.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Veendam
ik kan weer horen . de kennis en service is uitstekend. goede uitleg en ben voor de zekerheid na de hoortest eerst langs knoarts gestuurd.ik ben superblij met mijn hoorapparaten . zal zeker Beter Horen aanbevelen bij mijn vrienden en familie
Het zijn zeer ervaren medewerkers die je uitstekend helpen zonder poespas
De audicien was zeer zorgvuldig. Hij nam alle tijd en was betrokken.
ALLE LOF! Ik hoor nu een stuk beter.
Goed geholpen alle tijd problemen oplossen
goed advies en goeie service een zaak met vertrouwen.
Prima geholpen en voorgelicht door de audiciën
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.